tak, tak, zgadzam się całkowicie, ale chciałabym o coś przy okazji zapytać. Na TVN Style, przy okazji tych cykli (44 rzeczy, które...) była zajawka sceny. Więckiewicz jedzie autem, zatrzymuje go policjant, pyta: - CZy wie pan, o ile przekroczył pan prędkość? Więckiewicz: -O 500 złotych, panie władzo.
Z jakiego to filmu?
ktoś mógłby zaspokoić moją ciekawość?
Później było 700 i 900 ;) Serial: "Odwróceni" polecam + po serialu ale tylko dla chętnych "Świadek koronny". Jest to z jednego z pierwszych odcinków "Odwróconych". Bardzo polecam serial, bo film daje nam bardzo wybiórczą i skąpą wiedzę o wydarzeniach z życia blachy. Serial polecam z całego serca, filmu raczej nie polecam. ;)
nie ma co polecać, jako dziecko obejrzałam już i to, i to, chociaż niestety najpierw 'Świadka...', później dopiero 'Odwróconych', ale tak właśnie TVN to puściło. Po prostu nie skojarzyłam, 'Odwróconych' widziałam dawno, ale pamiętam, jacy byli świetni. :)
I do tej pory przed oczyma mam ostatnią scenę i sweter Więckiewicza :)
Widziałem zwiastun "Wałęsy" i szczerze powiem, że średnio chyba wyjdzie. Jakoś tak strasznie nienaturalnie tego Wałęsę naśladuje.