na nowej płycie Ryszard potwierdza, że jest najlepszy w Polsce
Ludzie czy wy wiecie o czym mowicie ?? na temat Witeczka sie nie wypowiadam< na taka ciote ktora jest mocna tylko w gebie brak slow> predator - czlowiek ktory potrafi bronic swojego...np Witeczek powiedz mi jakiej ty muzy sluchasz?? kurwa ballady polomskiej...nie masz pojecia o zyciu i o hip hopie wiec sie nie wypowiadaj bo fani Pejki wchodzac na ten portal i widzac ze taki ulom jak Witeczek pisze takie brednie to nawet zal klawiatury niszczyc zeby zagiac cie argumentami...pozdro dla fanow hip hopu w duzej mierze peji SLU ponad zycie
PS. oto jeden z "Madrych" i "stylowych" tekstow Tede- "...A ona najebana tanczyla na stole a my napierdoleni o zesz kurwa ja pierdole ,taki melanz ze moglem polec ale nie poleglem i z tamtad nie zbieglem" i jeszcze jeden"Juz jestes taki najebany skurwysyn" brak slow...
hmmm czy " r 1994" musi koniecznie oznaczac rocznik...nie powiedziałbym... A tak pozatym to z pewnością wiem więcej od ciebie <lol> wiec jak juz cos mowisz to z sensem...bo nie trzeba miec trzydziestu lat zeby wiedziec cos o hh
"O nie ostatnio poczytałem kilka jego nowych wywiadów to zachowywał się w nich całkiem normalnie. Widać że kultura zachowania i wypowiedzi w wywiadach też idzie u niego do przodu"
Prawda.
ja będzie wydawał to nie moge się doczekać. Peje lubi każdy w podstawówce w gimnazjum w licełum i tak dalej a w ogóle młodzież. Jak ktoś w naszej szkole powie na ryśka to ma w ryj i tyle
rychu is King
to nie jest moja data urodzenia bo moja siostra ma też na końcu 98 i moi starzy i weź koleś sie zamknij bo gówno o prawdziwym rapie
kamilx98 brawa dla Ciebie:) Witeczek czy ty nie widzisz, że WSZYSCY tutaj uważają, że Peja jest jednym z najlepszych i choćbyś napisał i dawał przykłady nie wiem jakie to i tak nie zmienimy zdania?? a wiesz czemu?? Bo PEJA jest WIELKI i koniec.
dzięki predator. Wieteczek daj sobie spokój. Peja jest na prawde najlepszy Wietczek a ty w ogóle go słuchałeś. Peja nawet fanki a fanów już w ogóle.
Ale ja mam to gdzieś co Wy myślicie ;-) Jakby to powiedzieć... Muszą być ci gorsi, żeby ci lepsi byli lepiej widoczni. Gdybym próbował w jakiś tam sposób ściągnąć ze ścieżki głupoty i debilizmu, to działałbym na swoją niekorzyść ;-)
"gówno wiesz o rapie"
To cytat z ambitnych tekstów Peji, czy twórczość własna? ;-)
nie to było do ciebie jak byś się nie kapnął i daj sobie spokuj peja zawsze bedzie miał fanów i zawsze wszystcy bedą przychodzić do niego na koncerty. Ciekawe czy ktoś by poszedł na koncert Twojego Tede
dokładnie, 10 pkt Dla Ciebie<brawo> Ciekawe jaką teraz Tede by miał widownie bo Peja ma zawsze w cholerę ludzi na koncercie:D Poza tym Peja jest teraz w Irlandii i gra po całym świecie a twój Tede gdzie?? W jakichś wioskach, buahahaha.
jak widać witeczek dał sobie spokój Peja i tak zawsze był i będzie najlepszy.Jak peja będzie miał 90 lat to i tak będzie tłum ludzi na jego koncertach
hehe a myślisz że będzie miał jeszcze taki wspaniały głos?
Sądze że jego kariera skończy się już nie długo, żeby nie zepsuć sobie respektu :D
A co to solufki- uważam że to druga najlepsza płyta peji zaraz po na legalu :]
Polecam tym co jeszcze nie słuchali :)
Po pierwsze:
Gdybyś wytknął nos poza SLU i zainteresował się kulturą Hip-Hop to wiedziałbyś, że Tede niedawno koncertował na Wyspach. Peja po prostu zżyna pomysł - a naśladuje się ZAWSZE kogoś lepszego od siebie samego ;-)
Tede jest na scenie 15 lat, więc nie wciskaj dzidy, że nie ma fanów ;-) WJ ma chyba najbardziej oddaną rzeszę "wyznawców" :-) Byłem nawet raz na koncercie PIHa (i nawet kupiłem tam dwie płyty! Sprzedawali po dyszce - więcej bym za taki shit nie dał) więc na Tedego pobiegłbym w podskokach ;-)
Jaką Tede ma widownię? Przekonasz się 14 maja o 18 w Twoim mieście! ;-) Bo WFD ciągle pada! (poczytaj sobie co to WFD) Albo po prostu wstukaj sobie na YouTube jakiś jego koncert :-)
"jak widać witeczek dał sobie spokój Peja i tak zawsze był i będzie najlepszy."
