Oglądając 5 minut temu telekamery to myślałem że upadne z krzesła. Cezary Żak 2 miejsce hahahahaha, a Małaszyński 1 miejsce no ludzie to jakaś kpina ten aktor może nie jest dnem ale to amator, żółtodziób w przeciwieństwie do Więckiewicza. A co gorsza pan Robert nie znalazł się nawet w pierwszych 3 miejscach. Tak czekałem na wyniku za najlepszego aktora a tu kpina nie wierze, zawiodłem się pewnie inni też nie.
Zauwazcie jak Małaszyński wypowiadawał się nawet nie umie ułożyć prostego zdania ciągle się jąkał chyba sam nie wiedział co mówi. On żeby coś powiedzieć to musi mieć tekst przed sobą.
Ludzie moim zdaniem i innych też to pan Robert jest najlepszym Polskim aktorem jaki teraz występuje. Wkurzyć się to mało.
A tak naprawdę to ten cały Małaszyński wygrał nie za swoją gre aktorska (bo jako aktor jest bardzo słaby) tylko dlatego że jakieś głupie nastolatki głosują na niego bo on jaki przystojny itp.
Małaszyński jako aktor w serialu magda m, a pan Robert Więckiewicz w serialu "Odwróceni" to jak porownać siłe niemowlaka z dorosłym osobnikiem. DNO DNO TELEKAMERY !!!
P.S. sorka za bledy ale to co uslyszalem to az zaniemowilem.
Pozdrawiam wszystkich fanow Roberta Wieckiewicza najlepszego aktora w Polsce. AHA :) Porownajcie tez gre malaszynskiego z Więckiewiczem w "Swiadku koronnym" to wszystko wyjaśnia. Cześć.
W 100% popieram te tele kamery to jakaś kpina Doda 2 miejsce jako najlepsza piosenkarka nawet ta co rozdawała te telekamere aż zaniemówiła -.-
Zgadzam się z tobą. Głosowałem na Więckiewicza i niestety nie znalazł się w pierwszej trójce. Z jakiej racji Małaszyński ma pierwsze miejsce? Głupota tych nastolatek nie zna granic. Szkoda, że w dzisiejszych głównie czasach młodzież i głównie płci żeńskiej ocenia aktorów po wyglądzie, a nie po ich grze. W swoich rolach Robert grał rewelacyjnie, a Małaszyński? Nawet w TMNT dubbingu dobrze nie podłożył. Całe szczęście, że nie podkładał Raphaelowi. Żałuje, ale cóż nie ma co płakać na rozlanym mlekiem. Jednak pewien niesmak pozostaje...
Ja wczoraj tak sie zdenerowałam powyższym faktem, że Więckiewicz nie znalazł się w pierwszej trójce, że wyłączylam te durne Telekamery, bo kurde co to jest za kpina w ogole?!
dzieki ludzie za poparcie no ale prawda, prawdą. Pan Robert Więckiewicz w filmie, ktory powiedzmy jest kiepski mowa tu o "Świadku koronnym" to właśnie on uratował ten film zagrał rewelacyjnie a taki Małaszyński to przez niego ten film stał się klapą. Szkoda że ludzie nie mają pojęcie. Wiekszosc tych nastolatek to by sie sprzedala by dac mu dupy temu małaszyńskiemu. A tu chodzi o grę aktorska a nie ze ten ma krzywy nos, a inny krzywe nogi.
Ktoś napisał zeby nie plakac masz racje, ale trzeba przyznac ze telekamery 2008 upasc nizej nie moglo. Sam fakt ze Robert W. nie znalazl sie w 3 chodz powinien wygrac.
Moim zdaniem wygrana w telekamerach zależy w głównej mierze od popularności serialu i postaci którą kreuje aktor/ka.
A "Odwróceni" z więckiewiczem nie byli popularni? A główną rolę grał właśnie on. Problem dzisiejszych czasów, że tak jak już pisałem w większości nastolatki patrzą na wygląd aktora, a nie na jego gre. Przykre, ale prawdziwe.
