Moim zdaniem De Niro nie zasługuje na top 1 gdyż nader zbyt często robi z siebie błazna w tanich komedyjkach. Zupełnie jakby lapał się brzytwy podczas gdy jego sława przygasa.
Dla mnie na pierwszym miejscu powinien być Al Pacino, jak ktoś też tak uważa to niech na niego głosuje. Pozdro :)
u mnie juz obydwoje mają 10 więc nie moge ale gdybym mógl to De Niro mialby 11 . Widzę ,że znów powracają czasy codziennych rotacji w czołówce tabeli pewnie teraz co dzień będą się zmieniać
I bardzo dobrze bo zasługuje na pierwsze miejsce bardziej niż Al Pacino ,który również jest świetnym aktorem.Jeżeli ktoś ma wątpliwości co do pierwszego miejsca De Niro niech obejrzy "Wściekłego Byka" i zamknie mu się morda.Jak można w ogóle napisać "co się dzieje".Wkurwiłem się jak to zobaczyłem.Proponuję jeszcze "Ojca Chrzestnego 2", "taksówkarza" i "Łowce Jeleni".Chociaż sam "Wściekły byk" powinien wystarczyć,ponieważ stworzył tam najlepszą kreację aktorską w historii kina .Moim zdaniem lepszą nawet niż rewelacyjny Marlon Brando w "Ojcu Chrzestnym".Słuchaj koleś naprawdę mnie wkurwiłeś pisząc ten komentarz.
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! nie powiem że go nie lubie ale z 1 miejscem to przesadzili!!!!
Johnny Depp wymiata!!! on powinien być na pierwszym!!!!
Pozdro:)