Robert Więckiewicz

8,2
93 433 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Więckiewicz
un_soleil

robi tam gdzie mu płacą

un_soleil

Ja też sporo szacunku do niego straciłem za ten zakłamany film.

kuba989

jeeej, przecież to jego praca. ja wiem, że on może zapewne w rolach przebierać, ale rachunki, kredyty itp same się nie spłacą i pomijając całą propagandową otoczkę to należy zauważyc, że on po prostu wykonuje swój zawód. Nie wiem jaki bedzie ten film,ale wiem jedno: na pewno Więckiewicz zagra w nim znakomicie. Ta strona raczej służy do oceniania aktora jako aktora, więc poczekajcie na premierę i się przekonajcie, jak sprawdził się w kolejnej roli.

politka_2

Byłem pewien że jakiś frustrat zatakuje o film o wałęsie...biedne to i żałosne. kasy nie ma

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
politka_2

Jego BOhater donosił na 28 kolegów i brał za to pieniądze bo przecież też miał rachunki-podobieństwo uderzające zaiste.

Private_Witt

Ile razy będziesz powielał ten żenujący wpis ?

tomucho77

Mój żenujący wpis jest tylko pod żenującymi wypowiedziami. Ciebie oszczędziłem bo już wiem, że jesteś niereformowalny :P

Private_Witt

Mi to ewentualnie możesz wylizać twarożek pod skórką panie zreformowany !

tomucho77

hmmm, nie wiem dokładnie co miałeś na myśli, ale domyślam się, że coś obrzydliwego ;]

kuba989

a to tylko dlatego, że jesteś kretynem

un_soleil

A wy przypadkiem nie zapomnieliście o tym iż on przede wszystkim jest aktorem ?!

Kaem_fw

Nie warto im odpisywać kolego. Z debilizmem nie wygrasz i lepiej pozwólmy im się wygadać, a po premierze filmu wszyscy zapomną o tych komentarzach, i w ten sposób tego typu bezmyślne tematy spadną na dół.

DonDominik

Takie kretyńskie tematy powinni blokować lub usuwać.

tomucho77

Człowiek to jedyne zwierzę, które wchodzi po raz drugi w to samo bagno, pomimo, że się wcześniej sparzył. Nie liczyłbym na skuteczność tego rozwiązania, ale chyba warto próbować.

un_soleil

Przyjrzyj się dokładnie jego twarzy po odpowiedniej charakteryzacji Więckiewicz to wykapany "Bolek" ... dlatego zagrał w tym filmie i nie zapominaj że aktorstwo to zawód.

tomucho77

Więc jak by Ci w Twojej pracy kazali kłamać i oszukiwać to też byś to zrobił, bo to przecież tylko praca.............demoralizacja społeczeństwa przeszł juz wszelkie granice, komunistom jednak sie udało?

Edward_D__Woood

komunistom się udało , Bolek wypasiony
a wielu ludzi zaangażowanych w obalenie komuny żyje w biedzie...

hicetnunc

To forum idealnie pokazuje przekrój polskiego społeczeństwa.........

Wszystkie problemy polaków wywodzą się z ich niewiedzy, ludzie głosują (jeśli w ogóle idą na głosowanie) na Tuska z własnej niewiedzy, bo jak polak może zagłosować na kogoś kto w wieku 30 lat przyznał się oficjalnie że ma problem z polskością, że nie czuje sie polakiem?????
A potem macie ustawy śmieciowe, elastyczny czas pracy, podoszenie Vat-u i milion innych tragicznych ustaw.

Ludzie weźcie książke do Historii (stara nie nową z cytatami z gazety wyborczej) poczytajcie a potem nie bedziecie mieć złudzeń że taki film jak Wałesa nigdy nie powinien powstać, a aktor który zgodził się go zagrać nie powinien w wolnej Polsce być aktorem.

Wiem wiem kogo to obchodzi teraz najważniejsza jest kasa a jednak tym komunistom naprawdę się udało.........Adolf by się cieszył

un_soleil

Ach te polskie społeczeństwo mieszające aktorstwo z polityką :(

tomucho77

historycznych ujęć dokumentujących realną tragedię tysięcy bezpośrednich ofiar, dramatu miasta i wydarzenia o epokowym znaczeniu dla całego narodu nie można wykorzystywać jako argumentu uwiarygodniającego opowieść radykalnie sprzeczną z prawdą dowiedzioną naukowo i znaną publicznie. Jeżeli nie zabrania tego indywidualne sumienie ludzi chcących rozpowszechniać kłamstwo, to godność pamięci narodowej wymaga, by stanąć w obronie elementarnego szacunku dla zabitych i rannych, dla bitych i szykanowanych bohaterów gdańskiego Grudnia '70. Również dla kilkudziesięciu znanych z imienia i nazwiska stoczniowców, na których donosił TW ps. Bolek.
tę prawdę napisał pan Cenckiewicz a ja zgadzam się,że Więckiewicz i reszta nie mają sumienia...

un_soleil

A to ciekawe. Za to że zagrał Adolfa to nikt go nie potępia, ale za Wałęsę już tak. Ciekawe

un_soleil

1. Dla kasy.
2. Bo film bedzie pokazywany na calym swiecie.
3. Bo autorem scenariusza jest wybitny i ceniony na swiecie dramaturg i pisarz.
4. Bo rezyserem jest jeden z dwoch najbardziej utytulowanych rezyserow w historii polskiego kina.
5. Bo to zaszczyt grac jednego z kilku, najbardziej znanych na swiecie Polakow.
Malo?

DonDominik

1. Dla kasy.
2. Bo film bedzie pokazywany na calym swiecie.
3. Bo autorem scenariusza jest wybitny i ceniony na swiecie dramaturg i pisarz.
4. Bo rezyserem jest jeden z dwoch najbardziej utytulowanych rezyserow w historii polskiego kina.
5. Bo to zaszczyt grac jednego z kilku, najbardziej znanych na swiecie Polakow.
Malo?

Oczywiście że nie mało. wszystkie twoje argumenty są jak najbardziej poprawne i powiem więcej zgadzam się z nimi!!!!!!

Tylko że cały ten film będzie kłamstwem, bo Wałęsa to bolek, bo nie przeskoczył przez brame tak dalej i tak dalej,

Zrobili film który fałszuje Historię, to tak jak by nakręcić film o Hitlerze w który negował by powstanie obozów koncentracyjnych, rozumiesz o co mi chodzi? który aktor zgodził by się w takim filmie zagrac?

un_soleil

To miło, że choć częściowo przyznajesz mi rację. Nie zgadzam się z tobą, ale szauje twoje zdanie. Nie zamierzam się również wdawać w dyskusje, bo to całkowicie niepotrzebne. Mam nadzieje, że obaj\oboje obejrzymy ten film. Mam również, że będzie dobry i nam się spodoba. Pozdrawiam.

DonDominik

No może ty, ja na pewno nie bedę tracic czasu..........

un_soleil

Nie musisz. To nie obowiązek. Po to pan Wałęsa i jemu podobni dążyli do zniesienia rządu radzieckich pachołków żebyś nie miał\miała takich bzdurnych nakazów. Zauważ, że nie wywyższam teraz żadnego z członków dawnej Solidarności. Szanuje twoją opinie i pozdrawiam.

un_soleil

Tam gdzie władza, tam i kasa. A autorytetów to ci u nas potrzeba dla młodych, by nimi manipulo...znaczy edukować.