PejaI

Ryszard Waldemar Andrzejewski

8,2
197 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Peja
Doroszcz

Peja to ..UJ !

draco127

Spier** stąd hejterze

draco127

jak Peja to ,,UJ'' czyli go nie lubisz .. jakim cudem na niego trafiłeś..

DannielNemesis

Nie musiałem na niego trafić żeby stwierdzić ze jest ujem..

draco127

sam jesteś ...........
PEJA TO MISTRZU ;p !!!

Niszczyciel2000

Mistrzu? Chyba Mistrzu Poje.ów

draco127

nie obrażaj mistrza wśród raperów !!!

Niszczyciel2000

Do Mistrza mu brakuje

draco127

czego ?
bo jak dla mnie super raper ;p

Niszczyciel2000

najlepszy w Polsce xD lepszego nie bylo i nie bedzie. Gdyby Magik żył może było by inaczej....

DannielNemesis

co do PEI się z tobą zgadzam a kto ten " Magik " ?

Niszczyciel2000

Ręce opadają. 'a kto ten " Magik " ?' do szkoły!

PlayTheGame

a co ty se myślisz ?
każdy chodzi ( no prawie)
i jakoś nie kto to " Magik " to jakiś raper tak ?

Niszczyciel2000

Albo jesteś marnym prowokatorem albo gówniarzem który o muzyce nic nie wie. Paktofonika kolega coś ci mówi?

PlayTheGame

Albo jesteś marnym prowokatorem albo gówniarzem który o muzyce nic nie wie.

O wypraszam sobie narwańcu jeden !!!! ;p

co do magika nigdy o nim nie słyszałem za znam inne zespoły i innych zajebistych raperów takich jak peja(nie są polakami) np.Eminem albo 50Cent

Niszczyciel2000

Wybacz, ale inaczej nie mogłem Cię nazwać ... Eminem ujdzie, a 50 cent i peja to gówno, i nazywanie tego rapem jest mocno przesadzono. 'znam inne zespoły' o chętnie dowiem się jakie.

PlayTheGame

*przesadzone, wybacz literówka

PlayTheGame

spoq ;p
wybaczam ;p

PlayTheGame

Eminem ujdzie, a 50 cent i peja to gówno, i nazywanie tego rapem jest mocno przesadzono.

no to sorry ale ty chyba dobrych raperów w życiu nie słyszałeś ;p
a jeżeli chodzi o zespoły to znam je zazwyczaj jako zespoły a nie jako pojedynczych wykonawców to jest różnica ;p

Albo jesteś marnym prowokatorem albo gówniarzem który o muzyce nic nie wie. Paktofonika kolega coś ci mówi?
O paktofonice słyszałem ;p
znam też kaliber 44 albo offspring (zespół punkowy)
soulfly , slipknot ( kiedyś słuchałem)
na razie nie kojarzę przypomnę sobie to może coś jeszcze dodam ;p

Niszczyciel2000

a po za tym jeżeli trzeba ci dokładności to proszę nie powiedziałem że koledzy pei są super ale sam peja jak najbardziej ;p

Niszczyciel2000

Czy 2000 w nicku to twój rocznik? Tak mi się wydaję ;)

Dobrych raperów słyszałem, i to wiele, mogę przytoczyć Ci tych z najwyżej półki - 2Pac, Notorious BIG, Eazy-E, Ice T, Snoop z lat 90, Dr.Dre czy Ice Cube <choć się lekko mówiąc, zeszmacił>. Przesłuchaj ich albumy i dopiero wypowiadaj się o rapie.

Kolego, Offsping nie gra prawdziwego punka, Slipknot to jeden z najbardziej komercyjnych zespołów 'metalowych'. Naprawdę na chwile obecną nie napiszesz mi choć jednego dobrego wykonawcy?

Kolegów pei nie znam, i poznawać nie zamierzam, sama osoba ryszarda jest tak demoralizująca <sądząc po jego piosenkach, treści, sposobie w jaki to promuje>, że nie zamierzam tracić czasu na poznawanie jego otoczenia.

PlayTheGame

nie ?
skoro to nie jest prawdziwy punk co jest prawdziwym ?
co do raperów grałem w gta sa i znam trochę kawałków snoop doga ;p
2000to nie jest mój rocznik i na ten temat myśl sobie co chcesz ;p
o notoriousie coś tam słyszałem nie pamiętam gdzie dr.dre o nim też mi się coś obiło o uszy ;p
jeżeli ci się peja nie podoba a raczej jego rap to nie musisz go gnoić od razu osobiście go nie znam a z jego piosenek wynika że mieszka w poznaniu ;p

Niszczyciel2000

Co do tej całej dyskusji to przyznaje racje PlayTheGame

Niszczyciel2000

draco127 dzięki za przyznanie racji ;)

"skoro to nie jest prawdziwy punk co jest prawdziwym ?" Co? Ramones,Sex Pistols, The Clash,Dead Kennedys,Bad Religion czy polskie KSU czy Analogs.

"co do raperów grałem w gta sa i znam trochę kawałków snoop doga ;p" Snoop DOGGA, wiem - czepiam się ale rażą mnie błędy ;)

"2000to nie jest mój rocznik i na ten temat myśl sobie co chcesz ;p" skoro mogę myśleć co chce to tak - to twój rocznik ;]

"o notoriousie coś tam słyszałem nie pamiętam gdzie dr.dre o nim też mi się coś obiło o uszy ;p" polecam ich twórczość poznać dokładnie,warto

"jeżeli ci się peja nie podoba a raczej jego rap to nie musisz go gnoić od razu osobiście go nie znam a z jego piosenek wynika że mieszka w poznaniu ;p" nie gnoje go, wyrażam swoją opinie tak samo jak ty.

