Rosario Dawson

Rosario Isabel Dawson

7,4
25 214 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rosario Dawson

uważałem ja za nieutalentowana do momentu kiedy obejrzałem "Rent"
jest wspaniała...

LUKA_6

ja ją wcześniej znałam, ale była mi totalnie obojętna. po obejrzeniu RENT trafiła do grona moich ulubionych aktorek.

LUKA_6

Ja widziałam ją wcześniej w Sin City i tez mnie nie zainteresowała swoja grą. Ale po "Rent".... Moje zdanie zmieniło się o 360 stopni. Naprawde mi zaimpomowała.

magdu7

właśnie widzę po twoim zdjęciu profilowym^^ swoją drogą jest to jedno z moich ulubionych zdjęć Rosario;)

nadrobiłam trochę filmów - Sin City i Grindhouse - kurcze, ona jest świetna!

LUKA_6

No to zdjęcie jest świetne. Rosario wyszła bardzo, że tak powiem, "Mimi'owsko" xD I ten przepiękny strój z wężowej skórki <hahaha> Dobrze, że omonęła mnie ta moda :D a siatkowane pończochy dalej są noszone...

LUKA_6

Dziś doszłam do wniosku ( nie ubliżając naszej Dawson), że Magdalena Różczka czasami wydaje mi sie podobna do Rosario. Talentu aktorskiego nie można równać (w przypadku Polki nie da sie rozmawiac o talencie, bo go nie ma), no ale z wyglądu.
No bo włączyłam raz 'Oficerów'(oglądałam bez okularów)patrzę, a tu Rosario wyskakuje z Szycem. No ale po założeniu okularów odetchnęłam z ulgą :D No ale pewne podobieństwo jest, niestety. Lepiej by było, gdyby do Rosario nikt nie był podobny.

magdu7

kurcze..faktycznie. wszystko zależy od miny Magdy:)

"patrzę, a tu Rosario wyskakuje z Szycem."
fajnie zabrzmiało to zdanie:]

amerykanka_2

Może zna ktoś linka do terrenta z tym filmem?...bede wdzięcznny...a jak wogóle przetłumaczyli go na nasz polski język?..Pozdr

Noras

nie przetłumaczyli.
jest poprostu rent. i dobrze. bo jakby wystrzelili z czymś głupim, jak zawsze to porażka by była.
a zresztą rent lepiej brzmi od czynsz ^