No właśnie ? :// . Czemu?? ej no sorry, ale ja ją wole w roli żony O'Connella niż jakąś tam inną aktorkę ; o.
nie gra, bo wolała zagrać w "Lovely Bones" Petera Jacksona, szczerze mówiac, wcale jej się nie dziwię.
NIe ma co się martwić przynajmniej teraz wszyscy będą wieszać psy na Marii Bello, bo większośc woli Rachel w tej roli.
Po obejrzeniu Mumii 3 powiem że się nie dziwię.
Tak, Rachel chciała spróbować czegoś nowego, dlatego nie chciała zrezygnować z tak świetnej produkcji jaka się zapowiada, a mianowicie wspomniany wcześniej „The Lovely Bones” i wydaje mi się, że również dobrze zrobiła mimo iż nie widziałam jeszcze trzeciej części Mumii to uważam, że przynajmniej opisowo film Jacksona prezentuje się o wiele lepiej, a Rachel już udowodniła iż w dramatach sprawdza się najlepiej to też znów nam zaprezentuje swoje umiejętności, a na razie z niecierpliwością czekam na premierę filmu „Bracia Bloom” - zwiastun jest świetny szczególnie nasza zabawna Rachel – zresztą w komediach też się dobrze sprawuje :)
Ja tam trocyhe żałuje, ze to nie ona zagra... Nie za bardzo są dobre filmy gdzie inna osoba nagle gra ważną bohaterke...
szczurze mówiąc cieszę się, że nie zobaczyłam jej w trzeciej "mumii". tylko by się poniżyła. Siebie i "swoją" Eve.