Rose McGowanI

Rose Arianna McGowan

7,2
6 157 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rose McGowan

Pierwsza operacja :

http://www.dlisted.com/files/rosegotwork.jpg

Potem mogło być tylko gorzej :

http://cityrag.blogs.com/photos/uncategorized/2007/05/24/rose_mcgowan_facelift.j pg
Kolejna... :

http://entertainment.msn.co.nz/img/blog/oct09/blog191009_rose-mcgowan.jpg

I ostatnia :

http://popbytes.com/img/rose-star-109.jpg

A to tak na dokładke :P

http://images.teamsugar.com/files/users/1/13254/11_2007/mcgowan-1.jpg

GoldTreasure

Konia z kopytami , jak kto powie mi co oznacza ostatnie zdanie :) . Nie slyszales ze od 'że' nie zaczyna sie zdania?? :) Ale za to zaczyna sie z duzej litery. Panie 4,5 ;| .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
GoldTreasure

Buahaha! Z tą średnią to wtedy dowalił (4,5)! Aż ze wstydu nazwę zmienił! Gold Treasure(Czacha), jeśli ty masz 5cm, to nie znaczy, że wszyscy taki mają, poza tym ONA ma znaczek płci przy niku. Twoje wulgaryzmy które zaraz prawdopodobnie napiszesz nie zrobią na nikim wrażenia...

JenZi

Nie wiesz nie napisze wulgaryzmu ;p Pozatym nie mam 5 cm xDD. Ach jaką ty masz bujną wyobraźnie :D

GoldTreasure

:D:D
Pan 4,5 xd dobre xd
"Huj (Ci) w zęby"?
nauczyłeś się pisać? BRAWO!!!
i z tym tekstem to naprawdę dałeś...
brakuje pomysłów, to było do przewidzenia, daj już sobie spokój.
Dziś mi się nie chce nikogo obrażać.

Wesołych Walentynek! Do Isabel_Evans :)

Alyssa16

Ach jakie to smutne. Nie wiesz, że osoba pod nickiem "Isabel_Evans" to obojniak?? a podszywa się pod dziewczyne. Ale z tego co teraz piszesz to jesteś lezbą. Ale nie martw się ja toleruje gejów i lezby :))

GoldTreasure

no tak, ona to lesba a Ty transwestyta :(

użytkownik usunięty
koteczk202

A ja powiem tak: Wesołych WALENTYNEK :D Tak, żeby było miło ;-p

GoldTreasure

po 1 . Humor a po 2. zalezy :)) .
Dzieki Alissa :)) . I wzajemnie chodz juz koncowka :DD

Z tym obojniakiem to mi dowaliles kurde lece do apteki po deprim, moze jeszcze nie zamkneli wszystkich sklepow . "Huj ci w zeby" Ciekawe ale niee nie skorzystam, nie jestem az tak zdesperowana a poza tym to nie chemia nie chce mi sie mi sie "experymentoWAC" z ludzkim przyrodzeniem . Tak teraz powiesz ze wole zwierzeta :D to prawda.
Prosze cie abys zaprzestal pisania komentarzy bo ponizasz nie tylko siebie ale i swoja rodzine bo, coz kulture wynosi sie z domu .
Mrs. 4,5 a moze Ms.4,5? :DD A moj nick to Katherine heigl :) osoba , aktorka ktora najbardziej sobie cenie w tym zawodzie. A tobie nic do tego ja nie krytykuje twojego avka .. jakas parszywa gra.

Isabel_Evans

Dla twojej wiadomośc to gra Metin 2. I wiesz.. nie chce mi sie już nikomu jeździć...poprostu jak założyłem temat "Rose McGowan wygląda o 10 lat starzej" wszyscy zaczęli przyczepiać sie do mnie...Więc zacząłem przeklinać :D. Nie chce się do nikogo przyczepiać. Tak naprawde nie wyklinam wszystkich osób. Poprostu tych co mnie "atakuja". A może średnia 4,5 nie jest wysoka , ale mi pasuje :D

GoldTreasure

Ojć , czyli gra na ktora nie potrafie patrzec .. Cóż widze skrucha? święty czas, chyba juz kazdego denerwowaly twoje nic nie warte,uniosłe i wulgarne komentarze :) .

Isabel_Evans

mam dla Ciebie jedną radę GoldTreasure kup sobie słownik ortograficzny, najlepiej naucz się go na pamięć bo z tego co Ty piszesz to Polska ortografia schodzi na psy :)

koteczk202

a coś ci przeszkadza?? spejalnie pisze z błędami ;p

GoldTreasure

yyy? Ja lesbijka? Powaliłeś mnie tym. Serio :)
Brakuje Ci już pomysłów. Już nawet wesołych walentynek nie mogę życzyć?

