Paul WalkerI

Paul William Walker IV

8,5
34 819 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paul Walker

Często śledzę portal filmweb.pl jednak nie wypowiadałem się do tej pory.
Poul dla mnie był aktorem dobrym, jednak jego rola w FF była wybitna. Wychowałem się na tej serii, z pewnością jego śmierć utkwiła w mej myśli. Przykro mi z powodu jego śmierci - mam nadzieję że zobaczę go jeszcze w FF7 - gdzie poraz ostatni zobaczę go w filmach. Jak to bywa w życiu - rodzimy się i umieramy, lecz inaczej odbieramy wypadek osoby. Dziękuje że mogłem oglądać jego filmy, nie zrobił może zbyt wiele dla światowego kina, lecz w jakimś stopniu wpłynął na moje życie. Nie liczy się teraz jego ranking, czy to co dokonał - nie ma go już, co jest przykre zarówno dla jego fanów (do których należę / należałem), jak i dla rodziny i znajomych. Mam nadzieję że w filmie FF7 utytułują go w sposób jaki na to zasługuje.

MaciejChm

Nie moge w to uwierzyc dlaczego on a mogl jakis zly czlowiek odejsc ehh ja placze jestem zaryczany przeciez on byl taki dobry a co teraz z jego rodzina

Mati_1313

Za taką wrażliwość zaraz znajdą się trolle które będą po tobie jezdzić....

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
camakal

Bo straciłeś członka szczurzej rodziny

camakal

Masz talent w odgryzaniu się, ciarki mnie przeszły, nie potrafię spać i zgrzytam zębami. Ale pora spać, jutro szkoła zawodowa od godziny 8 rano. Pozdrawiam

camakal

Świetnie, kolejny masowy dyplom, a następnie wyjazd z kraju na zmywak do Szkocji :)

Mati_1313

Włączam neta i co jakiś czas sprawdzam info.. i nic sie nie zmienia, On nadal nie żyje :( a ciagle mam nadzieję ze to głupi żart, albo jakis przeciek z planu filmowego...