Richard ArmitageI

Richard Crispin Armitage

8,2
23 570 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Richard Armitage

Proponuje by wszystkie zaRYSIOwane damy zebrały się razem i przesłały prezent na urodziny dla naszego kochanego. Wiem, że jeszcze dużo czasu ale takie sprawy załatwia się z wyprzedzeniem;)

MinnIe27

na początku przeczytałam bez polskich znaków. Lubię go. jest taki nooooooormalny

Kasia_Piesik1990

Och, te polskie znaki... Zawsze, kiedy piszę jakieś "kontrowersyjne" słowo, bardzo się pilnuję. Zwłaszcza, że staram się być osobą kulturalną i miłą.

Ja ostatnio mam fazę na brytyjskich aktorów. O moją uwagę walczą z Ryśkiem Benedict Cumberbatch i Martin Freeman.
Oby się tylko nie pobili!

MinnIe27

ja lubie bradleya jamesa

Kasia_Piesik1990

Wybacz, ale nie kojarzę, sprawdzę, kto to jest w wolnej chwili ;)

Ja najbardziej lubię Benedicta ostatnio, za te wszystkie wygłupy na planie filmowym i poza planem.
Idealne na poprawę humoru :)

MinnIe27

Wow, a możesz przekazać treść listu? :)

eastwind

Ja nie mogę :) Bo to nie ja pisałam do RA i nie ja otrzymałam odpowiedz tylko Kasia :)

eastwind

Myślę, że ogólnie Kasia może napisać, co tam było, bez poruszania osobistej tematyki :)

MinnIe27

list ogólny + szalik + scenariusz mojego autorstwa + zdjęcia;)

Kasia_Piesik1990

Ale chodziło o odpowiedź na Twój list od RA :) Bo chyba o to eastwind pytała :))

MinnIe27

wiesz ja zadałam dość intymne pytania;) blush

Kasia_Piesik1990

Ojej :) Ale o samym stylu pisania RA możesz coś powiedzieć?
Czy czułaś, jakby odpisał ktoś bliski, czy jednak dało się odczuć dystans?
I czy nagłówek to było "Droga Kate" czy "Szanowna Pani" ;)?
Hihi

MinnIe27

Tylko Dear. raczej "znajomy z podwórka"

Kasia_Piesik1990

To bardzo miłe :))
Ja takich listów nie pisuję, ale dobrze wiedzieć, że facet kulturalnie odpisał do sympatycznej dziewczyny, która go po prostu (jak podejrzewam) lubi :) Cieszy mnie też, że odpowiedź nie składała się z dwóch czy trzech zdań, ale coś więcej z siebie wydobył!
Jeśli dodatkowo uzyskałaś odpowiedź na swoje pytanie, to już w ogóle rewelacja :D

MinnIe27

Bo ja każdego aktora pytam o to samo. Czym jest dla Pani/Pana miłość?;) pozdrawiam

Kasia_Piesik1990

Oooo!
Ambitnie :) Bo to jedno z najtrudniejszych pytań, jakie można zadać drugiemu człowiekowi i w zależności od przyjętego kontekstu można uzyskać bardzo różnorodną odpowiedź... :)
Mam nadzieję, że otrzymałaś odpowiedź, która Ci pomogła sie "zbliżyć" do tego człowieka w jakiś sposób :)

Kasia_Piesik1990

Hihi, może Rysiek tyle prezentów dostał, że do tej pory przekazuje podziękowania :D

MinnIe27

też możliwe;)

Kasia_Piesik1990

Kasiu, czy możesz nam tak ogólnie bardzo napisać, co było w tym liście od RA :)
Pytanie zostało skierowane do mnie, a powinno być do Ciebie :)))