Robert De Niro

Robert Anthony De Niro Jr.

8,7
191 050 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert De Niro

Tandeta, beztalencie, zarozumialec, bufon... Jakim cudem zdobył tu tak wysoką średnią to nie wiem! gdzie ten kolo się już nie wepchał! NIenawidze tego brudnego i sztucznego De nimo, zcy coś takiego. "Kiedy tylko pojawia się na ekranach, miliony dziewcząt drżą z wrażenia..." załosne, bo chyba ze śmiechu...

marekkonsek

mierna prowokacja...

marekkonsek

oj panie Marku, nie dość że to niewłaściwe czynić taki plagiat, to jeszcze umieścił pan go przy niewłaściwym człowieku... WSTYD

Rafał Mroczek

marekkonsek

Jeśli De Niro nie ma talentu aktorskiego, to nie ma go nikt. Mój ulubiony aktor, jest po prostu genialny, świetny zarówno w rolach dramatycznych, jak i komediowych. Kto byłby lepszym ksiedzem-opiekunem w "Uśpionych", kto by mnie wzruszał do łez? Kto wzniósłby do "Showtime tyle humoru" i błyskotliwej ironii? Skoro masz takie zdanie, to ok, mozesz go nie lubic, ale talentu mu z pewnością nikt odmowic nie moze.

CalkiemInna

Macie racje, ten temat to nieporozumienie, mój młodszy brat założył ten temat na moim koncie. Przepraszam za niego, i jak sie da to usuńcie ten temat

marekkonsek

Co wszyscy macie z tą prowokacją?? W każdym temacie ktoś pisze "prowokacja". Dajcie sobie już z tym spokój.

mmn

Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie. To, że on uważa de niro na beztalencie to jego sprawa. Jedni lubią przykładowo paris hilton inni jessice albę..... Nie wiem dlaczego taki przykład, ale moim zdaniem, osoba która ten temat założyła ma prawo się wypowiedzieć.. Czy prowokuje ?? Pewnie w jakimś stopniu tak, aczkolwiek czeka na odp i będzie się z nimi kłócił jak to bywa często. Te odmienne gusta... O nich się nie powinno dyskutować, prawda??

pineska_3

Jasne , ale trzeba to robić w nalezyty sposób , bo sposób w jaki swoje poglądy przedstawił autor tematu świadcza jedynie o tym , ze to prowokacja ..

Darken

No dobra powiem szczerze, że ja za nim nie przepadam, też niekiedy wydawał mi się zarozumiały, ale .............BRAK TALENTU AKTORSKIEGO???????????????????????????????? (a może mam ze wzrokiem problemy????????????)- BUUUUUUUUUUUUUUUUUHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Jak on nie ma talentu to ja Maria Magdalena jestem.
Mówcie mi od dziś Maria Magdalena...........

agnieszka_26

ej no darujcie se juz, patrzcie wyzej, pan marek sie wytlumaczyl, ze to jego braciszek.

agnieszka_26

Wy wszyscy mówicie że wydaje się on zarozumiały... Proszę tutaj te osoby które tak twierdzą o przedstawienie materiałów poprzez link, świadczących o "zarozumiałości" Roberta De Niro. Milo Lassiter

marekkonsek

ale bufon naszczescie de Niro dziala na tym forum i jak ci powie jego slynne powiedzenie z taksowkarza i zabierze sie za czyszczenie miasta to nie chcialbym byc w twojej skorze ....

Max

A gdyby nawet był zarozumiały w zyciu prywatnym, to co to Cię obchodzi? Ważne ,że gra znakomicie ///No, może poza mym ulubionym J.Nicholsonem ;D