Sarah Jessica Parker

7,2
10 507 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sarah Jessica Parker

ta baba strasznie mnie irytuje??? Kiepsko gra, piszczy, jest mega sztuczna, że az się rzygać chce,a w seksie
wygląda jak jakas poje*bana kretynka wyrwana z kiepskiego magazynu o modzie. ale najbardziej wkurzają
mnie te jej wlasnie krzyki piski. wtf. czy tylko ja mam z tym problem???

smiszka

to fakt, twarz ma lekko wkurzającą, ale grać umie

smiszka

Do urody się nie przyczepię (piękna nie jest, ale do brzydkiej w sumie też jej daleko), ale do gry aktorskiej już tak. Strasznie sztucznie i drętwo wypadła w SATC i zupełnie zgadzam się, co do tych pisków. To rani moje uszy... Poza tym, jej "kreacje" w tym serialu są tak brzydkie, że aż ciężko uwierzyć, że ktoś zdołał coś takiego wymyślić i (co gorsza) ubrać w to żywego człowieka. Ja zazwyczaj wyznaję zasadę, że są gusta i guściki, nie zawsze muszę się zgadzać z czyimiś wyborami, ale też nie zawsze muszę je jakoś szczególnie krytykować, ale w tym przypadku aż ciężko tego nie skomentować. Ciężko mi uwierzyć, że ktokolwiek może mieć aż tak tragiczny gust i jeszcze prezentować go publicznie

kiyori

Najgorsze jest to, że pół świata zachwyca się tymi kiecami i uważa ją za "wyrocznię mody".
Gra strasznie, wymachuje tymi wielkimi łapami, wiecznie skwaszona mina i widać, że chce górować nad resztą.

maddie805

Z tą modą to fakt, niestety...

smiszka

Strasznie chamski komentarz! Po co w ogóle piszesz. Nie rozumiem takich zgorzkniałych ludzi.... Tracisz czas na obrażaniu kogoś, wyśmiewaniu się z niego.... Bez sensu! Robisz tzw. gówno w szklance wody. Tylko PO CO CI TO???? Dużo lepiej się poczułaś? Nie lubisz siebie! I tylko w tym masz problem dziewczyno!

smiszka

o urodzie się nie wypowiadam bo gusta są różne
ale pod względem aktorskim jest jedną z najbardziej irytujących aktorek

Anda00

Mnie tez jej uroda nie obchodzi, i byc moze komus sie podoba. Tylko po prostu ona mnei tak denerwuje ze impulsywnie napisalam rowniez o tym ;p Nie moge jej zniesc na ekranie, a bardzo lubie seks w wielkim miescie i ona psuje tam wszystko. Piszczy krzyczy, jest nienaturalna ;/

smiszka

Mnie też razi. Jej gra aktorska pozostawia wiele do życzenia, jest irytująca i nie rozumiem jej fenomenu, zwłaszcza jeśli chodzi o sex w wielkim mieście. Stroje w sexie są momentami komiczne, wygląda nieraz jak klaun. Ale fanki się podniecają, jaką to ona wyrocznią mody nie jest. To tylko pokazuje, że wypromować można wszystko. I w ogóle udział w tych kinowych wersjach serialu to porażka, te kobitki już takie podstarzałe, widać że już wiele wiedzą o menopauzie ale twardo zgrywają małolaty. To po prostu żałosne.