Alyssa16

A mnie najbardziej podoba sie "le'Z'ba" :DD Nie martw sie Alyssa dzisiejsza młodzież kiedy widzi żegnające sie koleżanki to woła " I jeeee.. zakochana para ... .... " >D

Isabel_Evans

Ach a ty dalej swoje... a ja już miałem nikogo nie wyzywać, nie przeklinać, nikomu nie jeździć...widze, że ci tego brakuje :D

GoldTreasure

Czy ja napisalam to do ciebie? Chcialam sie posmiac z Ally ;P nie raz juz tak mialam ze żegnałam sie z przyjaciółką i nagle mając śnieżki we włosach słyszelismy :"Lesbijki,lesbijki": Rozbawilo mnie to do lez .. bo nei wiem czy wracali ze szkoly specialnej czy co...bo wygladali na klase conajmniej 2-3gim .

użytkownik usunięty
GoldTreasure

też tak u nas jest xd :)
po takim zachowaniu można mniej więcej ustalić która klasa xd

le'z'ba xd :D

Skądś to znam ;P
u mnie też są takie sytuacje xD
ale co tu dużo mówić dziewczyny....nie wina facetów,że są o trzy lata do tyłu w rozwoju emocjonalnym :D

MAsz coś do tego jak napisałem lezba ?? Robie to CELOWO i nie chce aby jakiś frajer to komentował!!!!

użytkownik usunięty
GoldTreasure

jak nie chcesz komentarzy do zachowaj to dla siebie

Bo co mi zrobisz?? Moge wypowiadac sie gdy tylko bd tego chciał!!!

GoldTreasure

Kate dobrze mówi x :D

le'z'ba xd :D specjalnie? serio? Coś Ci nie wieżę :)

Alyssa16

Spec'I'aln'J'e ^^...xDD A co?? Za'S'droś'Ć'sz?? xDD

użytkownik usunięty
GoldTreasure

Czego ona ma zazdrościć?

le'z'ba :) ale mi się to podoba :) :D

Chyba specialnie dla le'z'by zmienie orientacje ahahah :D Nie no , zart ;P nie bierzcie tego na rl :D
A tak na "ginesie" to ja tez niczego nie zazdroszcze. I ja moge PoOOoOoOoOkeEeEMoOoOoOoONoOoOoOoWaAaAćć i napisać słitaśne normalnie 'oldskulowe' 'słufka' . Widzisz, jak łatwo zepsuć klawiaturE? Zmusiles mnie do tego !! Bad boy !

Isabel_Evans

Lubicie się kłócić na forum, no nie??? :D!!!!

A wracając do tematu....bo może podyskutujemy o nim! Jest wart przedyskutowania na forum....

Uważam, że nie powinniście czepiać się biednej Rose! To jej sprawa co robi ze swoim życiem i to ona decyduje czy poprawić sobie urodę czy nie. Jeśli tak zdecydowała to jej sprawa. Uwielbiam Rose i nie mogłabym krytykować jej za coś takiego!!! Jeśli tak jej się podoba to fajnie...najważniejsze żeby to ona czuła się dobrze...

Przecież wiele aktorek robi sobie operacje, np. Nicole Kidman. Osobiście tego nie popieram, ale nie czepiam się!!! Ich sprawa...:)

Donna_Piper_Halliwell

Na początku 2007 roku Rose przydarzył się nieprzyjemny wypadek - poduszka powietrzna w jej samochodzie eksplodowała, tłukąc okulary przeciwsłoneczne, które dotkliwie pokaleczyły jej twarz. Aktorka musiała poddać się operacji plastycznej, rekonstruującej powieki.
I co wy na to? Według mnie Rose jest jak najbardziej w porządku...

użytkownik usunięty
GoldTreasure

Tak, tak... Słyszeliśmy to. :))

mowie to z czystym sumieniem - nie wiem co ladnego, mozna dostrzec w tej babie. Jest ona wedlug mnie po prostu brzydka. I uprzedzam- NIE ZAZDROSZCZE JEJ, PONIEWAZ UWAZAM, ZE NIE MA CZEGO . ;;)))
Z operacjami czy nie- wyglada rownie paskudnie. Zdolnosci aktorskich nie oceniam, ale jak na moje oko niczym specjalnym sie nie wyroznia w tej kwesti.

GoldTreasure

Ahaha ;]. Chyba to jedyne co jestem w stanie napisać po przeczytaniu w twoich żałosnych komentarzy, nie wspominając już o temacie pierwotnym.

JustFurious

Znowu kolejna durna prowokacja...Matko ludzie wysilcie sie jak cos robicie to porządnie a nie...Nie udało ci sie wkurzyć fanów KRÓLOWO ! :D

Isabel_Evans

Mogłabyś się sprecyzować do kogo kierujesz wypowiedź.

