jak wyżej ...ludzie jak zawsze wykazują się ogromną głupotą z obu końców "kija"...(nie ubliżając tym z umiarem )...jedni robia sobie jaja z tego smutnego wydarzenia i sieją na forum prowokację i chaos ,drudzy lamentują jak by im ktos najbliższy umarł,spotkałem się z takimi właśnie postami .....umarł wartościowy aktor,fajny człowiek z bardzo fajną ogólną aparycją ....bardzo go szkoda bo szkoda każdego dobrego człowieka ...a takowym wydaje mi się był(a przynajmniej na takiego wyglądał ) ....na pewno będę go pamiętał...tyle z mojej strony
Obejrzałam trochę filmów z udziałem Paula najbardziej mi się podobał w serii F&F grał tam świetnie i tak naturalnie bardzo polubiłam postacie z tego filmu i teraz czuję jakby umarł mi bliski przyjaciel ;( ale ja wciąż nie wierzę w jego śmierć, nie wierzę i nie uwierzę tacy jak on nie powinni umierać, Ten człowiek rolami którymi grał wniósł radość do mojego życia i bardzo będzie mi brak tego że już nie nakręci żadnego filmu, ale do serii F&F będę wracać i to bardzo często