piękne zdjęcie Ralpha, teraz jest bardzo przystojny, te oczy ten uśmiech, pewnie był taki temat, ale cóż :D
ano,był taki temat,ale ten jakoś nie wadzi:)
a co do zdjęcia-zgadzam się w 100%! Ralph wyszedł na nim uroczo, i tak seksownie..jego spojrzenie tutaj i ten palec w ustach są powalające xD
Tak to zdjęcie jest boskie ma takie jeszcze jedno fajne zdjęcie ale z teatru !! Postaram się je zamieścić na swoim koncie - zapraszam!!
Ralph jest rewelacyjny :P
Ja też go lubię ale najbardziej w Wichrowych Wzgórzach. Podobno ma grać w Londynie w Wujaszku Wanii, ja będę w Anglii w tym roku, chciałabym móc pójść na spektakl i poprosić o autograf potem ale obwiam się, że kupienie biletów będzie trudne. Przeglądnełam internet i nie ma jeszcze wiadomości kiedy będzie przedstawienie ani w którym teatrze, tylko tyle, ze na początku tego roku.
Podpisuję się nogami i rękami pod tymi stwierdzeniami!! Weszłam na jego stronkę aby porównać go do Liama Neesona i.. spadłam z krzesła :D Ależ to zdjęcie jest mega.. Wygląda tutaj tak świeżo, zawadiacko, pociągająco, zaczepnie, seksownie i młodziutko.. :)
ahhh :* zdjecie aż mnie o dreszcze przyprawia :) jest takie słodkie i w ogole.. cudne ! i ten uśmiech :) mozna sie zatraic :)
Po tym jak je dodalem ze średniej 8,00 skoczył o 3/10 w górę (z ostatniej pozycji w top 100 na 81 m-ce) ;]
xDDDD ^.^ Nie ma sie co dziwić,ale ja mu daje 9 za aktorstwo,już o wyglądzie nie wspominam ;] nie jest doskonały i ocena nie jest obiektywna,ale mam to gdzieś bo Ralph'a uwielbiam:P
No właśnie, młodziutko. A Fiennes swoje lata ma, pozatym nie jest aż tak przystojny w rzeczywistości, tu wyszedł bardzo korzystnie.
Ale aktorem jest świetnym, jeszcze go nie oceniłam bo niewiele filmów z nim oglądałam. Poczekam aż wejdzie do kin Zaklinacz słów no i czekam na Listę Schindlera (kolega ma mi zgrać).
nie moge sie nie zgodzic. co prawda pierwszy raz zobaczylam Fiennesa w dolujacej Liscie Schindlera, ale przechodzily mnie ciarki. aktor niesmaowicie pociągajacy o magicznym spojrzeniu.... oh. marzenie. jestem wielką fanką
W "Angielskim pacjencie" wypadł najkorzystniej. Nie dość, że bardzo dobrze wyglądał, to jeszcze stworzył naprawdę wybitną rolę.
http://img441.imageshack.us/img441/3205/4001364.jpg
http://img259.imageshack.us/img259/6809/englishpatient045.jpg
Zgadzam się ze wszystkimi! Ralph jest boski! Świetny aktor i mega przystojniak:) a to zdjęcie jest urocze!:*
Podpisuję się pod waszymi wypowiedziami rękami i nogami!!xD Świetny aktor, no i ta jego aparycja.. Ehh..<3<3<3
A moim zdaniem to zdjęcie jest paskudne... Nie wiem kto mu kazał włożyć palec do ust, ale nie wygląda to ani inteligentnie, ani śmiesznie, ani seksownie. Jak dla mnie nieco żenująco...
ja myślę, ze ta fotka była zrobiona jak był młodszy trochę + dobre oświetlenie i wyszło takie cudo. Ta fotka jest tak boska, że aż humor się poprawia jak się spojrzy :) perfekcyjnie idealna :)
i tak przy okazji, znacie jakieś dobre filmy o miłości z jego udziałem? Oprócz wichrowych wzgórz :)