Nie kpie po prostu stwierdzam oczywisty fakt :) Nikt poważny nie uznaję Offspringa za punk ;) Nie mam po co patrzeć w lustro, znam swój wiek ;)
to co to jest offspring metal ?
ja mam swoje zdanie i nie obchodzi mnie twoja kpina pośmiać czasami się można z twoich wypowiedzi ;p
???
to już swojego zdania nie można wyrazić znalazł kolejny potakiwacz założę się że nawet tematu nie czytałeś ...
Albo jeszcze dopiszę,bo aż mnie korci xD
Nikt nie zabrania Ci posiadania własnego gustu, to sprawa indywidualna. Ale uznając Offspring za punk obraziłeś cały gatunek. Tak samo Shitknot i metal. To są parodie tych stylów, jestem pewien że nazwy Ramones, The Clash, Sex Pistols nic ci nie mówią, Więc nie mów że słuchasz punka jak słuchasz zwykłego popu. To samo metal - Slayer, Judas Priest, Black Sabbath ? Nic? Ehh ...
Poza tym po twoich wypowiedziach, braku składni z zdaniach, błędach ortograficznych, czy to że panikujesz na luźnej wymianie zdań - nie mogę dać ci więcej niż 13 lat? Trafiłem? :)
buhahahahahaha
człowieku ty sam jesteś jedną wielką parodią muzyki co do mojego wieku podawałem wcześniej 15LAT TUMANIE
Madafaka Rysiu ?
jak nie lubisz jego rapu nie musisz go słuchać ...
Błędy ortograficzne ha każdemu się zdarza ...
Wrócę jeszcze do " MADAFAKI "
ja lubię bluzgi po,łączone z rymami jak dla mnie to fajnie brzmi ...
Masz jeszcze jakieś idiotyczne zastrzeżenia ?
Kto Ci dał internet człowieku? xD
"człowieku ty sam jesteś jedną wielką parodią muzyki co do mojego wieku podawałem wcześniej 15LAT TUMANIE" - Póki co uczę się gry na paru instrumentach, i mam w planach założenie zespołu, a więc czy jestem 'parodią muzyki' będziesz mógł sam ocenić, ale jeszcze nie teraz :) Moje przeoczenia nie upoważnia Cię do wyzwisk pod moim adresem :) 15 lat i takie zachowanie? No, no nie najlepiej :)
"Madafaka Rysiu ?
jak nie lubisz jego rapu nie musisz go słuchać ..." - Dzięki Bogu, nie muszę :) Ale zrozum że do oceny ma prawo każdy, niezależnie czy pozytywnej czy negatywnej :) Wybacz ale mówisz 'Rychu Peja' to widzę 14 latka w kominiarce i w dresie ;] Nie że Rysiek taki jest, tacy są jego fani ;]
"Błędy ortograficzne ha każdemu się zdarza ..." I tu się zgodzę, ale też nie do końca. Każdemu się może zdarzyć - fakt. Ale ty w każdym poście krzywdzisz nasz ojczysty język ;)
"Wrócę jeszcze do " MADAFAKI " " Dajesz Zioooooooom xD
"ja lubię bluzgi po,łączone z rymami jak dla mnie to fajnie brzmi ..." Bluzgi użyte w rapie dają zaskakująco fajny efekt, ale gdy używa się ich oszczędnie a nie, że co drugie słowo jest na k, ch itp. ;)
"Masz jeszcze jakieś idiotyczne zastrzeżenia ?" Nie, chyba już odpowiednio wyżyłem się przed komputerem xD Haha ...
" Póki co uczę się gry na paru instrumentach, i mam w planach założenie zespołu, a więc czy jestem 'parodią muzyki' będziesz mógł sam ocenić, ale jeszcze nie teraz :) Moje przeoczenia nie upoważnia Cię do wyzwisk pod moim adresem :) 15 lat i takie zachowanie? No, no nie najlepiej :) " - co do twojego zespołu poczekamy , zobaczymy ;p
Wyzwisk ?
użyłem słowa " TUMANIE " z tego powodu : " Po tym poście daję Ci maksymalnie 13 lat. Trafiłem? "
powiedziałeś to o dwa razy za dużo
Jakie zachowanie każdy by się wkurzył ...
