Proponuje by wszystkie zaRYSIOwane damy zebrały się razem i przesłały prezent na urodziny dla naszego kochanego. Wiem, że jeszcze dużo czasu ale takie sprawy załatwia się z wyprzedzeniem;)
Och, te polskie znaki... Zawsze, kiedy piszę jakieś "kontrowersyjne" słowo, bardzo się pilnuję. Zwłaszcza, że staram się być osobą kulturalną i miłą.
Ja ostatnio mam fazę na brytyjskich aktorów. O moją uwagę walczą z Ryśkiem Benedict Cumberbatch i Martin Freeman.
Oby się tylko nie pobili!
Wybacz, ale nie kojarzę, sprawdzę, kto to jest w wolnej chwili ;)
Ja najbardziej lubię Benedicta ostatnio, za te wszystkie wygłupy na planie filmowym i poza planem.
Idealne na poprawę humoru :)
Ojej :) Ale o samym stylu pisania RA możesz coś powiedzieć?
Czy czułaś, jakby odpisał ktoś bliski, czy jednak dało się odczuć dystans?
I czy nagłówek to było "Droga Kate" czy "Szanowna Pani" ;)?
Hihi
To bardzo miłe :))
Ja takich listów nie pisuję, ale dobrze wiedzieć, że facet kulturalnie odpisał do sympatycznej dziewczyny, która go po prostu (jak podejrzewam) lubi :) Cieszy mnie też, że odpowiedź nie składała się z dwóch czy trzech zdań, ale coś więcej z siebie wydobył!
Jeśli dodatkowo uzyskałaś odpowiedź na swoje pytanie, to już w ogóle rewelacja :D
Oooo!
Ambitnie :) Bo to jedno z najtrudniejszych pytań, jakie można zadać drugiemu człowiekowi i w zależności od przyjętego kontekstu można uzyskać bardzo różnorodną odpowiedź... :)
Mam nadzieję, że otrzymałaś odpowiedź, która Ci pomogła sie "zbliżyć" do tego człowieka w jakiś sposób :)