http://pl.youtube.com/watch?v=ZJls_Q5dhVE 19 sekunda to widac ze to jest ona robcie sobie klatka po klatce . To jest ona yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Sara is alive . Bo niby z kim by sie linck tak tulil chyba nie z Veronika ?!
Skad ta pewnosc czyz by LJ upinal sobie wlosy <lol2> Przypatrz sie dobrze ze to kobieta nie mowie ze sara na 100% ale moze kto wie
Widze ze bardzo chcesz aby żyła sara ale przykro mi ale to nie ona (gdzie tam sa upiete wlosy ?) Sara R.I.P.
Ja osobiście w tej 19stej sekundzie widze wyraźnie kobiete i upięte włosy..mówcie co chcecie. Chyba ze ten LJ poprostu sie tak dziwnie ustawił :p
Pozyjemy zobaczymy... ;)
Mi to LJ nie wyglada, ale jestem pewna ze to nie sara... pewnie mam wybujala wyobraznie, bo chce zeby sara wrocila, ale ona nie wroci i tyle...
no ale ten ktos kogo przytula lincoln naprawde na LJ nie wyglada :P
Zobaczy się;) Mam swoją teorię którą przeczytałam na fw gdzieś. Że przerwa jest taka długa w serialu aby aktorka która gra Sarę mogła wrócić do siebie po dziecku- bo nie da się zrobić w serialu że z dnia na dzień aktorka tyje 15 kg. więc myślę że wróci do formy a potem do serialu;) głupie ale może kto wie;)
Ale przecież ona nie żyje! Jak może wrócić do serialu, skoro jej głowa była w pudełku przesłanym do Linca? A on na pewno by ją rozpoznał. Też mi trochę brakuje Sary w serialu, ale trudno. Wielu bohaterów zginęło więc i na Sarę przyszła kolej... :/
Alien, zgadzam się z Tobą w 100%. Sara musi wrócićdo serialu!! a tak poza tym gdzie indziej mogę obejrzeć ten filmik, bo na youtubie już tego nie ma...:/ ???? Napiszcie poszę
Bardzo możliwe że coś w tym jest... Powiedzcie dokładnie którego odcinka to był fragment. Na youtube jest komentarz "Ten film wideo jest już niedostępny z powodu otrzymania zgłoszenia o posiadaniu praw autorskich przez użytkownika Twentieth Century Fox Film Corporation." Więc może ktoś faktycznie odkrył ich tajemnicę;p:)
to byl filmik z odcinka 9 trzeciego sezonu wiec dopiero upewnimy sie czy to jest prawda po nowym roQ ;/