Robert Downey Jr.

Robert John Downey Jr.

8,9
165 280 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Downey Jr.

Witam. Już od dłuższego czasu poszukuję filmu. Niestety widziałam tylko końcówkę. Film opowiadał o chłopaku, który zakochał się w starszej od siebie kobiecie. Ona odwzajemniała uczucie. Pod koniec filmu ona powiedziała, że już nie mogą tego ciągnąć, że się starzeje i nie chce by on przy niej był mimo tego co do siebie czują, by był z młodszą, jednak on nie potrafił pokochać innej. Pamiętam jeszcze, że młodsza dziewczyna się w nim kochała, bardzo chciała by przy niej był, ale wciąż myślał o tamtej kobiecie. Na jakiś czas uciekł i po powrocie poszedł do tamtej kobiety. Rozmawiali i właśnie wtedy ona zaczęła mówić, że nie mogą ze sobą być. pod koniec filmu padły słowa, że odszedł z nadzieją, że będzie szczęśliwy, jednak sie mylił..wyjął rewolwer i strzelił sobie w głowę.
Nagmatwałam trochę, ale mam nadzieję, że ktoś może skojarzy sobie ten film. Będę wdzięczna :)

madzieek123

Hmm... może chodzi o "Wszystko jest możliwe"? Ale nie jestem pewna.

madzieek123

a jacy grali aktorzy grali? Może kojarzysz? Bo motyw starszej kobiety i młodego faceta to motyw dość często wykorzystywany - przyszło mi na myśl kilka filmów - ale nie kojarzę żeby na końcu bohater strzelał sobie w głowę...