Mnie osobiście Scarlett Johansson w każdym wywiadzie podkreśla sama o sobie że jaka to nie jest wspaniała , jak bardzo liczy sie dla niej uroda , czasami to można odebrac jak słowa typowego pustaka.. Co do jej mozliwości aktorskich .. Nie mozna jej nic zarzucić , gra naprawde dobrze.
moim zdaniem zarówno urodą jak i talentem aktorskim nie grzeszy, także nie rozumiem po co to całe zamieszanie wokół jej osoby. mam nadzieje, że tak jak nagle zakwitła, nagle przeminie.
To się nazywa charyzma, siła przyciągania z niewiadomej przyczyny. Dobrze jak aktor takową ma. To przyciąga ludzi na jego filmy.
A mnie drażni coś innego.......Scarlett często podkreśla jak bardzo uroda NIE jest ważna i niby nie do końca rozumie, dlaczego mężczyźni się nią interesują-----udawana skromność.
udawana skromność?! ależ to robienie z siebie niewiniątka z wielkimi sarnimi oczyma! to granie naiwniaczki "jestem ładna?ojej..." ale to właśnie lubie w niej najbardziej!!!XD
a mnie drażni takie plotkarstwo na poziomie pani domu...
Scarlett, uwaga uwaga, jest aktorką, gra bardzo dobrze, ba, wręcz wyśmienicie, a to co mówi w wywiadach, jak sie ubiera i co je na śniadanie g...no za przeproszeniem mnie interesuje
to plotkarstwo było do nas?
a ty wiesz, co to są plotki? My nie plotkujemy, a rozmawiamy. Wielka różnica. A rozmawiamy o aktorce, jaką jest Scarlett. Nie trzeba się ograniczać tylko do jej gry aktorskiej, a wlasnie jej gra aktorska mnie drażni...
Rany ja jej nie nawidze, nie wiem czemu, ale gdy na nia patrze chce mi sie rzygac, wszedzie ona :/ uwazam, ze taka slawe przyniosla jej tylko krotka rola w teledysku Justina, nigdy wczesniej o niej nie slyszlam, ani tyle sie o niej nie mowilo. Moze i jest dobra aktorka, ale nie dla mnie. Tak poza tym przypomina mi świnkę :) choc cenie ja za to, ze nie gloduje sie jak reszta chorych aktorek. sorry za jakiekolwiek bledy ale pisalam to na szybko...
P.S bez urazy dla fanow bo do was nic nie mam ;)
Nigdy nie widziałem tego teledysku a usłyszałem o niej jak była bardzo młoda i grała w "Zaklinaczu koni". A sławę przyniosły jej role w takich filmach jak "Między słowami" albo "Wszystko gra". Jak nie masz nawet podstawowej wiedzy o filmach z nią to nie wypowiadaj się na jej temat.
Zadziwiające - w ulubionych masz film "Między Słowami", na 10 oceniłeś: "Lokatorkę", "Prestiż", "Scoop", "Wyspę"i "Wszystko gra", ale Scarlett znasz tylko z głupiego teledysku, no proszę... Przyznaj sie w takim razie, ile z filmów, które masz w ulubionych tak naprawę oglądałeś?
tak do was, i tak to są plotki, i tak wy plotkujecie, i do tego jak baby, (bez urazy dla bab)
to nie są plotki..śmieszne. Jak już mówiłam, to jest rozmowa. Równie dobrze recenzję można uznać za plotkę! ( idąc twoim tokiem rozumowania)
Jak baby? Żenujący stereotyp.
no przecież napisałem że bez urazy dla bab, i sorry nie zauważyłem że jesteś płci pięknej, ale nie zmienia to faktu że żenująco plotkujecie...
Ja też nie przepadam za Scarlett. Ona wydaje mi się wredna z charakteru. Oczywiście mogę się mylić ale takie mam wrażenie.
Emc2 jak można plotkowac o kimś kogo sie nie zna ?! To jest aktorka , osoba publiczna , więc jednocześnie wybierając taki zawód liczyła sie z tym że będzie poddawana nie jednej opinii i to nie tylko jakiegoś krytyka filmowego ale również ludzi ją oglądających. Jej aktorstwo jest bez zarzutu widziałem ją w ,,Wsystko Gra'' Woody'ego Allena i była genialna. Ale żałosna i drażniąca wydaje mi się jej osoba , co wnioskuje po jej medialności i sposobie wypowiedzi w wywiadach i róznych programach.
Poza ty plotki to informacje, często nieprawdziwe, powtarzane...np, że jest w ciąży lub coś.
Ale my tu wyrażamy swoj OPINIE. Opinie, to nie plotki, o rany!
Zgadzam się, jest osobą publiczną, znaną aktorką i "gorącym nazwiskiem", więc wiadomo, że będą się o niej toczyly rozmowy! i to nie plotki na poziomie kur domowych typu, że Krysia będzie mieć kolejne dziecko i zdradza męża, tylko normalne rozmowy o kimś!