Robert De Niro

Robert Anthony De Niro Jr.

8,7
191 050 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert De Niro

Wierzcie mi czy nie ale dwie osoby z mojej rodziny pracowały u Roberta w jego posiadłości dosyć przez długi czas widując przy okazji wiele sławnych osób

No i zapewne teraz zostanę wyśmiany nawet powiem wam że się nie dziwie bo w takie rzeczy trudno uwierzyć ale liczy się to że ja wiem jak było i kropka

a ja powiem, że też lubię mazdę

użytkownik usunięty
maryjka

A ja powiem że mam mazde ;-)

no może to i prawda...Jak tak i jeśli ja bym była na twoim miejscu to ja bym sie kazała tam zabrać ;)

użytkownik usunięty
Agusia_De_

Na pewno teraz bym sie zabrał ale gdy mój ojciec tam robił miałem wtedy chyba jakoś 5 lat więc za młody niestety byłem

poza tym moja babka do tej pory go przeklina hehe a to dlatego bo zapamiętała głownie to że Robert ciągle dziwki zamawiał i teraz mówi ten stary pener :-D

Dobra, dobra, już mniejsza o to czy pracowali u niego czy nie, ale to, że on dziwki zamawiał to raczej w to nie uwierze;)

A moja siostra gdy była w usa to uwiodła de niro on zrobił jej dziecko i zostawił.
Kto mi wierzy ?

użytkownik usunięty
goandrewgo_

Wiesz tak babka gadała i ja w to wierze bo niby dlaczego nie ??

Dla niezorientowanych: To prowokacja. Wszystkie chwyty dozwolone. Wchodzicie i odpisujecie na własne ryzyko.

A mówila ci babka ze bylem u niego i piwo piliśmy ?

użytkownik usunięty
goandrewgo_

jestescie zabawnymi ludzmi ktorzy w nic nie wierza

Jestes zabawnym prowokatorem :)

Zdradził Cie ten kit z dziwkami...

Pozdro :P

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

No tak, ale Robert to podobno pożądny gość :)

BRYLANT_2

porządni na dziwki też chodzą. Nie widzę w tym nic zdrożnego żeby czasem sobie, za przeproszeniem, płatnie podupcyć.

Tommy_DeVito

Panowie nic takiego się nie zdarzyło!!

Robert_De_Niro

dobre były Bob?? Pewnie same czarnoskóre(i dobrze)

GhostFace

hehe, ale się uśmiałem :D:D

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

A ja mu wierzę że jego rodzina tam pracowała, zresztą było o tym głośno. Czytajcie:

http://film.gery.pl/cms/?id=7905&PHPSESSID=3169fc4062329520b2b49af53879a215

kabal92

haha ,teraz juz wszystko wiadomo ;) .

goandrewgo_

teraz pytanie która to z dwóch osób? Popytaj, bo okradać De Niro nie wypada!!!

GhostFace

Z tego co wiem to De Niro chyba był przez jakieś francuskie wycieradło do dupska oskarżany o używanie czarnoskórych prostytutek ;p No, Bobby co ty na to?