Co do wyglądu to muszę się zgodzić aczkolwiek jeśli chodzi o popularność to Więckiewicz miał w ostatnim roku jeden popularny serial natomiast Małaszyński występował w "Twarzą w twarz", "Magda M." i "Tajemnica twierdzy szyfrów". Stosunek równy 3:1 sam mówi za siebie.
twoim zdaniem ta osoba, ktora wystapi w wiekszosci seriali powinna wygrac telekamere ? Cezary Żak występował w Ranczo, Tajemnica twierdzy szyfrów, Trzeci oficer, Halo Hans, Ranczo Wilkowyje stosunek 5:3 z Małaszyńskim i przegrał z nim. Wiec nie gadaj głupot z tym co napisales w ostatnim poscie. Bo w filmie "Świadek koronny" Małach z Więckiewiczem wystepowali razem. Porownaj ich gre aktorska w tym filmie. Jesli nie widzisz roznicy to jestes wielkim, mega idiota.
Wieckiewicz: Odwroceni (najlepszy serial roku 2007 i chyba najlepszy jaki dotad wyszedl), "Świadek koronny" (uratował film), "Wszystko będzie dobrze" (dobra gra aktorska).
A ty mi mowisz o malaszynskim i o magdzie m ahahaha przecierz ten serial to z dupy wziety i jego gra aktorska ponizej 0 hahahahahah !
Zresztą Więckiewicz w takim serialu jak "Samo Życie" potrafi dobrze zagrać. Akurat w dzisiejszym odcinku wystąpi. Jedyna rola Małaszyńskiego, która mi się podobała to da z "Białej Sukienki".
Po pierwsze telekamery to nie są nagrody filmowe więc o "świadku koronnym" , "Ranczo Wilkowyje" czy inne tytuły, które wymieniłeś nie ma co mówić. Po drugie i najważniejsze śmiem wątpić czy osobą, która chętniej wyśle sms-a w jakimś plebiscycie jest widz magdy. niż odwróconych.
Po trzecie i najważniejsze telekamery to raczej plebiscyt na najpopularniejszego a nie na najlepszego aktora, także, że serial jest "z dupy wziety" nie ma wiele do rzeczy.
Dla twojej informacji też bym dał chętniej nagrodę Więckiewiczowi niż Małaszyńskiemu.
W pełni się ztobą zgadzam, że Tele kamera to konkurs na najpopularniejszego a nie najlepszego aktora. Ale ostatnio patrze na ten zjeb*** tele tydzień a na okładnie Małaszyński z Dygant i dwa slogany które powaliły mnie na podłogę: Najlepszy aktor, kawałek dalej Najlepsza aktorka. Gdy doszedłem do siebie patrzę w środek a tam ranking- Więckiewicza wyprzedziło nawet to beztalencie o nazwisku słynnego polskiego piosenkarza. Każdy zainteresowany widział na własne oczy co w Świadku koronnym Więckiewicz zrobił z Małaszyńskim.
Uważam tak: przykładowy Małaszyński to aktor i to zapewne aktor dobry, ale Więckiewicz to nie tylko czysta gra aktorska ale i osobowość. On nie kreuje postaci, on ją poprostu jest. Jego gra jest wybitna i ponadprzeciętna, ale niestety najwidoczniej widzowie bazują na czymś innym niż na dobrej grze. Powiem że nie widze żadnego porównania na tle Małaszyński - Więckiewicz. Wyobraźmy sobie sytuacje że np: w Świadku Koronnym następuje zamiana miejsc... Czy film nie straciłby wtedy wiele? Odpowiedz jest prosta film straciłby bardzo dużo. Dlaczego? Bo strata Więckiewicza oznaczałaby stratę głównego bohatera, tej mocnej postaci w której dostrzegało się coś niezwykłego, a była to autentyczność... autentyczność której tak wielu brakuje
tak tylko wtrącę jako nie-nastolatka, ale kobieta: Więckiewicz jest bardzo przystojny ;) A Małaszyński to razem z Zakościelnym takie zniewieściałe dupcie niemowlaczka do wielbienia dla gówniar :]
No właśnie wg. mnie jest duzo b. przystojny od tego Małaszynskiego, ale nie w tym rzecz, oczywiście ze gra duzoooo lepiej, coż nie dostał Telekamery, mnie to nie obchodzi:p, mam swoje zdanie i tyle, nie interesuje mnie co inny o tym sądzą:]
pozdro
Prawda jest taka,że Małaszyński jest przyjemny do oglądania dla mas, dla osób, które nie wysilają swoich szarych komórek oglądając telewizję. Przyjmują do wiadomości, trzymając pilot w ręku, a jak aktor jest przystojny to go lubią.
