wie ktoś może gdzie znajdę dobre napisy do Chaplina???
Nie jestem pewna, co rozumiesz przez "dobre". Jakość przetłumaczenia czy to, żeby pojawiały się w odpowiednim czasie. To drugie zależy od Twojej wersji. Mam jedne, z których jestem zadowolona. Jeśli chcesz sprawdzić to podaj e-mail. Z chęcią wyślę :-)
Pozdrawiam!
www.deppi333@o2.pl wyślij na ten jeśli mozesz bęndę wdzięczna :) Chciałabym żeby były dobre i w jakości i żeby były zsynchronizowane z czasem .. z góry dziękuje :)
a jeśli mogę spytać jaki ty masz odtwarzacz do oglądania filmów , ja najczęściej kożystam z allplayera albo cinemaplayera ale szukam czegoś lepszego może ty mi coś polecisz?
Ja idę na łatwiznę i oglądam w Windows Media Player. No chyba, że mam plik z napisami w formacie SRT, wtedy korzystam z odtwarzacza z programu SubEdit - Player. Jest o tyle dobry, że odtwarza te piekielne SRT, z którymi w żadnym innym wypadku nie mogę nic zrobić :-D
A napisy postaram się zaraz wysłać! Mam nadzieję, że będą dobre.
Wysłałam, a właściwie próbowałam, bo coś chyba nie wyszło... :-( Sprawdź u siebie, a jak nie ma, to zobaczy czy e-mail jest dobry.
wchodziłam na tamten e-mail i nic nie ma ;/ ale to pewnie wina tego o2..
jesli możesz to spróbuj mi wysłać jeszcze raz ale tym razem na ten e-mail : www.invictus1593@gmail.com :) Może tym razem się uda .