uważałem ja za nieutalentowana do momentu kiedy obejrzałem "Rent"
jest wspaniała...
ja ją wcześniej znałam, ale była mi totalnie obojętna. po obejrzeniu RENT trafiła do grona moich ulubionych aktorek.
Ja widziałam ją wcześniej w Sin City i tez mnie nie zainteresowała swoja grą. Ale po "Rent".... Moje zdanie zmieniło się o 360 stopni. Naprawde mi zaimpomowała.
właśnie widzę po twoim zdjęciu profilowym^^ swoją drogą jest to jedno z moich ulubionych zdjęć Rosario;)
nadrobiłam trochę filmów - Sin City i Grindhouse - kurcze, ona jest świetna!
No to zdjęcie jest świetne. Rosario wyszła bardzo, że tak powiem, "Mimi'owsko" xD I ten przepiękny strój z wężowej skórki <hahaha> Dobrze, że omonęła mnie ta moda :D a siatkowane pończochy dalej są noszone...
Dziś doszłam do wniosku ( nie ubliżając naszej Dawson), że Magdalena Różczka czasami wydaje mi sie podobna do Rosario. Talentu aktorskiego nie można równać (w przypadku Polki nie da sie rozmawiac o talencie, bo go nie ma), no ale z wyglądu.
No bo włączyłam raz 'Oficerów'(oglądałam bez okularów)patrzę, a tu Rosario wyskakuje z Szycem. No ale po założeniu okularów odetchnęłam z ulgą :D No ale pewne podobieństwo jest, niestety. Lepiej by było, gdyby do Rosario nikt nie był podobny.
kurcze..faktycznie. wszystko zależy od miny Magdy:)
"patrzę, a tu Rosario wyskakuje z Szycem."
fajnie zabrzmiało to zdanie:]
Może zna ktoś linka do terrenta z tym filmem?...bede wdzięcznny...a jak wogóle przetłumaczyli go na nasz polski język?..Pozdr