mam nadzieję tylko, że Scarlett nie podzieliłaby losu Halle Berry po filmie o Kobiecie Kot.
Wiesz co Ci powiem? Że ja kocham Halle Berry. Za inną Marvelowską rolę - Storm. Bosko ją zagrała. A co do Kobiety Kot... Nie był to zły film. Podobał mi się. Nie wiem tez, czemu krytykują strój. Był bardzo ładny, bo Halle jest ładna. Jakby obcięli parę rzeczy Wdowie tez bym nie narzekał, ale jest i tak dobrze :P
Scarlett strzeliła sobie w stopę odrzucając rolę Marilyn Monroe. Ta szansa mogłaby uwiarygodnić jej dramatyczny warsztat i pokazać światu, iż chce się rozwijać. Niestety wszystko na to wskazuje, że zaszufladkuje się sama jako odtwórczyni ról super bohaterek paradujących w lateksie z dużym dekoltem.
wydaje mi się, że dla niej rola Marilyn nie byłaby dobrym posunięciem. sama bardzo utożsamia się z Marilyn, a jeszcze gdyby zagrała ją w filmie.. Marilyn to Marilyn, a Scarlett musi tworzyć własną historię.
poza tym teraz zagra Janet Leigh, więc to może być dla niej taki drugi przełom po roku 2003. bardzo chciałabym, żeby Akademia wreszcie ją nominowała. to może skierowałoby Scarlett na takie bardziej dramatyczne filmy, niż ekranizacje komiksów.
Do Scarlett mam wciąż mieszane uczucia, ale przyznam, że jako Czarna Wdowa wygląda świetnie.
I tutaj pytanie do was - czy jej rola w Iron Man 2 i Avengers jest w miarę rozbudowana? Głównie chodzi mi tu o jej częstotliwość występowania na ekranie. Średnio przepadam za filmami o superbohaterach, pierwsza część Iron Man'a w ogóle słabo mi podeszła, więc rozważam obejrzenie tych filmów jedynie dla Scarlett. Warto?
A co do Kobiety Kot - dla mnie istnieje tylko jedna : ). Ogólnie chyba Batman Powrót to moja ulubiona część, m.in. ze względu na wątek z Michelle.
W Iron Manie 2 Czarna Wdowa w akcji jest w jednej scenie. Ale ogólnie często pojawia się jako asystentka Tony'ego. W Avengers jest główną postacią żeńską.
@mrteener @bunnylune Dzięki, czyli prawdopodobnie obejrzę : ).
Avengers ma niezłe noty od krytyków, z tego co widziałam, więc może nie będzie tak źle ; D.
Tak przydał by się osobny film o Czarnej Wdowie. Scarlett w realu jest bardzo ładna i tak samo w filmie przydał by się lektor bo ona po prostu odwraca uwagę od napisów. Kocham tego rudzielca. Szkoda że naprawdę jest blondynką :/
Popieram, siostro! :D Sam Robert Downey Jr., przyznał, że chciałby zobaczyć film z tą dwójką.
Ta para nawet poza filmem....bardzo się lubi, więc... ;) Mam nadzieję, że Scarlett i Jeremy zagrają jeszcze w jakimś filmie :)
E tam. W ''Avengers 2'' mogliby pokazać kogoś nowego. Jest jeszcze tyle niewykorzystanych postaci z potencjałem. Jeśli już chciałbym widzieć jakiś rozbudowany wątek- to coś związanego z postacią agentki Marii Hill.
Wydaje mi się że w avengers 2 zobaczymy jeszcze waspa i ant mana. A mimo twojej nienawiści do Scarlett myślę że fani ucieszyli by się gdyby powstał film o czarnej wdowie z nią w roli głownej.
O to był nóż w plecy ;) Ale chyba to raczej chłodna niechęć niż mściwa nienawiść. Gdybym jej nienawidziła to dla zasady dałabym jej 1/10, jak to robią hejterzy wobec Toma Cruise'a.
Co do filmu o Czarnej wdowie- opacznie mnie zrozumiałeś. Nie mówiłam, że nie chce by film o niej nie powstał. Niech sobie tam będzie i dalej migdali się Hawkeye'm o fizjonomii ziemniaka medalisty z targów rolniczych z Idaho ;)
Chciałabym tylko, by w ''Avengers 2'' pokazali coś innego niż non stop ten sam ograny skład. W Ant-mana i Wasp wątpię. Już prędzej Scarlett Witch, Quicksilver i Black Panter. No i jacyś inni villani niż stale eksploatowany Loki (kocham faceta, ale za dużo to nie zdrowo) albo Thanos i tym podobni kosmici.