Sasha Pieterse

7,4
2 972 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sasha Pieterse

Kiedy zobaczyłam ją w "Pretty Little Liars" byłam święcie przekonana,że jest mniej więcej
podobnym wieku do Lucy Hale i Ashley Benson. Patrzę sobie na datę urodzenia i własnym
oczom nie wierzę. 1996? Mój rocznik? Czy to są jakieś jaja!?
I tak i tak dałabym jej więcej niż 15 lat, ale....przez makijaż i stroje podwójnie się postarza.
Pytanie brzmi: po co?

Fabulous_Killjoy

Pewnie dlatego, ze bohaterka grana przez nia tyle właśnie miała lat.

92shannon92

Nie rozumiem, co masz na myśli. Właśnie napisałam,że Sasha Pieterse wygląda znacznie starzej niż przeciętna piętnastolatka, a ty mi wyjeżdżasz z odpowiedzią zupełnie nie na temat.
Być może opisałam moje spostrzeżenie mało wyraźnie. Sprostuję je więc: Ta dziewczyna robi sobie krzywdę. W wieku 15 lat nie wygląda wiele młodziej od koleżanek z serialu z rocznika '89. Rozumiem,że nie można niczego zrobić z rysami twarzy - jedni mają dojrzałe, inni dziecinne. Aczkolwiek wyzywający makijaż i stroje robią swoje.

Fabulous_Killjoy

Skąd wiesz jak ona wygląda na co dzień? Być może nie maluje się tak ostro, ani wyzywająco nie ubiera. Poza tym Sasha ma bardzo delikatne rysy i jak dla mnie od początku było widać, że jest najmłodsza.

użytkownik usunięty
BubbleAngie

Dokładnie Bubble Angie.
Nie ma to jak dziecko sobie jakieś siądzie i się ostro udziela na forum nie mając o tym pojęcia. Plastik..dobre sobie, ty (fabulous killjoy) chyba nie widziałaś plastiku dziewczyneczko....

Nie wiem, jak wygląda na codzień. Oceniam ją w "Pretty Litlle Liars", gdzie wyjątkowo ją postarzyli. Natomiast ostatnio widziałam ją w "Geek Charming", gdzie moim zdaniem - super ją ucharakteryzowali. Naprawdę bardzo fajnie. Jest chyba tylko dość wysoka, ale poza tym to zwykła piętnastolatka. Popełniłam więc błąd, skreślając ją po jednej produkcji i się do niego przyznaję.
TENno555 : Nie nazywaj mnie dziewczyneczką i przestań używać tego protekcjonalnego tonu. Każdy ma prawo do własnego zdania, a mi się akurat nie podoba, gdy piętnastolatki chodzą tak wytapetowane.
Jestem za naturalną Sashą!

użytkownik usunięty
Fabulous_Killjoy

No właśnie. W serialu moim zdaniem wygląda zupełnie normalnie. Nie wiem co cię tak razi?! że założyła obcasy albo sukienkę? Czy oczy miała pomalowane???? no błagam!!!! pokaż mi dzisiaj jakąś gówniarę młodszą od niej która się tak nie ubiera..! widzę smarkule jak się ubierają i malują i Sasha jako Ali nawet w 10% tak nie wygląda jak te nasze prawie nagie nastolatki...litości !
Ps mi się też nie podoba bo szczerze mówiąc nie ma w tym nic fajnego kiedy jestem zmuszona np na zakupach oglądać gołe brzuchy albo prawie wystające pośladki z przykrótkich i za ciasnych spodni u jakiś dziewczynek 15/16 letnich. O ich makijażu już nawet nie wspominam..!

Fabulous_Killjoy

Trochę Cię rozumiem. Fakt, robią z niej starszą niż jest, ale Alison, czyli bohaterka którą gra była lolitką, więc jest to zamierzone. Najśmieszniejsze jest to, że pozostałe bohaterki są z roczników 85,87,89 a grają (bodajże) 15-latki... Tak czy siak, kiedy ja miałam 15 lat nie miałam potrzeby ubierania się jak seksowna kusicielka, no ale w Ameryce wszystko jest możliwe ;)

Fabulous_Killjoy

gdyby jej nie postarzano wyglądałaby dziwnie na tle koleżanek z PPL

92shannon92

One nie mają tyle samo lat. W serialu Sasha gra tylko w wspomnieniach z przed dwóch lat.
Więc jeżeli gł. bohaterki mają po 17,18 lat, to ona w tych wspomnieniach ma 15,16.

