Wiem, wiem nie jestem obiektywna :p uwielbiam go, nikt nie potrafi mnie tak rozśmieszyć i poruszyć. Szkoda, że obecnie ludzie zachwycają się ,,przystojniakami'' typu Patison czy jak mu tam, a zapominają o aktorach starszego pokolenia. Robin ma w sobie dziwną iskierkę, która wywołuje u mnie uśmiech <a nie łatwo mnie rozbawić>, wydaje się być cholernie ciepłym facetem^^ reasumując i podsumowując UWIELBIAM.moj nr1 :)
Robin potrafi zagrać w komedii jak i dramacie. Jak dla mnie jest to spełniony aktor. Zagrał w kilku kiczowych filmach familyjnych, ale za rolę w SUP, Buntownik z wyboru daje mu 10. Chętnie wracam do tych filmów..
"<a nie łatwo mnie rozbawić>"
ha! bo nie miałaś ze mną do czynienia ;-)
Robin Williams to aktor z 1 ligi. Znakomicie zagrał w Stowarzyszeniu umarłych poetów i Buntowniku z wyboru. Posiada wielki talent aktorski, jest świetnym komikiem, natomiast miejsce uważam za dosyć słuszne. Dałbym go troszkę wyżej, ale jest wiele dosyć lepszych aktorów. Na moim blogu możecie zobaczyć mój autograf od Robina z odręczną dedykacją.
zgadzam się z Tobą, jeden z najlepszych aktorów, a tak nisko w rankingu, z całą pewnością powinien być w pierwszej 10.
Powini4en byc w pierwszej dziesiątce! świetny aktor! Filmy z jego udziałem są świetne! ostatnio oglądałam w telewizji Szalone Wakacje na kółkach :D tak sie uśmiałam:D Polecam Wersje Ostateczną i Stowarzyszenie Umarłych Poetów!!
Widziałem go 6-7 filmach. Faktycznie ma coś w oku, jest cholernie ciepłym facetem. Tak patrzę to w większości filmów grał lekarzy, nauczycieli. Bardzo podobał mi się w Dead Poets Society, Good Will Hunting i w Przebudzeniu. Przekonująco zagrał też psychopatę w Zdjęcie w Godzinę i zakochanego wariata w Fisher Kingu.
Może to dziwnie zabrzmi, ale świetnie wychodzi mu mina 'zbitego psa' . Zawsze jest mi go żal, gdy udaje smutnego :) . Cóż, Eastwood ma swoją minę twardziela, Nicholson pokazuje wszystkie zęby w diabelskim uśmiechu, a Williams potrafi świetnie pokazać zakłopotanie i smutek.
Dla mnie jest to też jeden z lepszych aktorów. Zawsze potrafił mnie rozśmieszyć i wzruszyć. Po prostu zajebisty gościu :D
Fenomenalny aktor. Jest to jedyny aktor, który swoją grą potrafi mnie wzruszyć. Mimika tego aktora jest genialna, i zgadzam się z diamenem w sprawie "zbitego psa":D
wow, nawet nie przypuszczałam, że tylu ludzi Go lubi i ceni :) Szczerze bałam się, że mój post sprowokuje ''pojazd" po owym Panu. Bardzo się cieszę, że się myliłam.
akediasuzu: "ha! bo nie miałaś ze mną do czynienia ;-)" mówisz? ;)
Pierwsze zdanie to dokładnie to samo co czuje kiedy go oglądam.Nikt nie potrafi tam rozśmieszyc,wzruszyć.Podobno ma borderline tak w ogóle.
podpisuję się pod komentarzami, uwielbiam Robina Williamsa od lat pozostaje on moim numerem 1. Wydaje się być takim ciepłym i poczciwym człowiekiem.
Zawsze uważałem go za najbardziej pozytywnego człowieka na świecie.Wiem,zę to tylko kreacje filmowe,ale w życiu musi być taki sam.
Uwielbiam go w :Fisher king", "Przebudzenia" i "Patch Adams"
no w końcu ktoś dobrze prawi na jego stronie. Nie wiem jak można go nie kochać... ten uśmiech kruszy góry lodowe. Wspaniały facet