Rachel Weisz

Rachel Hannah Weisz

8,0
43 290 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rachel Weisz

CZYSZ ONA NIE JEST WSPANIAŁA, NAJLEPSZA. UWIELBIAM JA INTELIGENTA, PIEKNA I WSZYSTKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ewik92

Jak chcesz być taka jak ona to skończ podstawówkę. Wiem, że to nie łatwe.

Hirutsugi

wez sie odwal sam mógbyś ją skączyć, a tak wogóle to troche sie spózniłeś, jestem w gim

ewik92

popieram Rachel jest wspaniala to boooska kobieta i przecudnie gra pozdrawiam ;D

ficca36

podpisuje sie obiema rekami :D i od razu uprzedzę skończyłem nawet gimnazjum tzn szkole średnią :D

użytkownik usunięty
ewik92

NAJLEPRZA? skączyć? buahahaha co za dzieciuch :D

Ludzie nie musicie pisać z "Shift" -em , jak chcecie żeby było duża\ą literą, wsytarczy nacisnąć raz "Tab". A tak na poważnie nie wiem czy to prowokacja czy niedorozwój dziecka który założył ten temat, ale może tak podasz jakieś argumenty? Jestem, może nie tyle pod wrażeniem jej kunsztu aktorskiego, co raczej tym że w dobie dzisiejszych filmów co by się nie oszukiwać nie ma aktorek, które by sobą reprezentowały coś więcej niż tylko urodę, ale także talent, zagrała kilka ciekawych ról i zobaczymy jak jej kariera potoczy się dalej, ale Oskara już ma na koncie(wiem że to głupi argument, ale chyba każdy aktor dąży do tego żeby dostać jakąś nagrodę za swoją rolę, hmm?).

Irenicus

"Tab"????????????

Detka78

""Tab"????????????"
O przepraszam "Caps Lock" ;)