gorszej aktorki nie widziałem nie wiem za co dostała te rolę w trans3 jak to jej pierwszy film i
do tego gorsza od megan fox brzydsza itp a bez megan fox to transformers nie jest już taki
fajny mogło by się ta seria skończyć z megan fox a nie z jakąś whiteley po prostu poraszka
zawiodłem się na Michael Bay szkoda
A gdzie ją już można zobaczyć skoro piszesz że z,la aktorka? No ja jeszcze nie widziałam jej gry aktorskiej ale jak masz jakieś źródło to się podziel.
Zobaczymy po całym filmie, ale jest brzydka i na dodatek na zwiastunie miała laga (nie mogę z niej) otwarte usta i stoi. Czy scena jak leży pod biurkiem i płacze, czy spada w budynku, czy jak jeszcze są w łóżku. Wiecznie ta sama twarz (hahaha)
A Megan jest boska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moim zdanie to ona ta role dostała albo przez znajomości tatusia albo przez łózko ale jakoś taki pasztet mógł dostać w p***u taka role i WIELKA SZKODA ZA MEGAN NIE ZAGRA
p.s.
trza wklepać temu to obsadę wybierał :/
pasztet?! widziałeś jej scenę wejściową w filmie? nogi miód, figura miód, buzia miód :) śliczna jest
aż się zarejestrowałem na portalu aby odpisać:
tak widziałem wczoraj w kinie, figurę może ma ładną ale twarz mówisz że piękną? wary obciągary hahahaha :D przez caly film stoi z otwartymi ustami jakby miała komuś zrobić loda :D
botox rulez!
Faktycznie okropna jest z tymi wiecznie otwartymi ustami, a że wygląda to jak wygląda, to już każdy myśli swoje.......
P.S czy ona wam troszkę nie przypomina naszej Dżoany Krupy???
i tak większość zdrowych facetów zaśliniła by się przy niej sam na sam, nie mam racji? ;> to po wuja piszecie takie głupstwa, że pasztet itp.
ps: fakt, jest podobna do "naszej" Krupy ;)