Renata Dancewicz

6,8
5 650 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Renata Dancewicz

A tak poza tym to marna i mdła "aktorka" której dziesiątki wystawiają faceci myślący penisem. 1/10 ode mnie

Zelgadiss

Aj tam. Po prosty zwykła idiotka.

HRA

Dlaczego idiotka?
Cos powiedziała w wywiadach ?

HRA

Dlaczego idiotka? Może chociaż mi odpowiesz, skoro na pytania Lunasola byłaś zbyt głupia.

Zelgadiss

Dla mnie wszędzie ma minę zbitego psiaka.

Czy ktoś wie czy już złożyła akt apostazji? Zapowiadała coś takiego...

milax

Nie przepadam za nią.
Może dlatego, że obsadzają ją tylko w tych niezbyt fajnych rolach? (zdrady, knucia itp)

milax

Nie wiem czy złożyła. A to coś złego albo głupiego w twoim mniemaniu?

yossarian84

Dokładnie. Kompletna idiotka do kwadratu.

HRA

ty jednak jakaś tępa jesteś...

yossarian84

Piszesz jakbyś z trzepaka pięć minut temu zeszła z brudną pieluchą , a komuś zarzucasz tępotę.
Ogarnij się słonko

HRA

Czy "yossarian84" brzmi wg ciebie jak kobiecy nick? Zadałem ci proste pytanie - czemu twierdzisz, że Dancewicz jest "kompletną idiotką do kwadratu"? Bo nie wierzy w boga? No weź mi uzasadnij.

yossarian84

Brzmi z lekka ciotowato
Tak ,to nawiedzona ateistka, więc idiotka.

HRA

LOL

HRA

Teraz żałuję że zapytałem i straciłem czas na rozmowę z kretynką bez mózgu :-/

yossarian84

Wzruszyła mnie twoja riposta

yossarian84

Każdy ma prawo do wyboru czy chce wierzyć, czy nie. Jednak jeśli ktoś publicznie zapowiada akt apostazji to chciałabym się dowiedzieć czy faktycznie to zrobił.

milax

Z tego co widzę, to mówiła o tej apostazji zaledwie pół roku temu. A to trochę trwa, nie jest tak hop-siup, że idziesz do kościoła i od razu cię z niego wypisują. Mi to osobiście zwisa i powiewa. Nie interesuje mnie życie osobiste aktorów, nie jestem babą siedzącą na pudelek.pl i czytającą ploty.

yossarian84

Zapytałam tylko o to czy złożyła a nie czy już ją wypisano. Czytaj ze zrozumieniem. Mam rozumieć, że jeśli interesuję się faktami z życia np. Einsteina to też jestem głupią plotkującą babą? Poza tym napisałeś, że nie wiesz i ok. Po co drążysz temat?