PlayTheGame

skoro tak uważasz ;p

Niszczyciel2000

a wg ciebie to : " peja to gówno " to nie jest mieszanie go z błotem ?
bo wg mnie jest ;p

Niszczyciel2000

a jeżeli cię ciekawi dlaczego nazwałem się Niszczyciel2000 to ci powiem bo lubię super demolkę w strzelankach a także samochodówkach ;p
a 2000 to dlatego że misię kojarzy z czymś nowoczesnym ;p]

Niszczyciel2000

Po tym poście daję Ci maksymalnie 13 lat. Trafiłem?

PlayTheGame

LOL ;p
na 100%
gościu bluźni no i co z tego ?
ja też bluźnię i jakoś chuliganem nie jestem ;'p

Niszczyciel2000

Co 13 lat i tak bluźni?:D

draco127

jakie 13lat lat ? jeżeli was to obchodzi 15 a ten gostku se rocznik wziął z księżyca ...

PlayTheGame

Czy The Game to twój ulubiony raper?

PlayTheGame

A co to jest. Pewnie żadnej płyty Peji nie przesłuchałeś tylko powtarzasz za większością.

Kadej

akurat słuchałem prawie każdej mam ci zacząć wymieniać albumy o co ci biega ?

Kadej

The Game nie jest moim ulubionym raperem, a nick nie wziął się od jego pseudonimu. Rapu słucham sporadycznie wolę rock. Nie oceniam niczego czego nie usłyszę/zobaczę. Przesłuchałem 2 jego płyty, i więcej nie zamierzam bo najzwyczajniej traciłbym czas 'na pierdoły'. Wybacz ale oprócz subkultury dresów nie znam nikogo 18+ kto by go słuchał. To najzwyczajniej w świecie biznes. Nic nowego. Promowanie go na 'najlepszego rapera w Polsce' naprawdę boli, bo cierpią na tym zdolni raperzy z podziemia. Nie jestem uzależniony od opinii innych ludzi, mam swój gust i to nim kieruję się przy ocenie muzyki/filmów. Niszczyciel2000 jego post był skierowany do mnie ;) I pytanie do ciebie : znasz Run DMC, Public Enemy czy N.W.A.? Odpowiedz jestem ciekaw :))

PlayTheGame

co do Pei znam słuchałem słucham i uwielbiam co do innych raperów znam eminema , zespoły : paktofonika , jeden osiem el ,
kaliber 44 , fenomen
co do rocka uwielbiam Rage Against the Machine
PUNK : offspring
Metal : Soulfly , Slipknot(kiedyś)
co do twojego pytania nie znam ...
a co do magika sorry ale nie wiedziałem że go słucham dopiero jakiś czas temu brat mnie uświadomił ;p

Niszczyciel2000

PUNK : offspring ... buehehehehhehehehh hahahahahahahhahahahah hahhah HAhaHa

Metal : Slipknot buehehehheheeh hahahahhahahah hhheeeeeeeeeeeeeeeheeeee

PlayTheGame

ty i twoje wypowiedzi to jedno wielkie buhehe

Niszczyciel2000

http://pl.memgenerator.pl/mem/urzekla-mnie-twoja-historia-trollu-pl-000000

Niszczyciel2000

Nie mam po co gadać o muzyce z osobą którą zna tylko to co serwuję mu MTV czy inne vivy :)

PlayTheGame

hahahahahaahahahahaha
koleś powinieneś iść do kabaretu ;p

PlayTheGame

I chciałbym zaznaczyć że od bardzo dawna telewizji nie oglądam a po za tym nie mam kablówki wymyśl lepszy dowcip bo ten był mało zabawny ;p

PlayTheGame

Jak cięto interesuje nie mam kablówki koleś i w ogóle dawno telewizji nie oglądałem ...
wymyśl lepszy dowcip ;p
bo ten ci się nie udał ;p

Niszczyciel2000

Kolego, nikt tu nie bierze Cię na poważnie po wymienieniu tych zespołów i twierdzeniem, że Offspring to punk. :)

Nie będę wymyślał kawałów, nie jestem błaznem tak jak Ty, jestem pewien że w operowaniu internetu nie masz sobie równych, dlatego odsyłam Cię do Google gdzie znajdziesz masę kawałów na swoim poziomie :)

"Jak cięto interesuje nie mam kablówki koleś i w ogóle dawno telewizji nie oglądałem" - chwalisz się czy żalisz? ;)

Pozdrawiam i miłego szukania humoru na poziomie :D

PlayTheGame

Błaznem kto tu jest koleś ? ja mówię o muzyce a ty wypisujesz głupie kawały i se jaja robisz nie przeginaj koleś bo to nie jest śmieszne ...

Niszczyciel2000

Dobrze, nie będę tracił czasu na kłótnie z dzieckiem :) Do widzenia, miło się rozmawiało ... :)

PlayTheGame

kto tu się kłóci dzieckiem ?
spójrz w lustro ;p

Niszczyciel2000

i to jest właśnie trollowanie ja tu rozmawiam o muzyce a przyłazi taki typ thegame i wszystko wyśmiewa :(

Niszczyciel2000

"kto tu się kłóci dzieckiem ?" Nawet nie umiesz napisać poprawnie zdania ... :) Tak, wypowiadasz się o muzyce nic o niej nie wiedząc.

PlayTheGame

to że nie dodałem jednego słowa i nie od dzieliłem to tylko świadczy o kiepskiej pamięci ...
powinno być
I kto tu się kłoci ?
Nazywasz mnie dzieckiem ?
Spójrz w lustro ;p

" Tak, wypowiadasz się o muzyce nic o niej nie wiedząc. "
Kpisz czy o drogę pytasz ?