Kocham ją za jej szczerość - w rozmowach w toku powiedziala "ja uwazam porod za nie udany pomysl Pana Boga" albo w miescie kobiet "nie lubie gotowac, ani sprzatac" ;]
tak, właśnie za to ją cenię, za odwagę osobistą w mówieniu niepopularnych rzeczy, wbrew oczekiwaniom innych...ona naprawdę jest wolna, mówi i robi to co chce, królewska uroda dopełnia wizerunku....
Szczera do bólu, niektórzy uważają to za wadę ja wprost przeciwnie!!!
Po pierwsze życzę Pani wszystkiego najlepszego przepiękna Pani Renato w dniu Pani urodzin.
Po drugie gratuluję odwagi, bo w tym nawiedzonym ``zakleszonym``( od słowa klecha) kraju trzeba mieć odwagę by powiedzieć wprost JESTEM ATEISTKĄ!!!
Swoją drogą polecam ubiegłotygodniowy nr Fakty i Mity. Na okładce tygodnika piękne duże zdjęcie Pani Renaty i wyznanie wielką czcionką - ``Jestem ateistką``...
Nie ukrywam że zawsze mi się Pani podobała. Jest Pani jedną z najpiękniejszych polskich aktorek a do tego inteligentną, zmysłową, bardzo seksowną kobietą o racjonalistycznym umyśle...
Brawo, Brawo i jeszcze raz Brawo!!!
A mi się wydaje ze od jakiegoś czasu łatwiej własnie powiedziec ze jest sie ateistą niż katolikiem...