Robert Więckiewicz

8,2
93 433 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Więckiewicz

W filmie Pod Mocnym Aniołem zagrał po mistrzowsku. Jest to trudna rola w ambitnym filmie.

użytkownik usunięty
jagoda49

Amen, każda scena to mistrzostwo.

jagoda49

Dokładnie !!! ;) Potrafi zagrać naprawdę trudne role.

wepek

Ten kto ocenia grę tego aktora nisko, np. na 1, sam sobie wystawia świadectwo, że nie dorósł do dyskusji w tym forum. Albo jest to konkurencja i świadome działanie w celu obniżenia oceny. Aktor jest inteligentny, gra z zaangażowaniem, naturalnie, z wyczuciem, wspaniale.

jagoda49

dostanie Oskara ?

saimon13

Film przemawia obrazami i powinien być rozumiany i w Europie i na zachodzie i na wschodzie. Nie wiem gdzie będzie pokazywany i do jakich nagród zostanie zgłoszony. Życzę aby nagród zdobyli dużo (aktor, film, reżyser). Jeszcze ważniejsze jest aby film się sprzedawał i zarabiał. Mamy aktorów i reżyserów, to powinni mieć pracę, a my filmy do oglądania. A co u nas jest w kinach, sporo przeciętnych filmów zagranicznych. Film Thor ciemny świat ocenia się tu na przykład na 7,6, a to przeciętna bajeczka z efektami specjalnymi. Ile takich nudnych bajeczek można oglądać.

jagoda49

zgadzam się, mam wrażenie, że on juz jest marką samą w sobie - każdy film z nim warto obejrzeć dla samego więckiewicza.

jagoda49

Ambitny film to określenie, do którego zapewne Smarzowski dąży. Dla mnie pretensjonalny i wtórny.

Binula

To rzecz gustu. Jednym się podoba a drugim nie.

jagoda49

Podobać się, a ambitny film to dwie odrębne sprawy. Ktoś może ewentualnie uważać za ambitny film taki, który nim nie jest bądź odwrotnie.