Robert Więckiewicz

8,2
93 433 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Więckiewicz

...ale to aktor który na prawde odwala kawał dobrej roboty!

Berith7777

tak, tak, zgadzam się całkowicie, ale chciałabym o coś przy okazji zapytać. Na TVN Style, przy okazji tych cykli (44 rzeczy, które...) była zajawka sceny. Więckiewicz jedzie autem, zatrzymuje go policjant, pyta: - CZy wie pan, o ile przekroczył pan prędkość? Więckiewicz: -O 500 złotych, panie władzo.

Z jakiego to filmu?
ktoś mógłby zaspokoić moją ciekawość?

kiki222

Później było 700 i 900 ;) Serial: "Odwróceni" polecam + po serialu ale tylko dla chętnych "Świadek koronny". Jest to z jednego z pierwszych odcinków "Odwróconych". Bardzo polecam serial, bo film daje nam bardzo wybiórczą i skąpą wiedzę o wydarzeniach z życia blachy. Serial polecam z całego serca, filmu raczej nie polecam. ;)

l_borowiecki

nie ma co polecać, jako dziecko obejrzałam już i to, i to, chociaż niestety najpierw 'Świadka...', później dopiero 'Odwróconych', ale tak właśnie TVN to puściło. Po prostu nie skojarzyłam, 'Odwróconych' widziałam dawno, ale pamiętam, jacy byli świetni. :)
I do tej pory przed oczyma mam ostatnią scenę i sweter Więckiewicza :)

Berith7777

Widziałem zwiastun "Wałęsy" i szczerze powiem, że średnio chyba wyjdzie. Jakoś tak strasznie nienaturalnie tego Wałęsę naśladuje.

seastian

Poczekamy-zobaczymy;)

Berith7777

Najlepszy polski aktor.

Berith7777

To prawda, niech porzuci już te słabe komedyjki romantyczne, bo to mu źle robi. Trzymam kciuki za niego i jego karierę.