Nie wiem czy to wina samej aktorki, czy zwykła fascynacja fanów, jednak największym sporem jest to, czy Scarlett jest ładna, czy brzydka. Czy ma romans z Justinem, czy jednak nie.
Szkoda, bo myślę, że ma wiele do zaoferowania jako aktorka, a nie zwykła gwiazda Hollywood.
Uroda może wzbudzać podziw, bądź zazdrość, ale mimo blond włosów nie jest stereotypowa. Wyróżnia ją wiele.
Bardzo mi się podobała jako "Dziewczyna z Perłą". gdyby to była jej pierwsza rola, pomyślałbym, że w rzeczywistości zapewne też jest taka zagubiona i "przestraszona". okazało się, że to czysta gra aktorska. brawo.
Drogi Przemku,
Oglądałem ten film na angielskim w tamtym roku.
Jest to ciekawa opowieść, dobrze przedstawiona i zagrana, jednakże mnie jakos nie zachwyciła. Może nie byłem w nastroju na oglądanie tego typu filmu-wiesz klasa, śmiechy, zarty itd.
Jednakże myślę, że warto zobaczyć.
Kocham dziewczyne z perłą, Scarlett pokazała tam klase! Glob jej sie nalezal...i nawet nominacja do Oskara, dawno nie widziałamm tak dobrego aktorstwa, za tą role wprost Kocham Scarlett
pozdrawiam
Jako Dziewczyna z perłą była bardzo dobra, ale oprócz tej roli wyróżniam jeszcze tą w "Między słowami" czy "Wszystko gra".