Paul WalkerI

Paul William Walker IV

8,5
34 897 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paul Walker

Wszystko ustawione, ale wyszedł tutaj genialnie :)
http://www.youtube.com/watch?v=i76iQt0EElQ

RedMooN93

Dobre dobre ;)

RedMooN93

Haha, no niezłe :)

Miss_Joker

Muszą mieć mnóstwo dobrych chwil spędzonych na planie z Paulem... :) Szkoda że tylko tak niewiele zostało uwiecznione na takich filmikach :(

RedMooN93

Oj tak, Paul był wesoły, pewnie dużo humoru wnosił na plan...

RedMooN93

Z pewnością! Cała ekipa bardzo się przyjaźniła, dlatego tak wzrusza mnie piosenka, którą Tyrese nagrał z Ludacrisem dla Paula... Mało jest takich przyjaźni.

Miss_Joker

A ten śmiech, rozbrajający po prostu ... Jak ogladam jakis wywiad z nim to automatycznie zaczynam sie usmiechac :) Gosc nie do zastapienia :)

RedMooN93

Dokładnie! Po prostu zarażał śmiechem! Niezależnie, czy oglądałam z Nim film czy wywiad, bezwiednie się uśmiechałam :)

Miss_Joker

Musi im być ciężko bez niego, zwłaszcza powrót na plan będzie pewnie okropny...

Camilla3

Ciężko jest mi to sobie wyobrazić. Chociaż nigdy Go nie znałam, to i tak bardzo przeżywam, a co dopiero Jego wieloletni przyjaciele...
Sam Vin napisał, że rozpłakał się przy rodzinie Paula, a Jego mama mówiła, że jej przykro, bo ona straciła syna, ale Vin stracił swoją drugą połówkę...

Camilla3

już w styczniu wracają podobno na plan...szybko się pozbierali,,:( ja nadal nie mogę.....

Kinomaniaczka_tvd

Jeszcze trzy tygodnie... Na pewno nie będzie im tam miło, ale może chcą żeby premiera odbyła się w czasie...

Camilla3

racja, ale i tak ją przełożyli i jakiś film o małpach wszedł na to miejsce....

RedMooN93

te Jego wywiady to teraz mimowolny śmiech przez łzy... charyzma: level hard;d niezastąpiony forever(;

RedMooN93

przyjażń jest piękna...
bd mi cb brakowalo Paul...

Kinomaniaczka_tvd

To prawda, pomimo, że jestem kobietą, to mam zdanie, że męska przyjaźń jest o wiele szczersza i wartościowsza od kobiecej. Może się mylę, ale mam wiele przykładów na to, że faceci potrafią być jak bracia, bez zazdrości, fałszu, a baby jak to baby...

Camilla3

żebyś wiedziała,kobietki zawsze się pokłócą o coś ,a chłopcy dadzą sobie w pysk a potem juz jest super:)