Dzięki Bogu, nie muszę :) Ale zrozum że do oceny ma prawo każdy, niezależnie czy pozytywnej czy negatywnej :) Wybacz ale mówisz 'Rychu Peja' to widzę 14 latka w kominiarce i w dresie ;] Nie że Rysiek taki jest, tacy są jego fani ;]
- skąd wiesz widziałeś ich ?
ich oszczędnie a nie, że co drugie słowo jest na k, ch itp. ;) - mnie się to podoba tobie nie musi
I tu się zgodzę, ale też nie do końca. Każdemu się może zdarzyć - fakt. Ale ty w każdym poście krzywdzisz nasz ojczysty język ;) - hahaha podaj przykłady "
" Dajesz Zioooooooom xD "
"
Nie, chyba już odpowiednio wyżyłem się przed komputerem xD Haha ... "
- chłe chłe ...
Dałeś mi kolejną porcję śmiechu, dzięki :)
"Wyzwisk ?
użyłem słowa " TUMANIE " z tego powodu : " Po tym poście daję Ci maksymalnie 13 lat. Trafiłem? "
powiedziałeś to o dwa razy za dużo
Jakie zachowanie każdy by się wkurzył ..." Wbrew twojej opinii Tuman to słowa którego się określa gdy chcę się kogoś obrazić ;) Przyznałem, że pomyliłem twój wiek ;) Nie, nie każdy. Osoba zrównoważona psychicznie z pewnością napisałaby coś innego :D
"Dzięki Bogu, nie muszę :) Ale zrozum że do oceny ma prawo każdy, niezależnie czy pozytywnej czy negatywnej :) Wybacz ale mówisz 'Rychu Peja' to widzę 14 latka w kominiarce i w dresie ;] Nie że Rysiek taki jest, tacy są jego fani ;]
- skąd wiesz widziałeś ich ?" Jasne, żyję niestety w Polsce a tu nie trudno znaleźć dzieciarnie w koszulkach SLU, dresie, ogolonych na łyso, rozumiesz ;) Stwierdzam tak w własnych obserwacji, tylko i wyłącznie ;) Bo nie powiesz mi że znasz dojrzałego melomana który słucha Pei :D
"ich oszczędnie a nie, że co drugie słowo jest na k, ch itp. ;) - mnie się to podoba tobie nie musi " Jasne, ale ciągłe przeklinanie nie wskazuje na to by pan Ryszard był osobą kulturalną, a co za tym idzie - jego fani również skoro podobają im się ciągłe przekleństwa wypowiadane z ust ich idola ;)
"I tu się zgodzę, ale też nie do końca. Każdemu się może zdarzyć - fakt. Ale ty w każdym poście krzywdzisz nasz ojczysty język ;) - hahaha podaj przykłady " Bądź taki miły i nie trać mojego czasu :) Jestem pewien, że masz na tyle sprawne oczy by to dostrzec ;)
"Nie, chyba już odpowiednio wyżyłem się przed komputerem xD Haha ... "
- chłe chłe ..." Miło, że podzielasz mój optymizm ;)
"Nie, nie każdy. Osoba zrównoważona psychicznie z pewnością napisałaby coś innego :D " - hahaha
nie tu już trochę przesadzasz ;p
ale zabawny jesteś ;p
" Wbrew twojej opinii Tuman to słowa którego się określa gdy chcę się kogoś obrazić ;) " - wbrew mojej opinii ?
a to ciekawostka właśnie bo to napisałem jak stwierdziłeś z resztą ..
Bądź taki miły i nie trać mojego czasu :) Jestem pewien, że masz na tyle sprawne oczy by to dostrzec ;) -
wybacz ale skoro tego nie widzę muszę być ślepy ...
