Albo jesteś marnym prowokatorem albo gówniarzem który o muzyce nic nie wie. Paktofonika kolega coś ci mówi?
Albo jesteś marnym prowokatorem albo gówniarzem który o muzyce nic nie wie.
O wypraszam sobie narwańcu jeden !!!! ;p
co do magika nigdy o nim nie słyszałem za znam inne zespoły i innych zajebistych raperów takich jak peja(nie są polakami) np.Eminem albo 50Cent
Wybacz, ale inaczej nie mogłem Cię nazwać ... Eminem ujdzie, a 50 cent i peja to gówno, i nazywanie tego rapem jest mocno przesadzono. 'znam inne zespoły' o chętnie dowiem się jakie.
Eminem ujdzie, a 50 cent i peja to gówno, i nazywanie tego rapem jest mocno przesadzono.
no to sorry ale ty chyba dobrych raperów w życiu nie słyszałeś ;p
a jeżeli chodzi o zespoły to znam je zazwyczaj jako zespoły a nie jako pojedynczych wykonawców to jest różnica ;p
Albo jesteś marnym prowokatorem albo gówniarzem który o muzyce nic nie wie. Paktofonika kolega coś ci mówi?
O paktofonice słyszałem ;p
znam też kaliber 44 albo offspring (zespół punkowy)
soulfly , slipknot ( kiedyś słuchałem)
na razie nie kojarzę przypomnę sobie to może coś jeszcze dodam ;p
a po za tym jeżeli trzeba ci dokładności to proszę nie powiedziałem że koledzy pei są super ale sam peja jak najbardziej ;p
Czy 2000 w nicku to twój rocznik? Tak mi się wydaję ;)
Dobrych raperów słyszałem, i to wiele, mogę przytoczyć Ci tych z najwyżej półki - 2Pac, Notorious BIG, Eazy-E, Ice T, Snoop z lat 90, Dr.Dre czy Ice Cube <choć się lekko mówiąc, zeszmacił>. Przesłuchaj ich albumy i dopiero wypowiadaj się o rapie.
Kolego, Offsping nie gra prawdziwego punka, Slipknot to jeden z najbardziej komercyjnych zespołów 'metalowych'. Naprawdę na chwile obecną nie napiszesz mi choć jednego dobrego wykonawcy?
Kolegów pei nie znam, i poznawać nie zamierzam, sama osoba ryszarda jest tak demoralizująca <sądząc po jego piosenkach, treści, sposobie w jaki to promuje>, że nie zamierzam tracić czasu na poznawanie jego otoczenia.
nie ?
skoro to nie jest prawdziwy punk co jest prawdziwym ?
co do raperów grałem w gta sa i znam trochę kawałków snoop doga ;p
2000to nie jest mój rocznik i na ten temat myśl sobie co chcesz ;p
o notoriousie coś tam słyszałem nie pamiętam gdzie dr.dre o nim też mi się coś obiło o uszy ;p
jeżeli ci się peja nie podoba a raczej jego rap to nie musisz go gnoić od razu osobiście go nie znam a z jego piosenek wynika że mieszka w poznaniu ;p
draco127 dzięki za przyznanie racji ;)
"skoro to nie jest prawdziwy punk co jest prawdziwym ?" Co? Ramones,Sex Pistols, The Clash,Dead Kennedys,Bad Religion czy polskie KSU czy Analogs.
"co do raperów grałem w gta sa i znam trochę kawałków snoop doga ;p" Snoop DOGGA, wiem - czepiam się ale rażą mnie błędy ;)
"2000to nie jest mój rocznik i na ten temat myśl sobie co chcesz ;p" skoro mogę myśleć co chce to tak - to twój rocznik ;]
"o notoriousie coś tam słyszałem nie pamiętam gdzie dr.dre o nim też mi się coś obiło o uszy ;p" polecam ich twórczość poznać dokładnie,warto
"jeżeli ci się peja nie podoba a raczej jego rap to nie musisz go gnoić od razu osobiście go nie znam a z jego piosenek wynika że mieszka w poznaniu ;p" nie gnoje go, wyrażam swoją opinie tak samo jak ty.
a jeżeli cię ciekawi dlaczego nazwałem się Niszczyciel2000 to ci powiem bo lubię super demolkę w strzelankach a także samochodówkach ;p
a 2000 to dlatego że misię kojarzy z czymś nowoczesnym ;p]
The Game nie jest moim ulubionym raperem, a nick nie wziął się od jego pseudonimu. Rapu słucham sporadycznie wolę rock. Nie oceniam niczego czego nie usłyszę/zobaczę. Przesłuchałem 2 jego płyty, i więcej nie zamierzam bo najzwyczajniej traciłbym czas 'na pierdoły'. Wybacz ale oprócz subkultury dresów nie znam nikogo 18+ kto by go słuchał. To najzwyczajniej w świecie biznes. Nic nowego. Promowanie go na 'najlepszego rapera w Polsce' naprawdę boli, bo cierpią na tym zdolni raperzy z podziemia. Nie jestem uzależniony od opinii innych ludzi, mam swój gust i to nim kieruję się przy ocenie muzyki/filmów. Niszczyciel2000 jego post był skierowany do mnie ;) I pytanie do ciebie : znasz Run DMC, Public Enemy czy N.W.A.? Odpowiedz jestem ciekaw :))
co do Pei znam słuchałem słucham i uwielbiam co do innych raperów znam eminema , zespoły : paktofonika , jeden osiem el ,
kaliber 44 , fenomen
co do rocka uwielbiam Rage Against the Machine
PUNK : offspring
Metal : Soulfly , Slipknot(kiedyś)
co do twojego pytania nie znam ...
a co do magika sorry ale nie wiedziałem że go słucham dopiero jakiś czas temu brat mnie uświadomił ;p
PUNK : offspring ... buehehehehhehehehh hahahahahahahhahahahah hahhah HAhaHa
Metal : Slipknot buehehehheheeh hahahahhahahah hhheeeeeeeeeeeeeeeheeeee
I chciałbym zaznaczyć że od bardzo dawna telewizji nie oglądam a po za tym nie mam kablówki wymyśl lepszy dowcip bo ten był mało zabawny ;p
Jak cięto interesuje nie mam kablówki koleś i w ogóle dawno telewizji nie oglądałem ...
wymyśl lepszy dowcip ;p
bo ten ci się nie udał ;p
Kolego, nikt tu nie bierze Cię na poważnie po wymienieniu tych zespołów i twierdzeniem, że Offspring to punk. :)
Nie będę wymyślał kawałów, nie jestem błaznem tak jak Ty, jestem pewien że w operowaniu internetu nie masz sobie równych, dlatego odsyłam Cię do Google gdzie znajdziesz masę kawałów na swoim poziomie :)
"Jak cięto interesuje nie mam kablówki koleś i w ogóle dawno telewizji nie oglądałem" - chwalisz się czy żalisz? ;)
Pozdrawiam i miłego szukania humoru na poziomie :D
Błaznem kto tu jest koleś ? ja mówię o muzyce a ty wypisujesz głupie kawały i se jaja robisz nie przeginaj koleś bo to nie jest śmieszne ...
i to jest właśnie trollowanie ja tu rozmawiam o muzyce a przyłazi taki typ thegame i wszystko wyśmiewa :(
"kto tu się kłóci dzieckiem ?" Nawet nie umiesz napisać poprawnie zdania ... :) Tak, wypowiadasz się o muzyce nic o niej nie wiedząc.