JustFurious

Napisałam na końcu KRÓLOWO :D. 2 posty nad moją poprzednią wiadomością >D

Isabel_Evans

z jakiej racji mialabym chciec 'wkurzyc fanow' ?
Gowno mnie obchodza jej fani, antyfani itp.
W takie gierki moga bawic sie dzieciaczki, do ktorych niestety nie naleze, nie bede licytowac sie kto co lubi, co sie komu podoba, poniewaz szczerze mowiac mam o wiele ciekawsze zajecia niz 'wkurzanie fanow' . Skad zes to wziela kobieto ?

GoldTreasure

Rose kiedyś była taka śliczna... Pewnie skończy jak Hunter Tylo...
Isabel_Evens- mała uwaga. Jeśli kogoś publicznie poprawiasz, to wcześniej zobacz czy sama nie zrobiłaś głupiego błędu: ,,Nie słyszałeś ze od 'że' nie zaczyna się zdania?? :) Ale za to zaczyna się z dużej litery. Panie 4,5 ;| ."
Zdanie rozpoczynamy ,,dużą/wielką literą", a nie ,,z dużej litery". Błąd na poziomie pierwszej klasy podstawówki. :/

GoldTreasure

Królowa chyba jako jedyna wypowiedziała się w sposób konstruktywny i na temat.

Jeździcie sobie od dzieciaków jednocześnie zachowując się infantylnie. Przeczytałem tą pseudodyskusję do końca, tylko z jednego powodu - im dalej w las tym bardziej kompromitujące was posty (coraz większy uśmiech politowania pojawiał się na mojej twarzy).
Zdecydowanie przyznaję rację użytkownikowi peggy96248. Jeśli chcecie poprawiac czyjeś błędy, niech to będzie udana i przemyślana krytyka. Zwracanie uwagi na literówki czy zaczynanie zdania małą literą jest, krótko mówiąc, zabawne. Dlaczego nie poruszyłyście tematu interpunkcji?

PS. Do użytkownika Isabel_Evans.
2 cytaty:
- "I wzajemnie chodz juz koncowka",
- "A myslisz ze on ma chodz jedną ocene DB w dziennikuu ?"
Moja droga, to słówko piszemy "choć". Wcale nie trzeba brać do rączki słownika, wystarczy odmienić na "chociaż". A może "chodziaż"?

PS2. Panie GoldTreasure, jest pan żenujący. Język wypowiedzi, dobierane słowa i ubogość argumentów woła o pomstę do nieba. Dziewczyny miały sporo racji.

kondor82

Cudowny temat, dwie strony wyzywania się nawzajem, i żałosne próby dogryzania sobie, widzę naprawdę wam się wszystkim nudzi, przeglądnełam ten temat tylko dlatego, że chciałam zobaczyć dlaczego Rose, zrobiła sobie takie szpecące operacje. A wasza wymiana komentarzy jest żenująca

Ruby_in_Gold

Tylko czemu Twoja odpowiedź jest na mój post?

kondor82

moja wypowiedź dotyczy wszystkich powyższych komentarzy

JustFurious

sama spier.... żałosna szmat*, oskarżasz mnie o rostrząsanie tematu po dwóch latach, a wystraczyły 4 godz. żebyś sama odpowiedziała

Ruby_in_Gold

Toczysz pianę z pyska... A twierdzisz, że to my jesteśmy żałośni. Jak mają się 2 lata do 4 godzin? Zaśmieciłaś mi skrzynkę o odpowiedzi na post sprzed 2 lat dopiero teraz. I zgadnij co, wyświetliło mi się akurat teraz, że odpisałaś, a nie 2 lata temu, niesamowite, nieprawdaż? A co za tym idzie... Odpisałam teraz, a nie 2 lata temu. Nadążasz, czy już się pogubiłaś? Przychodzisz tu, kiedy każdy już dawno zapomniał i plujesz na lewo i prawo. Wyjdź i zamknij drzwi. Tylko szybko, bo przeciąg robisz.

JustFurious

JustFurious: bez obrazy, ale chyba sama nie nadążasz - zniżasz się do tego samego poziomu, którym gardzisz. Ty też przecież toczysz pianę z pyska, do tego używasz wulgaryzmów... Bardzo złe świadectwo wystawiasz sama sobie. Pójdę o krok dalej - Twój poziom jest wg mnie zdecydowanie niższy niż Ruby. Wiesz dlaczego? Jedynym błędem Ruby był kiepski timing (treść jej posta jest jak najbardziej słuszna). Ty natomiast zareagowałaś/eś agresją, co jest niedopuszczalne w dojrzałej dyspucie.

