Scarlett Johansson

Scarlett Ingrid Johansson

8,2
117 156 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Scarlett Johansson

Nie przepadam za nią . Strasznie mnie denerwowała w Prestiżu .
Jakby jej nie pokazywali zawsze wyglądała tak plastikowo , że nie mogłem pojąć co ludzie w niej widzą.
Poza tym ona wcale nie jest ładna ( ale to kwestia gustu ).

Kraven

popieram w 100% okropna jest a ten glos wcale nie jest fajny tylko w kurzajacy.juz wole jessice albe i kristen dunst.

Kraven

Scarlett uwielbiam od obejrzenia ''Między słowami''. Potem zwariowałam na punkcie ''Dziewczyny z perłą''. Jest bardzo zdolna, ale ostatnie produkcje w, których brała udział traktowały ją jako ozdobnik ekranu lub filmy były denne. I tak ''Czarna dalia'' - słabo, ''Wyspa'' - jeszcze gorzej,''Niania w Nowym Jorku'' - przeciętnie, ''W doborowym towarzytwie'' była w miarę, w miarę. W ''Prestiżu'' miała epizod, więc nie ma co oceniac. Za to bardzo się cieszę z tego, że zagrała we ''Wszystko gra'' Allena. Film bardzo dobry, a Scarlett miała okazję zaprezentowac się od inne strony.
Jak dla mnie jest śliczna, ale to kwestia gustu. Lubię ją oglądac w filmach czy czasopismach:).
Teraz czekam na ''The other Boleyn girl'' (nie przyjmuję do wiadomości istnienia polskiego tytułu) i liczę na to, że znów bedzie na szczycie. Ale mam coś wrażenie, że przycmi ją Portman...

Kraven

To masz dobry gust bo moim zdaniem też nie jest ładna. A te zdjecie bez komentarza ...

denny

Moim również ..........................

Kraven

całkowicie podzielam twoje zdanie, ma w sobie coś denerwującego, może ta jej twarz... jasne że nie musi być klasycznie piękna, ale te rysy... są jakieś takie odpychająco... proste. Oczywiście cały czas próbuje się nam narzucić zdanie że jest "symbolem seksu" i znakomitą aktorką, ale jest to tylko marketingowa propaganda. Spójrzmy prawdzie w oczy, bez makijażu, super ciuszków za tysiące dolarów i skandalizującej oprawy rozkapryszonej gwiazdki Scarlett byłaby nikim.