jak wstałam i zobaczyłam w wiadomościach, że zginął tak dobry aktor łzy zaczęły płynąć mi same
po policzkach. niech spoczywa w pokoju [*]
niech jego wierni fani nigdy o nim nie zapominają :(
Ja także. :(
kilka dni temu oglądałam film Hours . świetny film ,świetnie zagrał :( szkoda takiego człowieka [*]
fabuła oklepana? Jakoś sobie nie przypominam żebym oglądała, lub chociaz słyszała o filmie z podobną tematyką. A uwierz trochę filmów obejrzałam , więc zamilcz proszę.
Ja też. On i Christian Bale to moi dwaj ulubieni aktorzy. Jest mi naprawdę przykro, że już go nie ma... czuję się jakbym straciła osobę, którą zanałam osobiście, bliską mi.
nie wiem, kto zgłosił moją odpowiedź i co było w niej takiego, więc napiszę to jeszcze raz - był świetnym aktorem i osobą, której zależy na innych. to, że dodałam tu wpis po jego śmierci, nie oznacza wcale, że przypomniałam sobie o nim po jego śmierci. wybacz za prawdę.
Ja se włączam przeglądarke a tutaj taka wiadomość w internetach. Przez chwile myślałem że to jakiś żart ale jednak nie :/. Szczeże nie spodziewałbym się że tak szybko odejdzie. Pamiętam go ze szybkich i wściekłych (jak pewnie wszyscy) cała ekpia aktorów z wszystkich części są kapitalni a teraz on odchodzi...
Nie zapomnimy. Najsmutniejsze jest to że jechał promować swoją fundację która zajmuje się pomocą dla ofiar kataklizmów, między innymi tego na Filipinach.