Scarlett Johansson

Scarlett Ingrid Johansson

8,2
117 156 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Scarlett Johansson

Jak w tytule:) Ja inaczej się o niej nie wypowiadam tylko tak: boska Scarlett. Z jednej strony jest taka dziewczęca i naturalna ot taka (nie)zwykła dziewczyna z sąsiedztwa ale z drugiej strasznie seksowna i zmysłowa. I jeszcze ten cudowny głos! Normalnie poezja, kosmos i wszechświat;) A no i jakże mógłbym zapomnieć o tej kuszącej piedze na prawym policzku (taki mój mały fetysz:)
No ale Scarlett to nie tylko uroda ale też niesamowity talent, jedna z najzdolniejszych aktorek młodego pokolenia w Hollywood. Mnie osobiście się najbardziej podobała we Wszystko gra i Między słowami (mimo, że cały film tak średnio mnie urzekł - Coppoli najbardziej lubię genialne Przekleństwa niewinności z inną moją ulubienicą a mianowicie Kirsten Dunst) Teraz czekam na Kochanice króla tymbardziej że tandem Scarlett + Natalie może być wiecej niż porywający.
Pozdrawiam.

VisitorQ

ZGADZAM SIĘ!!

Moim zdaniem jest to jedna z najpiękniejszych i najbardziej utalentowanych młodych aktorek!

Jest niesamowita, maksymalnie sexowna (jej głos...:) - BOSKA!!!!!!!

Uwielbiam ją!

Najbardziej podobała mi się w "Wyspie" i teledysku Justin'a Timberlake - What Goes Around..
Od tego teledysku się w niej zakochałem:)

Jest GENIALNA!!

użytkownik usunięty
mikul1991_2

Szczera prawda!!!
GENIALNA, BOSKA, swoim PIĘKNEM powala na kolana!!!!!!!!!!!!!!!

racja! ma cos takiego w sobie... powiew swiezosci. bardziej mi sie podoba od charlize theron ;] i choc nie przepadam za brunetkami to jeden z nielicznych wyjatkow. kurcze nie wiedzialem nawet ze tydzien starsza jest ode mnie ;]

VisitorQ

tak, zgadzam się ;) lubię jej typ urody i właśnie tę dziewczęcość ;) chociaż filmy ma średniawe (przynajmniej te któe oglądałam), to coś mnie do nich przyciąga, coś w niej