Pan Rober Więckiewicz zdziwił mnie ogromnie kreacją Blachy w "Odwróconych". Dla mnie zagrał świetnie, a Małaszyński może jedynie oglądać powtórki i się uczyć.
uważam że Więckiewicz jest DUŻO lepszy!!!
a co do przemowy Małaszyńskiego, to myślę że mówił tak bo był w przerwie spektaklu! A mimo to był świetny! Co on tam mówił to było lepsze od polskich komedii!!!
Po tym co zostało napisane chyba nie wniosnę już niczego zaskakującego, ale chcę napisać, że podziwiam R. Więckiewicza, a Małaszyński to dla mnie nudny aktor, który bardziej nadaje się do zdjęć i gazet niż do dobrych ról. Brak mu talentu i osobowości.
PS. Piszę to jako nastolatka płci żeńskiej :)
W kółko wypominacie mu te Magdę M. No coż popełnił błąd biorąc udział w tej produkcji trudno. Tylko mi nie pierdziel, że jest słabym aktorem. Jako Grand był wprost genialny. Chciałabym go zobaczyć w jakiejś dobrej komedii.
A Więckiewicza też uwielbiam. I szkoda, że go nawet nie wyróżniono w pierwszej trójce. Zagłosowałam na niego nawet. xD No bardzo lubię tych obu aktrów + Dorociński.
Tu nie chodzi tyle o "Magde M", bo dobry aktor potrafi dobrze zagrać nawet w serialach tego pokroju. Jak Więckiewicz przykładowo w "Samym Życiu", ale bez przesady, że Paweł Małaszyński to dobry aktor. Tak jak mówiono wystarczy porównać jego grę w "Świadku Koronnym" z grą Roberta. Małaszyński w "TMNT" nawet dubbing kiepsko podłożył, o czym wspominałem. Jednak każdy ma inne gusta. Skoro lubisz pana Pawła to ok. Mi to nie przeszkadza.
A na dodatek, on był piąty jeszcze za tym aktorem Mikołajem Krawczykiem!
Krawczy to jest aktor? Jedna rola to aktorstwo ?! Kpina!
W sumie czy aż taka ważna jest Telekamera?? Wątpie:)
Nagroda dla najlepszego aktora na festiwalu filmów offowych w Gdynii jak dla mnie jest o wiele wyżej!
A pozatym Swiadek Koronny i "Wszytsko będzie dobrze" sa produkcjami kinowymi!
wiec Tele kamery to chyba Telewizyjny aktor:) więc brali pod uwage tylko "odwróconych" co powinno spokojnie mu dac miejsce w pierwszej trójce:)
dobrze mysle:)??
To wcale nie nastolatki głosowały, a 30-40 letnie niespełnione emocjonalnie kobiety, którym tak podobała się Magda M...
I którym podoba się on sam.
Nie deprecjonujcie niektórych "nastolatek", bo nie wszystkie są głupie, a są nadzieją na przyszłośc...
Uwielbiam Roberta Więckiewicza!
Czy mnie oczy mylą czy Robert Więckiewicz nie został nominowany do telekamer 2009??
Lista nominowanych w kategorii: AKTOR
*Mikołaj Krawczyk - co tu do cholery robi znów to beztalencie?
*Paweł Małaszyński - jak wyżej
*Maciej Zakościelny - ??
*Cezary Żak
*Tomasz Karolak
Malaszynski,zak i wieckiewicz to dopiero zenada.Dajcie spokoj te polskie filmy ktore teraz są to kompletna zenada tak jak aktorzy.Nie chce sie tych filmow ogladac w kinach sie zasypia na tym gownie co sie oglada.Szkoda kasy na polskie filmy.lata 70,80,90 to były czasy polskiej kinematografi a teraz mamy pokazy marnych aktorów amatorow