Paul WalkerI

Paul William Walker IV

8,5
34 819 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paul Walker

jak wstałam i zobaczyłam w wiadomościach, że zginął tak dobry aktor łzy zaczęły płynąć mi same
po policzkach. niech spoczywa w pokoju [*]
niech jego wierni fani nigdy o nim nie zapominają :(

Blackeys

podpisuje się pod tym ja z pewnością nie zapomnę

wort801

Ja także. :(
kilka dni temu oglądałam film Hours . świetny film ,świetnie zagrał :( szkoda takiego człowieka [*]

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
filmwebtooszusci

fabuła oklepana? Jakoś sobie nie przypominam żebym oglądała, lub chociaz słyszała o filmie z podobną tematyką. A uwierz trochę filmów obejrzałam , więc zamilcz proszę.

filmwebtooszusci

no to podaj tytuły, chętnie obejrzę film w podobnej tematyce, jak taka oklepana

filmwebtooszusci

żal.....

kasiek09876

widzę że trolle szukają awantury

wort801

no na no wygląda :)

kasiek09876

Ja też. On i Christian Bale to moi dwaj ulubieni aktorzy. Jest mi naprawdę przykro, że już go nie ma... czuję się jakbym straciła osobę, którą zanałam osobiście, bliską mi.

Blackeys

przypomniałaś sobie o nim dopiero jak zginął?

carlos85

nie, bo trzeba każdą sekundę życia poświęcać ulubionym aktorom..

carlos85

nie wiem, kto zgłosił moją odpowiedź i co było w niej takiego, więc napiszę to jeszcze raz - był świetnym aktorem i osobą, której zależy na innych. to, że dodałam tu wpis po jego śmierci, nie oznacza wcale, że przypomniałam sobie o nim po jego śmierci. wybacz za prawdę.

Blackeys

Mój ulubiony aktor... Smutna wiadomość od samego rana.... Niech spoczywa w pokoju... [*]

Blackeys

Ja se włączam przeglądarke a tutaj taka wiadomość w internetach. Przez chwile myślałem że to jakiś żart ale jednak nie :/. Szczeże nie spodziewałbym się że tak szybko odejdzie. Pamiętam go ze szybkich i wściekłych (jak pewnie wszyscy) cała ekpia aktorów z wszystkich części są kapitalni a teraz on odchodzi...

Blackeys

Nie zapomnimy. Najsmutniejsze jest to że jechał promować swoją fundację która zajmuje się pomocą dla ofiar kataklizmów, między innymi tego na Filipinach.

filmwebtooszusci

zgaduję że masz 13 lat i myślisz że wszyscy śmieją się z twoich przygłupich tekstów, prawda?

ewelina_m

nie rozmawiaj z nim , to troll jest, wszędzie go pełno

kasiek09876

miejmy jeszcze nadzieję, że te dzieci-trolle wyrosną kiedyś na normalnych ludzi

ewelina_m

Miejmy taką nadzieję:)

Blackeys

dziwne uczucie naprawdę wiedząc że go już nie ma wśród żywych,,, większość z nas go naprawdę lubiła

Blackeys

Niech spoczywa w pokoju [*]