...i tak Ją uwielbiam. Ciepła, pełna pozytywnego dystansu do siebie i świata, bardzo inteligentna a do tego wszystkiego zjawiskowo piękna i niesamowicie kobieca. Kobieta marzenie... Serdecznie pozdrawiam Panią Renatę i wszystkich Jej fanów.
Widzę że sympatia do niej/jej urody, nieco przyćmiewa Ci obiektywny osąd. Zobacz w czym grała - praktycznie same, niskobudżetowe szmiry albo pretensjonalne filmidła pretendujące do rangi "ambitnego kina". Jak grała w czymś lepszym to tylko epizody. Myślę że poważniejsze angaże zawdzięcza jedynie swojemu ciału. A "gra" jak drewno. Ma strasznie irytującą manierę w swoim zachowaniu i mowie którą widać też w kiedy gra. Poza tym jest strasznie pretensjonalna. Po prostu irytująca, zarówno jako osoba jak i jako aktorka. A warsztat - jak dla mnie ma po prostu nędzny. Zero emocji, zero charyzmy. Ale to może nawet lepiej bo kiedy tego typu aktor ulega pewnej egzaltacji to widok jest doprawdy kuriozalny.
niestety muszę się zgodzić, może nie aż do 90% ale odsetek na pewno jest ogromny. Cóż, jeśli wymagasz od siebie aż takiej konsekwencji to faktycznie wypadałoby wystawić parę trójek ale ja tam to olewam i wystawiam ocenę tylko jeśli coś zapadnie mi w pamięć. Dobrze albo źle.