Rachel Weisz

Rachel Hannah Weisz

8,0
43 164 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rachel Weisz

Mumia 3

użytkownik usunięty

Dlaczego nie zagrała w najnowszej części mumii żony O'Connella??????????

No właśnie ? :// . Czemu?? ej no sorry, ale ja ją wole w roli żony O'Connella niż jakąś tam inną aktorkę ; o.

black_cherry_

nie gra, bo wolała zagrać w "Lovely Bones" Petera Jacksona, szczerze mówiac, wcale jej się nie dziwię.

NIe ma co się martwić przynajmniej teraz wszyscy będą wieszać psy na Marii Bello, bo większośc woli Rachel w tej roli.
Po obejrzeniu Mumii 3 powiem że się nie dziwię.

użytkownik usunięty

Tak, Rachel chciała spróbować czegoś nowego, dlatego nie chciała zrezygnować z tak świetnej produkcji jaka się zapowiada, a mianowicie wspomniany wcześniej „The Lovely Bones” i wydaje mi się, że również dobrze zrobiła mimo iż nie widziałam jeszcze trzeciej części Mumii to uważam, że przynajmniej opisowo film Jacksona prezentuje się o wiele lepiej, a Rachel już udowodniła iż w dramatach sprawdza się najlepiej to też znów nam zaprezentuje swoje umiejętności, a na razie z niecierpliwością czekam na premierę filmu „Bracia Bloom” - zwiastun jest świetny szczególnie nasza zabawna Rachel – zresztą w komediach też się dobrze sprawuje :)

Ja tam trocyhe żałuje, ze to nie ona zagra... Nie za bardzo są dobre filmy gdzie inna osoba nagle gra ważną bohaterke...

szczurze mówiąc cieszę się, że nie zobaczyłam jej w trzeciej "mumii". tylko by się poniżyła. Siebie i "swoją" Eve.

Martinezzz

Nie zagrała, bo jest za dobrą aktorką na tego typu filmy.

Też żałuje. Kiedy zobaczyłam obsade filmu, byłam załamana. Szkoda, że nigrała bez niej ten film to już nie to samo.;