Renata Dancewicz

6,8
5 654 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Renata Dancewicz

Niezwykle sympatyczna i do tego niezła aktorka .

nathalie34

A jakie miała ciało, ja j3bie :). Polecam Diabelską edukację - mi staje w pierwszej chwili jak pokazuje cycusie. Zawsze mnie podniecała.

WielkiSzu

Ogarnij się , co ty wypisujesz facet ? Kumplom opowiadaj takie bzdety , a nie odpowiadaj na post takimi tekstami . Żenujące !

WielkiSzu

Co ty wypisujesz gościu? Z kumlami dziel się takimi poglądami , a nie odpisuj na post czymś takim wulgarnym . Won z moich znajomych !

nathalie34

Daj spokój. Zachowujesz się jakbyś miała małe cycki i pisała w nerwach z zazdrości. Znajomi? O czym ty mówisz - ja cie nie znam, a zaproszenie to ty mi wysłałaś. Nie szukam znajomych na FW, mam tu tylko grono fanów :). Puknij się w głowę.

WielkiSzu

Wulgaryzmów nie używamy tutaj , to jest filmweb a nie strona dla zbokoli .

WielkiSzu

Żegnam ozięble , nie oceniaj ludzi jak nich nie znasz, tylko 9 znajomych , żałośnie mało , widać że zciebie dziwak .

nathalie34

"tylko 9 znajomych" - ty to jesteś poj3bana. Filmweb to nie jest strona do poznawania ludzi i utrzymywania znajomości - od tego mam np Facebooka i inne. Ja szukam tu wyłącznie informacji o filmach i osobach związanych z filmem, nie znajomych.

"nie oceniaj ludzi jak nich nie znasz" - a ty co robisz? dziewczynko ty mnie nie znasz, nie masz pojęcia kim jestem i co robię, więc nie zabieraj głosu pusta panienko.

Widzę, że pojęcie netykiety to dl ciebie czarna magia. Zanim zaczniesz korzystać z forum naucz się podstawowych zasad, bo robisz tu burdel swoimi wypocinami.

WielkiSzu

Nie ma to jak kultura na filmwebie, gratuluję "finezji" w twoich wypowiedziach .

nathalie34

To się wysiliłaś z odpowiedzią.

WielkiSzu

Zapewne pomyślałeś że będę lecieć przekleństwami. Do twojego poziomu trudno mi się zniżyć.

nathalie34

Łoo, jaka panienka dystyngowana...

WielkiSzu

Miłych Świąt Wielkanocnych.

nathalie34

Wzajemnie!