Scarlett Johansson

Scarlett Ingrid Johansson

8,2
117 156 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Scarlett Johansson

Tak uważam..Scarlett jest przereklamowana, w każdej roli jest taka sama.
Za parę lat nikt nie będzie pamiętał kim była. Zastanawiam się czym się ludzie zachwycają????

doroti3107

nie jest totalnym beztanenciem napewno, umie zagrać...udowodniła to w kilku filmach.Jaka jest z charakteru, nie będę jej oceniał bo nie znam jej osobiście.Do tego bardzo ciekawa uroda...nie mówie też, że jest świetną aktorką...chociaż na tle tych wszystkich Megan Foxów, Hanek Firanek błyszczy xD

QuKi

kolejna zazdrośnicia Scarlett, ehh ja to nie wiem, czemu płeć męska nie ma takich problemów typu "Boże co widzicie takiego u Bratta pitta" itd..

jest bardzo ładna, tu masz 4proste powody dlatego MĘŻCZYŹNI tak jak odbierają

http://www.filmweb.pl/topic/1162443/Oto+4+powody%2C+przez+kt%C3%B3re+uwa%C5%BCam +j%C4%85+za+najseksowniejsz%C4%85+aktork%C4%99+na+%C5%9Bwiecie!!!.html

charakteru jej nie dam rady ocenić bo niestety jej nei znam, ale jakoś nie wydaje mi sie zeby była pusta , oglądałem z nią pare wywiadów - zachowuje sie naturalnie i normalnie - szczery uśmiech i smiech, żadnego plastiku w niej nie wyczułem.. aczkolwiek nie bede odbiegał od tematu i polecam Ci koleżanko obejrzyj film PRESTIŻ i oceń ją pod względem wyglądu / jej gry aktorskiej w tym filmie / i na koniec ocen caly film - bardzo ciekawi mnie jak byś to zrobiła bo tak, zagrała świetnie, ucharakteryzowali ją świetnie ,a film jest genialny - a mimo tego jestem pewien ze dostrzegłabyś jakieś wady w tym filmie lub w grze aktorskiej scarlett ... niestety nie wazne co bys nie napisala nie dasz rady namówic do tego pare tyś film-wobewiczów którzy dali 10tke dla niej i dla prestiżu ...
pzdro

guli_radom

"est bardzo ładna, tu masz 4proste powody dlatego MĘŻCZYŹNI tak jak odbierają"

że nie masz własnego zdania to niczyja wina!
ten tekst pisał rozchwiany emocjonalnie koleś, które nie powiem co robi na jej widok (choć nie ma za co) ani z niej aktorka ani kobieta... ehh... tylko prosiak.

"kolejna zazdrośnica Scarlett"
teraz moja kolej.
kolejna obrończyni Scarlett. Na każdym topicu musisz ja bronić?! Kim Ty jesteś ? jej ochroniarz? Weź się ogarnij.

guli_radom

Moze dlatego, ze kobiety tez maja swoje zdanie i latwiej przychodzi im szczera wypowiedz... Dla mnie i dla wiekszosci Scarlett to zero.

QuKi

Megan Fox, jest o wiele lepsza niż, jak to nazwałeś/aś "ciekawa uroda".
Jedyne co ma ciekawe to nos, który robi z niej znaną aktorkę "prosiaczka".

doroti3107

to jest tylko i wyłącznie twoje zdanie...
Niby w czym lepsza jest sztuczna do granic możliwości Megan Fox??

Po za tym o gustach sie nie dyskutuje, każdy ma swoje zdanie.Jeśli ty sądzisz, że jest beznadziejna to nie znaczy, że każdy inny ma miec takie same zdanie.

doroti3107

ja raczej zauważyłam tendencję spadkową w filmach, tj gra w coraz gorszych.. po pięknej Dziewczynie z Perłą, zagrała w strawnej Wyspie (mi się ten film spodobał tylko ze względu na McGregora i Beana) by walnąć po oczach Spirit..

z urody - cóż, no ładna jest.. to co ją wyróżnia to świadomość swojego seksapilu..

btw
nigdy więcej nie powinna 'śpiewać'

doroti3107

W "Dziewczynie ..." była świetna , u Nolana też zagrała przyzwoitą rolę. Tyle widziałem. A ładna jest, jak najbardziej.

doroti3107

Moim zdaniem w żadnym filmie nie zagrała dostatecznie dobrze. Dla mnie osobiście się nie podoba. I denerwuje mnie też to, że w większości swoich ról gra "złodziejkę" czyichś mężczyzn i to zazwyczaj "niewinnie wyzwoloną". Czy nie potrafi zagrać nic innego?

doroti3107

bez przesady , Scarlett jest dobrą aktorką ,ale fakt faktem sądząc po wywiadach z nią prywatnie to jest pusta.

doroti3107

a kto o tobie kiedykolwiek słyszał??
tylko twoja mamusia

forum internetowe - miejsce, gdzie mały człowiek może obrażać znanych ludzi.