Robert Downey Jr.

Robert John Downey Jr.

8,9
164 490 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Downey Jr.
Marzycielka13

Nie jestem pewna, co rozumiesz przez "dobre". Jakość przetłumaczenia czy to, żeby pojawiały się w odpowiednim czasie. To drugie zależy od Twojej wersji. Mam jedne, z których jestem zadowolona. Jeśli chcesz sprawdzić to podaj e-mail. Z chęcią wyślę :-)

Pozdrawiam!

rybka254

www.deppi333@o2.pl wyślij na ten jeśli mozesz bęndę wdzięczna :) Chciałabym żeby były dobre i w jakości i żeby były zsynchronizowane z czasem .. z góry dziękuje :)

rybka254

a jeśli mogę spytać jaki ty masz odtwarzacz do oglądania filmów , ja najczęściej kożystam z allplayera albo cinemaplayera ale szukam czegoś lepszego może ty mi coś polecisz?

Marzycielka13

Ja idę na łatwiznę i oglądam w Windows Media Player. No chyba, że mam plik z napisami w formacie SRT, wtedy korzystam z odtwarzacza z programu SubEdit - Player. Jest o tyle dobry, że odtwarza te piekielne SRT, z którymi w żadnym innym wypadku nie mogę nic zrobić :-D

A napisy postaram się zaraz wysłać! Mam nadzieję, że będą dobre.

Marzycielka13

Wysłałam, a właściwie próbowałam, bo coś chyba nie wyszło... :-( Sprawdź u siebie, a jak nie ma, to zobaczy czy e-mail jest dobry.

Marzycielka13

wchodziłam na tamten e-mail i nic nie ma ;/ ale to pewnie wina tego o2..
jesli możesz to spróbuj mi wysłać jeszcze raz ale tym razem na ten e-mail : www.invictus1593@gmail.com :) Może tym razem się uda .

Marzycielka13

Właśnie wysłałam! Przepraszam, że tak późno.

rybka254

ok dzięki wielkie :) nic nie szkodzi.