Russell Crowe

Russell Ira Crowe

8,5
85 493 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Russell Crowe

W swoim zespole 30 odd foot of grunts śpiewa tak samo dobrze, jak gra;) Z resztą mam jedną płytę 30 odd foot of grunts-"Other ways of speaking' więc wiem, co mówie:D:D:D Moim zdaniem najlepiej zagrał w Gladiatorze;)

georgeoff

Ja sluchalam tez Gaslight i zgadzam sie z Toba. Swietne jest tez video TOFOG z Austin. Zeby tak bylo jeszcze gdzie kupic najnowszy krazek...

miss_russ

Pisząc o nowym krążku masz namyśli 'Other ways of speaking', czy solowym dziele Russella 'My Hand, My Heart'? Płytę 'Other ways of speaking' mogę Ci przesłać mailem;) Daj tylko znać, jak chcesz. Mój mail mattos1@wp.pl Ja niestety Gaslight nie miałem okazji sobie posłuchać:/ U nas w kraju ciężko o płyty TOFOG, jedynie można zamówić z zagranicy:/

miss_russ

do russmaxfanki - czy byłaby możliwośc zdobycia od Ciebie video TOFOG? np. wymiana na inne filmy lub kupno? Jeśli tak to napisz, adres jest na moim blogu. Bardzo bardzo proszę :)

tiwoli

Poszukam bo oprócz DVD miałam kiedyś chyba VHS z TEXAS...

georgeoff

Mogę zaproponować wymianę? Rozpaczliwie poszukuję wszystkiego co związane z Russellem:) Mam do zaoferowania pokażną kolekcję filmów.
Mój e-mail: tiwoli@o2.pl

georgeoff

Ja mam parę filmów z Russellem ;) Mam nawet książkę, którą napisała Jolanta Sapeta - 'Russell Crowe - tajemnica sukcesu'. Jak chcesz płytę 30 odd foot of grunts - 'Other ways of speaking' pisz śmiało wyślę Ci ją bez żadnych wymian, czy zobowiązań :) W końcu kult Russella i jego TOFOG musi się rozprzestrzeniać;)

georgeoff

A mogłabyś mi przesłać tę płytkę mailem? Chciałabym posłuchać, ale nie mogę jej nigdzie zdobyć. Pozdrawiam i z góry dzięki :)
christi.pl@interia.pl

georgeoff

Polecam też starsze płyty "Gaslight" i "Bastard life or clarity". Najnowszej niestety nie mam bo chyba sprzedaż jest tylko przez sanity.com.au?

georgeoff

Tutaj trzymajcie linka do fajnych rzeczy z Russell'em ;)
http://www.youtube.com/results?search=TOFOG&search_type=search_videos [www.youtube.com/results...]

georgeoff

jasne że super śpiewa... ma bardzo fajny mocno brzmiący głos:) w jednym wywiadzie powiedział "Chcecie wiedzieć jaki jestem? Słuchajcie moich piosenek" zastosowałam się:D

Pin_up_Margolcia

Russel nagrał też 3 piosenki do "Dobrego Roku" - "One good year", "Weight of a man" i "Testify". Teledyski były są na dvd filmu. Kto wie jak zdobyć te piosenki w mp3 ? :)

czester

A kto wie jak się nazywa ta piosenka, nie znam niestety tytółu i wykonawcy :)

http://www.youtube.com/watch?v=j6EtXx_mmyA&mode=related&...

użytkownik usunięty
georgeoff

Pozdrawiam wszystkich fanów Rusty`iego. Fragmenty książki "Tajemnica sykcesu" na moim blogu. A Russell jako wokalista? Absolutna BOMBA!:)