mnie jakoś specjalnie nie porwał ten film ale za to Noc na ziemi, Poza prawem i Astrixy. Do mnie nie trafiają filmy o wojnie które koncentrują się na żydach zwykła propaganda.
Polecam: Tygrys i śnieg i Potwór. Może nie tak cudowne jak Życie jest piękne bo to jeden z najpiękniejszych filmów ale też bardzo dobre, ten pierwszy w podobnym klimacie.
Dziękuję za film na pewno obejrzę lubię Emilia Fox. Oczywiście wkradł się błąd i chodzi o "Tygrys i śnieg" ?
Zobaczę, zobaczę.
Benigni jest ciekawy w Kawa i papierosy też niezły :D
Emilia Fox i film "Cashback" polecam, jednak koniecznie lekko z przymrużeniem oka i wyobraźnią do niego podejść i będzie idealnie.
No i małą podpowiedz jak świetnie wkomponowała się ostania piosenka w cały film.
@up
ok ok
poprawiam się teraz zobaczyłem, umknęło mi, to z braku cudzysłowów. Podałeś 2 filmy drugi to Potwór.
Potwora widziałem super lekka komedyjka. Taka w jego stylu sądzę, że "Tygrys i śnieg" podobny będzie, a zarazem inny.
Sorry za niedbałość - brak cudzysłowów. Uwielbiam też "Poza prawem" Cudowny słodko gorzki humor, prawdziwa perełka Jarmuscha.