Pozwól, że na koniec zacytuję Twoje własne, blogowe motto:
"Nie próbuj zgrywać inteligentnego, taką osobą nie będąc. Nie próbuj ograniczać głupoty, do której się zaliczasz. Jeszcze bardziej się w ten sposób pogrążasz."
Mam nadzieję, że zanim to mnie obrzucisz niezasłużonym błotem, najpierw zastanowisz się nad moimi słowami. Nie wynikają one ani z opowiadania się po którejś ze stron, ani nie jest to sprawa osobista - jedynie sucha obserwacja i umiejętność czytania.

kondor82

Masz rację. Mimo wszystko nie wzruszyło mnie to. To bardzo niegrzeczne z Twojej strony, że zarzucasz mi, że zaraz obrzucę Cię błotem. A to przecież ja jestem okrutna :(. Nie wyciągaj moich cytatów, ponieważ to się odnosi do zupełnie innej rzeczy. Co nie zmienia faktu, że w tej sytuacji ja miałam rację. Faktycznie, mogłam to przedstawić bez brzydkich słów. Jakoś tak wyszło, że tak tego nie przedstawiłam. Trudno, żyje się dalej.

JustFurious

Niegrzeczne czy nie, chyba oboje dobrze wiemy co za element przesiaduje często przed monitorami. Stąd moja sugestia (a nie stwierdzenie, jak to określiłaś - przecież nie mam pojęcia jakim jesteś człowiekiem, mogę się odnieść tylko do Twoich wpisów).
Jakikolwiek był pierwotny cel umieszczenia wspomnianego cytatu, nie zabiera mi to prawa do skorzystania z niego przeciw Tobie, jeśli uważam go za pewną hipokryzję z Twojej strony (a tak właśnie jest, co już wyjaśniłem powyżej).
"Co nie zmienia faktu, że w tej sytuacji ja miałam rację" - w jakiej sytuacji? Tej późnej odpowiedzi Ruby? Żartujesz? Sposób w jaki to zrobiłaś, owej "racji" Cię pozbawił.

kondor82

Twierdzisz, że korzystasz go przeciw mnie. Wyżej twierdziłeś, że nie oceniasz. Wobec tego Ty jesteś hipokrytą. Atakujesz mnie, jednocześnie wypierając się tego. Tak się składa, że ja miałam rację. Jak również dodałam, że zdaję sobie sprawę ze sposobu, w jaki go przedstawiłam. Reasumując: polityk, który ładnie się uśmiecha i kulturalnie mydli oczy jest lepszy, niż generał, który bluźni na swój naród, któremu mydlą oczy. Cóż za absurd. Jakoś dalej mnie nie wzrusza twoja próba narzucenia przyjętego przez ciebie i uznawanego za właściwy sposobu zachowania. Ruby pierwsza sprowokowała. Wytykam na nią paluszek i siadam zapłakana w kącie. A teraz dalej mi mów jaka to jestem wulgarna, niegrzeczna, niewychowana, czy co tam jeszcze. Może w końcu mnie to wzruszy.

JustFurious

Odwracasz kota ogonem.
Po pierwsze: nie wyrywaj moich słów z kontekstu.
Po drugie: niczego się nie wypieram (przeczytaj ze zrozumieniem a nie tak, jak chcesz - wyraźnie zaznaczyłem, że nie znam Cię osobiście, dlatego odnoszę się do napisanych słów).
Po trzecie: niby zdajesz sobie sprawę z niskiej klasy własnej wypowiedzi, ale znowu do tego wracasz (mniej wulgarnie, ale za to dość infantylnie) - to dopiero absurd.
Po czwarte: nadal nie mam pojęcia, w jakiej sprawie miałaś "rację".
Po piąte: porównanie nas do polityk-generał mówi o Tobie jedno - jesteś zadufaną w sobie, ABSOLUTNIE NIEOMYLNĄ osobą (tzn. takie odniosłem wrażenie - żebyś znowu nie zaczęła mi przytaczać argumentów z kosmosu).
I wreszcie po szóste: "Twierdzisz, że korzystasz go przeciw mnie. Wyżej twierdziłeś, że nie oceniasz." - co ma piernik do wiatraka?

kondor82

Głupoty piszesz. Masz beznadziejne argumenty. Pragnę jedynie jeszcze zauważyć, żę ona również odpowiedziała atakiem. ALe zapewne według ciebie miała do tego pełne prawo, ponieważ ja to zrobiłam pierwsza. Gratuluję podejścia. A przykład o generale był tylko przykładem. Nie nazywam się tu żadnym generałem. I teraz z kolei zostałam mianowana zadufaną w sobie. Poruszyła mnie twoja historia, panie wszechwiedzący i wszystkowiedzący lepiej. Daj już spokój, Masz beznadziejne argumenty. Podziękuję dyskusji z tobą.