Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Alice Huntington-Whiteley

6,2
2 854 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rosie Huntington-Whiteley

gorszej aktorki nie widziałem nie wiem za co dostała te rolę w trans3 jak to jej pierwszy film i
do tego gorsza od megan fox brzydsza itp a bez megan fox to transformers nie jest już taki
fajny mogło by się ta seria skończyć z megan fox a nie z jakąś whiteley po prostu poraszka
zawiodłem się na Michael Bay szkoda

Maly680

Nie oceniajmy pochopnie, moze okaze sie,ze Rosie zagra dobrze?. Zobaczymy.

mrs robinson

A buzie Rosie moim zdaniem ma przepiękna. :)

Maly680

A gdzie ją już można zobaczyć skoro piszesz że z,la aktorka? No ja jeszcze nie widziałam jej gry aktorskiej ale jak masz jakieś źródło to się podziel.

Maly680

Zrobiła laske bayowi a w ogóle co to za słowo poraszka?

Znawca_filimowy

Zobaczymy po całym filmie, ale jest brzydka i na dodatek na zwiastunie miała laga (nie mogę z niej) otwarte usta i stoi. Czy scena jak leży pod biurkiem i płacze, czy spada w budynku, czy jak jeszcze są w łóżku. Wiecznie ta sama twarz (hahaha)
A Megan jest boska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MINICorn

Moim zdanie to ona ta role dostała albo przez znajomości tatusia albo przez łózko ale jakoś taki pasztet mógł dostać w p***u taka role i WIELKA SZKODA ZA MEGAN NIE ZAGRA
p.s.
trza wklepać temu to obsadę wybierał :/

lato1983

pasztet?! widziałeś jej scenę wejściową w filmie? nogi miód, figura miód, buzia miód :) śliczna jest

Tom_Spark

aż się zarejestrowałem na portalu aby odpisać:

tak widziałem wczoraj w kinie, figurę może ma ładną ale twarz mówisz że piękną? wary obciągary hahahaha :D przez caly film stoi z otwartymi ustami jakby miała komuś zrobić loda :D

botox rulez!

gaeval

Faktycznie okropna jest z tymi wiecznie otwartymi ustami, a że wygląda to jak wygląda, to już każdy myśli swoje.......
P.S czy ona wam troszkę nie przypomina naszej Dżoany Krupy???

eskimoska86

i tak większość zdrowych facetów zaśliniła by się przy niej sam na sam, nie mam racji? ;> to po wuja piszecie takie głupstwa, że pasztet itp.
ps: fakt, jest podobna do "naszej" Krupy ;)

doomsword

całe szczęście że zaliczam się do tej mniejszości facetów.... tak trudno pomyśleć o tym że wielu z nas ma poprostu znacznie atrakcyjniejsze partnerki(a przynajmniej ja posiadamznacznie atrakcyjniejszą partnerkę) niż ta botoxowa pożal się boże pseudo-aktorka?