Bardzo lubie De niro i dlatego ode mnie 10 ale nie dajmy sie zwariowac ranking to przede wszystkim sympatie jakie zywimy do aktorow nie tyle ze wzgledu na kunszt aktorski ale ze wzgledu na filmy w jakich grają, akurat popularnych seriali czy postaci jakie odgrywaja
ja przynajmniej tak to widze ... jakos nie wyobrazam sobie zebym mogl dac 10 alovi pacino ktorego nie znosze, drazni mnie on w kazdym calu, za to 10 ma u mnie sarah michelle gellar skad inand srednia aktorka, ale po prostu lubie ja i tyle
pozdro
Tak, to POWINIEN być ranking ze względu na kunszt aktorski, ale na filmweb.pl wchodzi baaardzo dużo dzieci nie mających pojęcia o sztuce filmowej (takich jak Ty) i dzięki temu mamy ranking osób najbardziej LUBIANYCH przez widzów.
dlaczego dzieci??? jestem już dawno po 20stce i nie widzę powodu dla którego miałbym wyżej cenić Meryl Streep - rewelacyjną aktorkę niż np. Ali Larter aktorkę filmów akcji którą po prostu bardziej lubie. Wolę oglądać ją na ekranie niż panią Streep mam do tego prawo i tak też oceniam. Poza tym nie wiem skąd teoria, że nie znam się na sztuce aktorskiej, chyba wziełaś bądź wziąłeś ją z własnego tyłka
hahaha teraz sprawdziłem Twoje ulubione osoby Devon Aoki i Holly Valance to rzeczywiscie wybitne aktorki, rozumiem Cie lubisz je tylko po co jestes hipokrytą??
hmm...co do kobiet to szczerze mówiąc mam do nich słabośc i kiedy widzę piękną aktoreczke to chcąc nie chcąc dodaję ją do ulubionych ;D (choc chyba tak duzo ich tam nie ma) ale co do aktorów to mam wysokie wymagania i oceniam tylko i wyłącznie po grze. Tak apropos to widzę że spośród plejady moich ulubionych osób wybrałeś tylko dwa rodzyneczki :P bo więcej nie mogłeś się doszukać ;)