Robin WilliamsI

Robin McLaurin Williams

8,8
59 956 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robin Williams
mariola1618

O jejku, biedna dziewczynka nie zniesie prawdy o sobie i znowu blokuje.
Skoro tak bardzo się ośmieszam, to jaki masz interes w tym, żeby blokować moje wypowiedzi?
Sama sobie przeczysz. Ty np. mocno się ośmieszasz i wolę, żeby twoje wypowiedzi były widocznie, ale skoro moje blokujesz, to twoje wtedy są wyciągnięte z kontekstu.
Ja sobie wmawiam? A kto ci dał prawo twierdzić, że inni się mylą, a ty masz rację. A może to ty sobie coś wmawiasz, narcyzie?
Poematy...haha, to że ktoś ma coś do powiedzenia, a ty nie, to akurat źle świadczy o tobie.
Ty potrafisz rzucić jedną pustą odzywkę i tyle, a jak ktoś umie sklecić kilka zdań, to już jesteś czerwona z zazdrości.
Skąd wiesz, czy się pocę? Rozumiem, że to jeden z tych dziecinnych tekstów, który miał mnie ośmieszyć, a ośmieszył jednak ciebie. Dziecinna odzywka. Może jakiś argument, a nie cały czas ataki na osobę. Nie, ty tylko to potrafisz. Dziecko, przywaliłaś się do mnie bez powodu. Chociaż może powód był taki, że z myśleniem u ciebie ciężko, bo twierdziłaś, że kogoś oceniam, co nie miało miejsca. A gdyby nawet ocenił, to mam do tego prawo. Potem mi piszesz, że to ja do ciebie się przyczepiłem - buahahahahaha. Kabaret tutaj robisz.
Karmić się tym? Masz naprawdę tępe odzywki. Same puste słowa. Zero konkretów, dowodów, tylko jakieś bezsensowne hasła z twojej strony. Lanie wody.
Trollem jesteś ty, co pokazałeś atakując mnie od samego początku i mówiąc, że ja ciebie. Nawet nie masz honoru przyznać, jak było naprawdę.
Hahaha, ja nie potrafię? To właśnie od tego się zaczęło, że ty nawet myśleć nie potrafisz, a co dopiero czytać. Zawsze wmawiasz innym swoje wady?
Teraz przynajmniej się uspokoiłaś trochę, ale tak to aż żal było czytać te dziecinne zaczepki i odzywki poniżej ludzkiej godności.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
mariola1618

Nie ma większej ofiary losu jak ty.

arazjel

Bardzo mi przykro ;(

arazjel

:((((

arazjel

Szok....co za cholernie zły rok....pamiętam go z filmu "Najlepszy ojciec świata" tam chyba jego filmowy syn powiesił się, teraz czytam, że Williams...."Jack", "Jumanji", "Patch Adams", "Pani Doubtfire", "Hook" czy "Między niebem a piekłem"- symboliczny tytuł....

arazjel

Pewnie tak. Schyłek wieku średniego (od 65 zaczyna się starość),mniej ról, alkohol i środki odurzające. On mógł nawet nie wiedzieć co do końca robi.

arazjel

Czytałam, że był w głębokiej depresji..Najsmutniejsze jest to, że nikt nie potrafił mu pomóc i w efekcie wybrał tak tragiczną drogę :(

arazjel

RIP :(

arazjel

Robin Williams potrafił rozśmieszyć, jak tu we fragmencie serialu "Friends":
https://www.youtube.com/watch?v=gTmxZ54ICtQ
lub wywołać kontrowersję wyśmiewając się z papieża Jana Pawła II:
https://www.youtube.com/watch?v=FHSZn3uWXW0

Spoczywać w pokoju R.I.P[*]

arazjel

Wspaniały człowiek, będzie go brakować...wielka szkoda

arazjel

Trudno mi w to uwierzyć ..

LukeInside

Mi też... znam go tylko z kilku filmów i tak baaaardzo go polubiłam,że stał się moim ulubionym aktorem. Cholera, to niby nikt dla mnie, a jednak płakałam jak się dowiedziałam rano o jego śmierci. . :o

Ale samobójstwo?
...

_zukowa_

A dopiero wczoraj brat mówił mi o jego uzależnieniach. Rola we Fisher Kingu i wielu innych na zawsze w mojej świadomości i pamięci! :/