Sacha Baron Cohen

Sacha Noam Baron Cohen

8,3
20 424 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sacha Baron Cohen

się czuje jego żona całując go po filmie Borat

basik_12

Po boracie to jeszce light, po Bruno to dopiero będzie czad xD

Aha nie żona a przyszła żona jak już :)

adiemus36

a no tak nie żona, w każdym razie Sasha będzie mi sie już do końca kojarzył z bezsensowną scena gdzie w Boracie ten grubas siedzi mu na twarzy i chyba próbuje zrobic kupe ...i po co mu to było ? hańba

basik_12

jesteś jakaś przewrażliwiona. powinnaś się trochę wyluzować ;).

evinx

co ma wspólnego zauważenie ,że ten aktor zrobił beznadziejna scenę gdzie inny facet mu siedzi na pysku z moim wyluzowaniem? a ja ci radze ,obudź się!co powiesz na to ,że np taka Doda wzięła dublerke do sceny w teledysku w której się całuje z murzynem?ta dopiero przewrażliwiona musi byc

basik_12

zauważenie? trudno było tego nie zauważyć. jak nie lubisz takich scen to ja nie wiem po co ty takie komedie ogladasz a potem wielkie oburzenie. śmieszna jesteś

basik_12

Dziewczyno, uspokój się? Co się uczepiłaś jednaj sceny? Przecież nie wszystkie mogą mu...(nie mogę znaleźć odpowiedniego słowa) wyjść. Nie wszystkie śmieszą tak jak było to zamierzone. A żona (czy tam narzeczona) pewnie nie zwraca na to wszystko uwagi, w końcu to było tylko w filmie.

basik_12

całuje go przez 10 woreczków foliowych, potem wymiotuje, a na koniec oddaje usta z językiem do pralni chemicznej...

użytkownik usunięty
mikata

A CO MA NIBY CZUC JEGO ZONA?
NA PEWNO NIE JEST TAKA GLUPIA I BEZMOZGA JAK TY,
I ODROZNIA ZABAWE FILM FIKCJE PRACE
OD ZYCIA

Nie krzycz na forum, proszę.