Scarlett Johansson

Scarlett Ingrid Johansson

8,2
117 156 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Scarlett Johansson

Nie wiem czy to wina samej aktorki, czy zwykła fascynacja fanów, jednak największym sporem jest to, czy Scarlett jest ładna, czy brzydka. Czy ma romans z Justinem, czy jednak nie.
Szkoda, bo myślę, że ma wiele do zaoferowania jako aktorka, a nie zwykła gwiazda Hollywood.
Uroda może wzbudzać podziw, bądź zazdrość, ale mimo blond włosów nie jest stereotypowa. Wyróżnia ją wiele.
Bardzo mi się podobała jako "Dziewczyna z Perłą". gdyby to była jej pierwsza rola, pomyślałbym, że w rzeczywistości zapewne też jest taka zagubiona i "przestraszona". okazało się, że to czysta gra aktorska. brawo.

rememberSight

W takim razie muszę obejrzeć "Dziewczynę z perłą"...

przemek_791

Drogi Przemku,

Oglądałem ten film na angielskim w tamtym roku.
Jest to ciekawa opowieść, dobrze przedstawiona i zagrana, jednakże mnie jakos nie zachwyciła. Może nie byłem w nastroju na oglądanie tego typu filmu-wiesz klasa, śmiechy, zarty itd.
Jednakże myślę, że warto zobaczyć.

lamotta_89

Kocham dziewczyne z perłą, Scarlett pokazała tam klase! Glob jej sie nalezal...i nawet nominacja do Oskara, dawno nie widziałamm tak dobrego aktorstwa, za tą role wprost Kocham Scarlett
pozdrawiam

rememberSight

Jako Dziewczyna z perłą była bardzo dobra, ale oprócz tej roli wyróżniam jeszcze tą w "Między słowami" czy "Wszystko gra".

Aimee

I jeszcze za : Lokatorkę, Prestiż, Zaklinacza koni, randke na moscie-gdzie grala raptem 4 minuty i za Wyspę