Salma Hayek

Salma Valgarma Hayek-Jimenez

7,8
32 853 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Salma Hayek

Gdy zobaczyłem jej piersi na rozdaniu oscarów, to aż mi się nie dobrze zrobiło... Dziewczyna można powiedziec mała, a balony (bo inaczej tego nazwać nie można) większe od niej... Beznadzieja... Ciekawi mnie czy natura ją tak skrzywdziła, czy sama sobie winna? ;)

Salma to mistrzostwo świata po prostu. Cud i ideał kobiecości.

konradw4

Ja i tak wolę mniejsze piersi - nie chciałabym, żeby faceci gapili się na mój biust. Wolę być traktowana jak człowiek a nie obiekt seksualny. Żaden z Was nie napisał, że Salma to fajna, równa babka tylko że kręcą was jej cycki i poszlibyście do łóżka. Tu kobiety z mniejszym biustem mają przewagę-żaden facet nie ślini się na widok ich ''balonów' nie taktuje jej jak laski do wyra ''bo ma fajne piersi''. Zwierzęce jest to Wasze zachowanie, żal mi niektórych.

Ulisseska

a jak mieli napisać, że to fajna babka, przecież jej nie znają osobiście (choć o talencie aktorskim pisali!),a przede wszystkim to przecież TEMAT jest o jej PIERSIACH, więc dlaczego mieliby gadać o tym, że jest "fajna i równą babką"? xD

poza tym kobiety mimo małych piersi mogą mieć np. ponętny pociągający tyłek i też wzbudzać pożądanie. Przecież piersi to nie wszystko.

do tego nie generalizuj proszę, ja mam duże piersi, ale jakoś nie przeszkadza mi to w kontaktach z mężczyznami i zazwyczaj patrzą się oni w moje oczy a nie dekolt (chociaż czemu i tam nie mają się patrzeć, wolny kraj, a to nie średniowiecze, żeby się tym wstydzić :)) I to, że kobieta ma duże piersi wcale nie oznacza, że jest traktowana tylko i wyłącznie jako obiekt seksualny. To co, posiadaczka dużych piersi nie może być "równą, fajną babką"? Otóż może ;)