Wszystko ustawione, ale wyszedł tutaj genialnie :)
http://www.youtube.com/watch?v=i76iQt0EElQ
Muszą mieć mnóstwo dobrych chwil spędzonych na planie z Paulem... :) Szkoda że tylko tak niewiele zostało uwiecznione na takich filmikach :(
Z pewnością! Cała ekipa bardzo się przyjaźniła, dlatego tak wzrusza mnie piosenka, którą Tyrese nagrał z Ludacrisem dla Paula... Mało jest takich przyjaźni.
A ten śmiech, rozbrajający po prostu ... Jak ogladam jakis wywiad z nim to automatycznie zaczynam sie usmiechac :) Gosc nie do zastapienia :)
Dokładnie! Po prostu zarażał śmiechem! Niezależnie, czy oglądałam z Nim film czy wywiad, bezwiednie się uśmiechałam :)
Ciężko jest mi to sobie wyobrazić. Chociaż nigdy Go nie znałam, to i tak bardzo przeżywam, a co dopiero Jego wieloletni przyjaciele...
Sam Vin napisał, że rozpłakał się przy rodzinie Paula, a Jego mama mówiła, że jej przykro, bo ona straciła syna, ale Vin stracił swoją drugą połówkę...
Jeszcze trzy tygodnie... Na pewno nie będzie im tam miło, ale może chcą żeby premiera odbyła się w czasie...
te Jego wywiady to teraz mimowolny śmiech przez łzy... charyzma: level hard;d niezastąpiony forever(;
To prawda, pomimo, że jestem kobietą, to mam zdanie, że męska przyjaźń jest o wiele szczersza i wartościowsza od kobiecej. Może się mylę, ale mam wiele przykładów na to, że faceci potrafią być jak bracia, bez zazdrości, fałszu, a baby jak to baby...