Robert De Niro

Robert Anthony De Niro Jr.

8,7
191 050 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert De Niro

Sama nie wiem czemu to pisze, ale Robert de Niro wydaje mi się niezwykle pociagającym mężczyżna

justisja

Mnie też zawsze pociągał. Myślę, że nie jesteśmy wyjątkami :o).

Corderosa

No hmmm....jak powiedziałąm o tym kumpelkom to mnie wybrechały

justisja

O taak... nie jesteście same ;D
A co do twoich kumpelek Justisjo to myślę (a właściwie to wiem ;)) że moje zrobiłyby tak samo ;]

użytkownik usunięty
Agusia_De_

Tez mi sie wydaje ze jest pociagajacy.

Mi też ;-)

goandrewgo_

Mi trochę mniej.

justisja

Nie wydaje ci się. On JEST pociągającym mężczyzną, a przynajmniej był za młodych lat.

justisja

On był jest i będzie pociągającym mężczyzną

driver_3

MmMM... Przystojniacha z niego xD Mnie się od zawsze podobał, młodszy czy starszy... Zawsze będzie moim ulubionym aktorem =)

Nadia_4

Dziękuje dziewczynki mua:*

Robert_De_Niro

Robercie prosze bardzo...i nadal tak pięknie wyglądaj

justisja

Ależ nie ma za co Robercie ;D. W końcu to prawda ;***

justisja

Dla mnie de niro nie jest jakos szczegolnie pociagajacy pod wzgledem wygladu :) :) Ale o gustach sie nie dyskutuje :D

kiciak100

Jeżeli mam byc szczera dla mnie nie jest jakiś specjalnie jak to określiłyście "Pociągający"..dla mnie o wiele bardziej z aktorów tego starszego pokolenia to Al Pacino - oj te oczy......achhh....
No ale talent najważniejszy!!! A tego mu nie brak!!Oj nie....

agnieszka_26

Ach mnie pociąga i talent i wygląd...............

agnieszka_26

Pacino też jest pociągający. Fakt, te oczy... Ale jak na mój gust stanowczo za niski. Z tego starszego, żyjącego pokolenia to ja dodałabym jeszcze Roberta Redforda.

_Milady_

No i co z tego ze jest niski? Mi tam odpowiada :D Do wspomnianych oczu dodam jeszcze glos... cudny

justisja

Czy ja wiem... jak by mu się bliżej przyjrzeć to chyba rzeczywiście ma "to coś" ;-)