" Dałeś mi kolejną porcję śmiechu, dzięki :) " I kto to mówi ;p
"Nie, nie każdy. Osoba zrównoważona psychicznie z pewnością napisałaby coś innego :D " - hahaha
nie tu już trochę przesadzasz ;p
ale zabawny jesteś ;p" - Nie przesadzam, czytam twoje posty, czytam i czytam i innej diagnozy nie mogę wystawić, no możesz tłumaczyć się wiekiem choć 15-latek już powinien myśleć :)
"" Wbrew twojej opinii Tuman to słowa którego się określa gdy chcę się kogoś obrazić ;) " - wbrew mojej opinii ?
a to ciekawostka właśnie bo to napisałem jak stwierdziłeś z resztą .." Ja mówić po Polska, ty też spróbować.
"Bądź taki miły i nie trać mojego czasu :) Jestem pewien, że masz na tyle sprawne oczy by to dostrzec ;) -
wybacz ale skoro tego nie widzę muszę być ślepy ..." Biedny, w takim wieku ślepota to naprawdę straszna rzecz :(
"" Dałeś mi kolejną porcję śmiechu, dzięki :) " I kto to mówi ;p" Jam Ci to mówię, królu złoty, Jam PlayTheGame ;)
Nie przesadzam, czytam twoje posty, czytam i czytam i innej diagnozy nie mogę wystawić, no możesz tłumaczyć się wiekiem choć 15-latek już powinien myśleć :) -Diagnozy ?
a co ty lekarz ?
Nie potrafię myśleć :?
A ty potrafisz ?
Pytam się ciebie o coś to se jaja robisz zamiast odpowiedzieć no sorry
albo TY nie chcesz myśleć albo nie potrafisz albo jesteś tępak ;(
wybacz ale skoro tego nie widzę muszę być ślepy ..." Biedny, w takim wieku ślepota to naprawdę straszna rzecz :(
To była przenośnia JAŚNIE PANIE PLAYTHEGAME ;p
"Nie przesadzam, czytam twoje posty, czytam i czytam i innej diagnozy nie mogę wystawić, no możesz tłumaczyć się wiekiem choć 15-latek już powinien myśleć :) -Diagnozy ?
a co ty lekarz ?
Nie potrafię myśleć :?
A ty potrafisz ?
Pytam się ciebie o coś to se jaja robisz zamiast odpowiedzieć no sorry
albo TY nie chcesz myśleć albo nie potrafisz albo jesteś tępak ;(" I znowu mnie wyzywasz :( Lekarzem nie jestem, to prywatna diagnoza ;) Jasne, że potrafisz myśleć, jestem tego pewien, tylko czemu nie korzystasz z tego daru? :) Ja potrafię, nie mam sobie nic do zarzucenia ;) Nie robię sobie jaj, ale posklejanie wszystkich postów w których robisz błędy ortograficzne zajęło by mi dużo czasu, a mam ciekawsze rzeczy do roboty :) Tak więc zdaję się na twoje oczy ;)
"To była przenośnia JAŚNIE PANIE PLAYTHEGAME ;p" To była przenośnia? Niesamowite, fascynujące, nieprawdopodobne :) PS. to była ironia żeby nie pisać tego samego 100 razy ;)
" I znowu mnie wyzywasz :( Lekarzem nie jestem, to prywatna diagnoza ;) Jasne, że potrafisz myśleć, jestem tego pewien, tylko czemu nie korzystasz z tego daru? :) Ja potrafię, nie mam sobie nic do zarzucenia ;) Nie robię sobie jaj, ale posklejanie wszystkich postów w których robisz błędy ortograficzne zajęło by mi dużo czasu, a mam ciekawsze rzeczy do roboty :) Tak więc zdaję się na twoje oczy ;)
I tu widać ze mną grasz w kotka i myszkę ...
Gdybym cię wyzwał powiedziałbym ty tępaku a nie albo jesteś tępak
koleś mylisz pojęcia ...
ciekawe skoro robię tyle "błędów" to
jak ty to czytasz ?
