Na początek witam wszystkich fanów Rutka i pozdrawiam :) A teraz mam pytanie, czy ktoś mógłby polecić mi jakieś dobre filmy z nim? ALE nie chodzi mi o film z okresu lat 70tych do początku 90tychod, bo te film z nim wszystkie już widziałem :) Chodzi mi wyłącznie o nowsze produkcje poczynając od 93 do obecnego roku. Chciałbym obejrzeć jeszcze coś ciekawego i wyjątkowego z tym gościem, ale jak przeglądam tytuły to widzę że większość to chała :( Stąd pytanie, za jaki filmik się zabrać, bo coś dobrego znajdzie się na pewno :)
Jak jesteś fanem Rutgera to wydaje mi się ,że mogłeś już to widzieć ,ale że mieści się w podanym przez ciebie przedziale czasowym to gorąco polecam Vaterland - Tajemnica III Rzeszy z 1994.Pozdrawiam
niezłe:
Nieoczekiwany Atak (Blind Side) 1993
Podróż (Voyage) 1993
dobry:
Gra o przeżycie (Surviving the game) 1994
- choć nie są to wybitne filmy, może nawet tylko dla fanów R.H.?
Zależy co masz na myśli pisząc 'dobre'. Według mnie te tytuły są warte uwagi. Sin City(2004), Mentor(2005), Po północy (1992), Bone Daddy(1998).
PEACE
Też miałam z tym problem :/ Ostatnio 'leciał' w tv. Wzięli mnie z zaskoczenia. Powodzenia w poszukiwaniach. Niestety to nie będzie łatwe :/
Bless
oj! nie za bardzo jest z czego wybierać. Dla mnie już zawsze największą
zagadką będzie jak taki aktor mógł się tak zmarnować. Z nowszych filmów to zapamiętałem tylko "Śmierć w gigabajtach" (czasem film puszczany jest pod
innym tytułem "Dorwać Hakera"). Zapamiętałem go tylko dlatego, że Hauer
jest tam naprawdę świetny. Można się pośmiać z jego powiedzonek i dialogów
z partnerką z filmu. To wszystko, bo fabuła...hm lepiej przemilczeć;)
ja sobie pozwole odejsc od glownego watku.jedyny(a moze nie0jaki z nim ogladalem to autostopowicz i chyba trafilem w jego najlepsza role