Nie, po prostu dla mnie istnieją sprawy trochę ważniejsze niż to forum, i niż jakiś łysy buc ;-) Peja nie dożyje dziewięćdziesiątki - zaćpa się gdzieś, zobaczysz :-)
"hehe a myślisz że będzie miał jeszcze taki wspaniały głos?"
WSPANIAŁY GŁOS?! Człowieku, nie kpij :-) Wspaniały głos to miał Pavarotti, a nie Rysiek...
"Sądze że jego kariera skończy się już nie długo"
Chyba "niedługo", matołku...
"żeby nie zepsuć sobie respektu :D"
Gdyby Peja w tym momencie skończył karierę, to większość nastoletnich fanów zapomniałaby o nim momentalnie. A ci starzy... cóż, nie są wieczni ;-)
Mówisz ze twój chłopak Tede jest na scenie 15 lat ale peja jest 16 lat.Już pare witeczek twoich wypowiedzi czytałem cały czas mówisz wszystkim że nie znają się na hh. A może się znasz ? haha.
peja jeszcze nie kończy kariery bo nagrywa swoją nową płyte.
Tede-świnia
O.S.T.R- tratta tata
Kaliber- Blle ble ble
A Peja ma to coś takiego ze miłóo się słucha muzyki a nie jak:
Tede-świnia
O.S.T.R- tratta tata
Kaliber- Blle ble ble
napisałeś że zaćpa się - A skąd ty w ogóle wiesz że on ćpa
Widać - po zakazanej mordzie ;-)
"Mówisz ze twój chłopak Tede jest na scenie 15 lat ale peja jest 16 lat"
Obaj wydali pierwszą płytkę w 1996. Tyle, że Tede od razu zrobił szum, a Peja przeszedł bez echa, i wybił się dopiero później. Nie ten poziom ;-)
"Już pare witeczek twoich wypowiedzi czytałem cały czas mówisz wszystkim że nie znają się na hh."
To nie czytałeś żadnej, bo nikomu tak jeszcze nie powiedziałem ;-) Ale swoją drogą... Miło wiedzieć, że tak Cię zainteresowałem! :-)
"A może się znasz ? haha."
Skoro to takie śmieszne... ;-)
"peja jeszcze nie kończy kariery bo nagrywa swoją nową płyte."
Czyli blokersi znów będą mieli przy czym bujać pustymi łbami? :-)
"Tede-świnia
O.S.T.R- tratta tata
Kaliber- Blle ble ble"
Dowodzisz tylko, że fani (?) takich mośków jak Rychu Peja /swoją drogą: Jaka morda - taki człowiek! Z jego twarzy można wyczytać wszystko o jego osobowości! :-)/ są zamknięci jak kupa w klozecie :-) Nie widzą świata poza Ryśkiem i SLU, i nie czają nawet, że to z takich jak oni się śmieją. Byyyyywa ;-)
"
A Peja ma to coś takiego ze miłóo się słucha muzyki a nie jak:"
MIŁO?! Chłopie, nie rób z siebie błazna :-) Przecież to jest zwykły kibol bez szkoły, i robi muzykę dla innych kiboli bez szkoły. Jeśli jesteś kibolem bez szkoły, to może ciągłe "kurwowanie" do Ciebie przemawia - ja jestem z "wyższych sfer" i GARDZĘ takim shitem. Czai? :-)
czy to kurwa ma sens i tak wszyscy mówią że Peja jest lepszy od Tede.teraz wypowiem się kulturalnie.Więc tak każdy ma swój gust ty lubisz tede a ja lubie Peje.Więc nikt nie zmieni zdania więc lepiej skończmy ten głupi temat.
Miłego słuchania tadzika
"czy to kurwa ma sens i tak wszyscy mówią że Peja jest lepszy od Tede.teraz wypowiem się kulturalnie.Więc tak każdy ma swój gust ty lubisz tede a ja lubie Peje.Więc nikt nie zmieni zdania więc lepiej skończmy ten głupi temat."
Taka kultura to jest na poziomie takich mętów społecznych jak Rychu Peja. Jeśli chciałbyś porozmawiać na poziomie ze mną - prowadziłbym monolog, bo nie byłbyś w stanie zrozumieć ani jednego słowa! ;-)
"i tak wszyscy mówią że Peja jest lepszy od Tede"
Ta, cała Twoja podstawówka! :-)
"Więc nikt nie zmieni zdania więc lepiej skończmy ten głupi temat."
Przecież już gdzieś o tym pisałem. Mam to gdzieś. Możesz lubić takiego dupka, mi to nie przeszkadza. Ale jeśli ktoś powie, że Rychu jest dobrym raperem - wtedy trzeba interweniować, bo albo mamy do czynienia z brakiem obeznania, albo z czystą głupotą, albo obiema cechami na raz! :-)
"Miłego słuchania tadzika"
Ano widzisz, Tede ma grube bity, flow, dobry głos i fajne rymy - i się go miło słucha :-) A Peji nie!
chce przypomnieć że ten temat jest o nowym albumie styl życia gnoja. Ja uważam że to najlepszy i peja na prawde potwierdza swój talent