" Nie no brawo mistrzu "
wybacz ale skoro tego nie widzę muszę być ślepy ..." Biedny, w takim wieku ślepota to naprawdę straszna rzecz :( - hohoho ale straszne ;p
Zabawne, że na ulicy pewnie powiedziałbyś swojemu oponentowi "Dzień dobry!"... Aaalbo "Wyskakuj z komórki, k*rwo!", zależy od okoliczności (czy masz w kiejdzie na browar, fajki i nową płytę spod sztandaru SLU, i takie tam), ale ogólnie, jeśli nie chciałbyś go pobić, to byłby dla Ciebie na "proszę Pana".
Co do walorów artystycznych muzyki Ryszarda Pei, naprodukowałem się już tu tyle swoich czasów, że mi się nie chce.
Dodam tylko, że mieszkam od jakiegoś czasu w Poznaniu i naliczyłem masę chmurek WFD na murach, a gdybym miał rachować tagi SLU na palcach, to MOŻE starczyłoby, żeby Ci pokazać fak ju ;-)
Zabawne, że na ulicy pewnie powiedziałbyś swojemu oponentowi "Dzień dobry!"... Aaalbo "Wyskakuj z komórki, k*rwo!", zależy od okoliczności (czy masz w kiejdzie na browar, fajki i nową płytę spod sztandaru SLU, i takie tam), ale ogólnie, jeśli nie chciałbyś go pobić, to byłby dla Ciebie na "proszę Pana".
- hahahahahahahaha
nie każdy fan SLU jest bandytą tak samo nie każdy policjant jest uczciwy ;p
Co do walorów artystycznych muzyki Ryszarda Pei, naprodukowałem się już tu tyle swoich czasów, że mi się nie chce.
Dodam tylko, że mieszkam od jakiegoś czasu w Poznaniu i naliczyłem masę chmurek WFD na murach, a gdybym miał rachować tagi SLU na palcach, to MOŻE starczyłoby, żeby Ci pokazać fak ju ;-)
- BRAWO ! ! !
Gratuluję myślenia ;p
Zacytuję słowa PLAYTHEGAME :
" Bluzgi użyte w rapie dają zaskakująco fajny efekt, ale gdy używa się ich oszczędnie a nie, że co drugie słowo jest na k, ch itp. ;) "
On przesadził RYCHU PEJA bluzga często to prawda ale to co mówi playthegame to już przesada
Po pierwsze, to był żarcioszek. Ale trochę gorzkiej prawdy w tym jest, bo nie znam żadnego PEŁNOLETNIEGO fana Rycha Pei, który nie zabiłby (albo chociaż pobił) za nowego iPhone'a.
Dziękówka za gratulacje. Jak trochę poćwiczysz, to może też będzie Ci czego winszować :-)
Bluzgi oczywiście są środkiem wyrazu artystycznego, oczywiście nie o nie mi chodziło ;-)
aha ...
ja znam mojego brata ma 26 lat i od czasu do czasu słucha jego pierwszego albumu ale nie jest jakimś zagorzałym fanem woli co innego ;p
" Bluzgi oczywiście są środkiem wyrazu artystycznego " - z tym się zgadzam w 100%
Od czasu do czasu, to ja "Na legalu", czy nawet "Szacunku ludzi ulicy" też słucham, a ci, co mnie znają, wiedzą, że do fana mi dalej, niż Rychowi do Tedasa :-)
Jeśli brak sympatii do TDF'a jest dla Ciebie powodem do słuchania Penera, to chyba nie mamy już o czym dyskutować. Są takie odmęty intelektualne, w które nie zagłębiam się nawet dla zabawy ;-)
Bywaj!
O nie !
Chyba mnie źle zrozumiałeś ;p
chodzi o to TeDe wrzucał na niektóre kawałki które lubię ...
a po za tym jak już to jak dla mnie Peja ma zajefajne teksty i głos no i jeszcze podkład muzyczny ...