Fabulous_Killjoy

Fabulous_Killjoy nie wiem co Ciebie razi w tej dziewczynie? Moim zdaniem wygląda naturalnie, ma dość dojrzałą (mimo, że wpada w baby doll) twarz, jak na swój wiek i nie widzę tutaj żadnego odniesienia do plastiku.

juliascorses

Z tym plastikiem to trochę przesadziłam. Ale uważam, że naprawdę ją postarzyli w "Pretty Little Liars" i nie powinna się zbyt mocno malować, bo naturalnie wygląda naprawdę ślicznie. Ma dojrzałą urodę, więc jak jej dowalą dużo make-up'u.....byłam szczerze zdziwiona, gdy zorientowałam się,że urodziłyśmy się w tym samym roku.

Fabulous_Killjoy

ależ ja jej nie znoszę :D każda scena w PLL z jej udziałem to dla mnie katorga.

Hardkorze_

No mnie też właśnie w PLL strasznie wkurza. Po tym serialu bardzo jej nie lubiłam, ale w "Geek Charming" pokazała zupełnie inne oblicze. To tylko utwierdza w przekonaniu, że wyrośnie z niej dobra aktorka, skoro raz potrafi być wytapetowaną zołzą, a raz miłą dziewczyną z różowymi pasemkami.

Fabulous_Killjoy

serio? ja walsnie ja bardzo lubie w tym serialu i spencer, chyba tylko hanna mnie wkurza i moze troche aria

kama555

To mnie Alison i Ezra! Szlak mnie trafia, kiedy ich widzę na ekranie.

Fabulous_Killjoy

wlasnie jak moglam zapomniec o ezrze ;d. wlasciwie on wygrywa. aria z ezra jako para sa nie do wytrzymania, nie mowiac o braku chemii miedzy nimi.

kama555

Dokładnie! Czy tak jak ja, jesteś za come backiem Jasona i porzuceniem Ezry? Bo ja nie mogę znieść tego gogusia w muszce i grzecznym sweterku ze strachliwą miną, jakby się wszystkiego bał. Z kolei brat Ali jest genialny. Jego niebieski oczy powalają.

Fabulous_Killjoy

osobiscie to z Wrenem bym sie zwiazala ;d ale masz racje, ta mina ezry rozwala. brata Arii lubilam, ale cos zniknal. na pewnno był ciekawszy od tego kolesia. co do jasona to czemu nie, chociaz chyba nie maja tego w planach.

kama555

Ostatnio niestety Jason ma więcej scen ze Spencer.
Trochę mnie to irytuje.
Emily zaprzyjaźnia się z Toby'm, on idzie do Spencer.
Aria kręci z Jasonem, on idzie do Spencer.
Wszystko się kręci wokół Spencer!

A tak w ogóle...nie uważasz za mało realistyczne to, że tak po prostu skończyły się fantazje Arii o Jasonie, kiedy Ezra powiedział jej wtedy, że ją kocha. Rany, przecież wcześniej mówił jej to mnóstwo razy.
No nie mogę tego wybaczyć producentom i innym ludziom odpowiedzialnym za takie zakończenie tego wątku. Tak świetnie się rozkręcał...

Fabulous_Killjoy

e tam, lubie spencer. ona chyba od poczatku jest najbardziej zaangazowana w A. heheh nie ma chyba co przezywac, gorsze jest,ze jest z tym ezra. to dopiero meczy,ale ten jeden odcinek bez niego bardzo mi sie podobal. poza tym wiecej zabawnych scen by sie przydalo.

kama555

Tak tak Aria zdecydowanie z Wernem

goldendagger

A mi właśnie pasują do siebie Spencer i Wren.
Aria tylko z Jasonem <3

Fabulous_Killjoy

w sumie mogliby ich byle jak połączyć, byle coś się działo a tym serialu. :D

goldendagger

I tu zgoda.
Ezria mnie doprowadza do szału, a i Spoby zaczyna nudzić.
Ale nie mogą przesadzić, jak to zrobili z Emily.
U niej jest błędne koło. Maya, Paige, Samara, Maya i teraz wszystko wskazuje na to, że znów szykuje nam się Paige.

Fabulous_Killjoy

No Spencer i Wren a Aria z Jasonem lub Noelem

Fabulous_Killjoy

Oglądam "słodkie kłamstewka" i właśnie obejrzałam odcinek "Bez śladu", w którym Sasha zagrała. I mam podobne spostrzeżenia do Twoich. W kłamstewkach gra 16latkę - byłam święcie przekonana, że jest najstarsza z całej piątki - a tu szok! Ona rzeczywiście ma 16 lat... Wygląda na 20parolatkę. W "bez śladu" grała 13latkę - i tyle miała...ale wyglądała na o kilka lat starszą.

as_ptas

bez kitu, jaka młoda :d wygląda starzej niż reszta paczki :D moje zdanie !