Ceniłem go, po co aktorzy wpieprzają się do polityki? Polska jest tak skłócona, że teraz ponad połowa tego kraju go znienawidzi. Jego wybór! Zawiodłem się!
Jeśli się z kimś zgadza oczywiste jest że chces żeby wygrał. To jego sprawa kogo popiera i na portalu o filmach nie powino to być poruszane ( niestety duża część osób nie rozumie tego i wrzuca po 20 postów jak to kiedyś lubili jakiegoś aktora ale po tym jak się dowiedzieli kogo popiera przestali go szanować)
Masz rację. To żenujące, gdy komedianci robią polityczne lanse. Sądzę, że warszawka, krakówek i pyrzasty poznaniek są odklejone.
Moim zdaniem artyści nie powinni się mieszać w politykę. Oczywiście każdy z nich ma swoje poglądy i ma do tego prawo, ale powinni je zachować dla siebie. Sztuka, czy to film, muzyka, słowo pisane, powinno być ponad tym. Oczywiście wyłączając z tego sztukę polityczną jak np. kabarety, które naśmiewają się z polityków, czy też Pawła Kukiza, którego muzyka, a właściwie teksty miały od zawsze charakter polityczny, stąd w jego przypadku nie razi mnie to iż postanowił się w tym momencie zająć stricte polityką.
Nie chodzi mi tu o poglądy, ale po kilku telewizyjnych wystąpieniach Tomasza Karolaka, po prostu ciężko mi się patrzy na tego aktora. To samo niestety tyczy się Jerzego Zelnika.
Nie widziałem wystąpienia Więckiewicza w sprawie KODu i oglądać nie będę. Za bardzo lubię tego aktora, nie chcę się zrazić. Mam tylko nadzieję, że gdzieś przypadkowo nie zobaczę...