Gdzie jest temat w ktorym to jakas niewiasta byla obrzona, ze S.J. uprawiala seks w windzie? Moglo byc smiesznie, ale widze obroncy moralnosci czuwaja. LOL :|
Ej z tym seksem w windzie to prawda?Słyszałam,że Scarlett coś w tej windzie z kimś robiła ale nie wiem dokładnie co.Jeżeli to prawda to gratuluje jej odwagi ja to bym peniała,że ktoś wejdzie.No ale ona jest aktorką i jest przyzwyczajona do tego,że patrzą jak się z kimś kocha
Pozdrowionka
Tak sie sklada ze bylem wtedy w tym budynku, a ponadto znajdowalem sie w szybie i widzialem cale to wydarzenie ! Mozecie mi pozazdroscic, nawet mam zdjecia i autografy, sprzedaje za 20 mln dolarow od sztuki.
Ja, widzisz jaki jestes super! Tyle tylko, ze masz chyba malego zonka, bo tym kolesiem, ktorego Scarlet ujezdzala, wcale nie byl Benicio del Torro, tylko moj kumpel za niego przebrany i byl taki sprytny, ze w ogole cale zajscie sfilmowal z ukrytej kamery, porobil zdjecia komorka i w ogole jeszcze takie ekstra rzeczy.
Kurwa ludzie, no juz bez wiosky prosze :].
Wy to tam mało wiecie. To ja sie przebrałam za Scarlett i za tego kolesia, i uorawialam sex sama z soba :D A ze windy nie zatrzymalam to jeszcze pare ludzi przreebranych za Scarlett i kolesia przyszlo, wiec było wesoło. A że jeden człowiek przebrany za Scarlett miał aparat to zdjecia robil :D