Jej wygląd mnie denerwuje...(no ale to można jeszcze pominąc...) ale jej gra tesh pozostawia sobie wiele do zyczenia.Poza tym nie moge patrzec na te jej usta ktore sa jakby nędzną podróbą ust Angeliny Jolie...niestety chirurgowi plastycznemu nie wyszły:D bardzo mi przykro z tego powodu:]
mnie tam zostawia wiele do życzenia twoje pismo Karolinko.Myslałam jak do tej pory ,że "też" pisze się przez "ż" a nie przez "sh".
kocham ortografię na filmwebie
Nie przepadam za Scarlett,ale denerwuje mnie krytykowanie ortografii na filmwebie.Wiem że to jest denerwujące, kiedy ktoś "PisZe taK"...ale bez przesady.Ktoś kiedyś napisał na forum że kiedy nie masz się czego czepiać,czepiasz się ortografii.I zgadzam się z tym...
mam się czego czepiać,i chyba mi wolno.NIe jestem fanką SJ ale też nie przeszkada mi ona.Co w tym złego ,że uczę kogos pisac po polsku?
Nic w tym złego. Ucz ich dalej, bo niektórzy na FilmWebie chyba spali w klasach początkowych i dlatego nie nauczyli się pisać.
usta od chirurga?? ciekawe ile miała lat jak sobie robiła operacje zwłaszcza że w "Zaklinaczu koni" już takie miała.
Ale ja na ciebie nie napadam możesz jej nie lubić, ale nie pisz pierdół
napisze krótko - uwielbiam ją i oglądam kazdy film w którym gra, taki " lost in translation " moge ogladać w kółko ;]
To wcześnie musiała se zrobić tą operację, hehe. Kiedy grała w "Zaklinaczu koni" Angelina jeszcze taka sławna nie była. Weź takich bzdur nie wypisuj. Nie możesz na nią patrzeć, to nie patrz. A na moje to usta ma ładne, chociaż facetom powinno się pozostawić ocenę. Więc zapomnij o zazdrości i nie pisz takich dziwnych komentów więcej, tym bardziej, że akurat Johansson umie grać.
Uwielbiam jak takie młode osóbki, którym troche się nudzi wejdą na filmweb, losowo wybiorą sobie aktora i napisza cos totalnie bezsensownego myslac ze ktos wezmie to zdanie pod uwage. Zeby tak sie stalo potrzeba troche wiecej argumentow niz duze usta. LOL
Poza tym UCZMY sie pisac po polsku. Zyjemy w Polsce, jestesmy Polakami, wiec powinnismy umiec przynajmniej w jednym języku sie porozumiewac. Kaleczenie języka polskiego powinno byc karane chłostą.
Najlepsz jest to, ze ona wcale nie musi sie tobie podobać. Poza tym wiele do zyczenia to pozostawia twoja wypowiedz, a nie jej gra.
Otoz droga Karolinko,argumenty ktore zostaly przez Ciebie uzyte sa na poziomie co najmniej miernym.Osba ktorej do ulubionych "dziel" zalicza sie o litosci "M jak Milosc" nie powinna wypisywac bzdurek(bez urazy;)!
p.s. jestem mezczyzna i usta owej aktorki sa bardzo zmyslowe,a usmiech wyzwala dawke pozytywnych emocji.
Przylaczam sie do linczu na nastolatki pIsZacE w TeN sPosOb :P
pozdrawiam
Ha, ha, ha.
Ja tylko w sprawie tego nieszczęsnego "tesh". Myślę, że dziewczyna doskonale wie, jak sie to słowo pisze PO POLSKU, to po prostu taki językowy żarcik, dość częsty w dobie dominacji angielskiego...
(Ale o ustach SJ - to rzeczywiście wybitnie nieprzemyślany tekst.)
Co???? To chyba chirurgowi szanownej Angelinki nie wyszła operacja! No dobra, piękno jest pojęciem względnym, więc wyrażam WŁASNĄ opinie na temat jej ust:
Jolie ma przeohydne, napuchnięte i pomarszczone wargi....Mam mdłości jak ją widze, ładniejszą dziewczyne znalazłoby się na chorzowskim rynku :/ A Scarlett...Dobra, co sę będe rozpisywać.
Lincz osobom piszącym PoKeMoNoWyM PiSmEm... Na stos z nimi. Za używanie "tesh", "koffać", "cio" i innych temu podobnych wytworów tylko łamanie kołem. To się nauczą może.
A Pani Johansson jest OK. To tak nawiązując do tematu.
Moim zdaniem utalentowana osoba, która z niewiadomych mi przyczyn nie jest jak na razie doceniana. Z reguły jak ktoś występuje u Allena nagle pojawiają się nagrody i droga do sławy, a jak pewnie większość wie, właśnie w tym roku wystapiła u tego pana ;) Nieważne. Zagrała przynajmniej dwie bardzo dobre role i to wystarczy (chodzi mi o "Dziewczynę z perłą" i "Między słowami"). Przyznaję się, że wiele filmów z jej udziałem nie widziałem, lecz bezsprzecznie mogę stwierdzić, że to jedna z najciekawszych aktorek młodego pokolenia.
Co do Angeliny Jolie, o której wsponiała autorka tematu. Nie sądzę by Johansson wzorowała się na niej w czymkolwiek, ale jeśli już mamy porównywać to zdecydowania wygrywa Johansson. Angelinę Jolie widziałem już w bardzo wielu filmach i niestety jej umiejętności aktorskie są niewielkie. Zupełnie nie wiem za co dostała Oscara, w tam tym roku conajmniej trzy aktorki zasługiwały na niego bardziej, chociażby Collette. Mniejsza o to, Jolie to po rpostu aktorka komercyjna, która ma ładnie wyglądać (w odróżnieniu od jej ojca Jona Voighta, który moim zdaniem jest naprawdę wybitnym aktorem), a Johansson to aktorka, która zajmuje się graniem.
jesli chodzi o aktorstwo to ja mysle ze jest b.dobra jedna z lepszych mlodych aktorek, w sumie jedyna mloda aktorka NAPRAWDE zdolna i utalentowana. co do Jolie jako facet pisze to co moj poprzednik: Jolie ma oblesne rozjebane usta, wogole nie kumam jej urody - to moje zdanie. a co do urody Scrlett - moje zadnie jedna z piękniejszych kobiet, wspaniala figura piękne zmysłowe NATURALNE( a nie jak Jolie z kg silikonu) usta i wogole niesamowita( w tym kostiumie w ,,Wyspie'' mmm:)) no ale zazdrosc rzecz to straszna