Scarlett Johansson

Scarlett Ingrid Johansson

8,2
117 156 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Scarlett Johansson

moga jej buty czyscic i stop masowac. Jedynie Chloe jest godna podawac jej sok, na kolanach oczywiscie.

Taneleer_Tivan

Bez przesady ,ale Scarlett zasługuję na wyższą ocenę i miejsce w rankingu bo jest to bardzo wszechstronna aktorka i powinna być w TOP20 i mieć ocenę co najmniej 8,3 . Nie rozumiem zarzutów innych ludzi że gra jak drewno ,ale pewnie większość z nich widziało ją tylko w roli Czarnej Wdowy ,gdzie nie ma szansy pokazać wachlarzu emocji ponieważ jej rola tego nie wymaga. Johansson ma duży potencjał ,a ostatnio nie gra prawie wcale ról gdzie może pokazać pełnię swoich umiejętności.
Mam jednak nadzieję że dostanie jeszcze dużo ciekawych ról , Złoty Glob , Oscara i ludzie przestaną ją hejtować.

użytkownik usunięty
Taneleer_Tivan

Takich bzdur dawno nie słyszałem. Obydwie są beznadziejnymi aktoreczkami.

Nie mogles slyszec, jedynie przeczytales. I to co przeczytales jest prawdziwe, przykro mi.

użytkownik usunięty
Taneleer_Tivan

Nie oglądałam jeszcze żadnego filmu z tą aktorką, bo naczytałam się właśnie, że gra jak drut i nie chciałam się narażać. Teraz widzę coraz więcej pozytywnych opinii, więc obejrzałam ostatnio "Lucy"... Ech... Nie będę się wypowiadać na temat filmu. Sama Scarlett może nie grała dramatycznie, ale jakoś nie mogę się do niej przekonać... Ale że Chloe??? Przesada. Aktoreczka ot taka sobie... Twoja wypowiedź jest kompletnie bez sensu, ani Scarlett ani Chloe nie są dobrymi aktorkami.
Pozdrawiam.

Pottermaniaczka_filmweb

Boze, jeden film i juz jest skreslona. Dziewczyno, twoja ocena w przypadku tych dwoch aktorek i wszystkich innych, oraz osob z filmem zwiazanych, jak i wszystkich filmow jest niewiarygodna, skoro skreslilas ja po jednym filmie.

Taneleer_Tivan

Nie skreśliłam jej po jednym filmie. Wyraźnie napisałam, że Scarlett NIE ZAGRAŁA DRAMATYCZNIE. To nie znaczy, że jest skreślona przeze mnie. Po prostu uważam, że Scarlett nie dorównuje Meryl Streep czy Kate Winslet. Zresztą każdy ma inny gust, a ty widocznie tego nie rozumiesz, więc sorry, tak nie będziemy rozmawiać. O gustach się nie dyskutuje, koniec. Mam prawo nie lubić Scarlett, i nic, nawet twój kompletnie bezsensowny post nie jest w stanie tego zmienić. I co do tego mają inne aktorki, aktorzy czy filmy? Moja ocena liczy się wtedy z tamtymi produkcjami, a nie ze Scarlett Johansson. Moja ocena jest wtedy wiarygodna, bo nikogo wtedy nie obchodzi ani Scarlett, ani Chloe. Odezwałaś się pewnie dlatego, bo Johansson to twoja ulubiona aktorka... Ta... Więc ja już swoje powiedziałam, na pewno obejrzę jeszcze trochę filmów ze Scarlett i wtedy wyrobię sobie o niej ocenę. Na razie wiem tyle, że w "Lucy" nie zagrała dramatycznie. I koniec. Przypomniał mi się taki wiersz z dzieciństwa: "Każdy lubi coś innego, więc uszanuj to, kolego".
Pozdrawiam.

Pottermaniaczka_filmweb

PomyLuna, przeczytaj swoja pierwsza wypowiedz jeszcze raz. Tam jest wyraznie napisane ze "ani Scarlett ani Chloe nie sa dobrymi aktorkami", kobieto jak ty mozesz miec wiedze na temat czy SJ jest dobra aktorka czy nie, widzialas jeden film, na jej temat powinnas milczec. Jesli tak ocenilas SJ, to kto wie, moze to nie pierwsza aktorka ktora ocenilas po jednym filmie. Dlatego twoja ocena jest niewiarygodna.

Taneleer_Tivan

Pożal się Boże aktorka bez żadnej porządnej nagrody i bez żadnego osiągnięcia. Faktycznie, niedługo przerośnie Meryl Streep... Nie możesz mnie zmusić do tego, abym milczała, bo nie masz na mnie żadnego wpływu. Jeśli mam taką ochotę, to będę oceniać. Puk, puk, dzień dobry.

Pottermaniaczka_filmweb

Nagrody nie maja nic do tego. Wyobraz sobie ze Gary Oldman i Ralph Fiennes nie sa jakos specjalnie nagradzani, jaki z tego wyciagniesz wniosek to juz mnie nie obchodzi. Widzialas jeden film, wiec wiesz tyle co zjesz. Mysle ze trollujesz w tym temacie.

Taneleer_Tivan

Przepraszam, co to znaczy "trollować"? I co mnie obchodzą Gary Oldman i Ralph Fiennes?

Taneleer_Tivan

Przepraszam, wszystko dobrze?

użytkownik usunięty
Taneleer_Tivan

żałosne...

to sa wypowiedzi pod tym tematem.

użytkownik usunięty
Taneleer_Tivan

jedynie co tu jest żałosne to twój temat buty czyścić to Scarlett może Cate Blanchett

roznica polega na tym ze Scarlett moze, a Cate musi.

użytkownik usunięty
Taneleer_Tivan

http://wojowniczezuleninja.blox.pl/resource/g1358892668462276004.jpg

Sam sie puknij.

użytkownik usunięty
Taneleer_Tivan

Komentarz na słabym poziomie. Na mój komentarz nie wniosłaś żadnych istotnych argumentów. Więc pokonałem cię ripostą, a ty nawet nie próbujesz się bronić! Miałem rację żałosne

To nie byla riposta tylko zwykle chamstwo. I to w temacie ktory jest odpowiedzia na tematy o swinskich ryjach itd. Jestem mezczyzna. Czy ty podales jakies argumenty?

użytkownik usunięty
Taneleer_Tivan

podałbym ale twój temat sam w sobie na to nie zasługiwał...

Widzisz, jak ladnie cie pozamiatalem.

użytkownik usunięty
Taneleer_Tivan

pozamiatałeś? haha nie rozmieszaj mnie kolego :D pozamiatać to możesz swój bałagan w pokoju. Nie podałaś żadnych argumentów, w temacie, co oznacza że jesteś trollem, i wyjątkowo słabym chociaż, po co miałem ja się produkować argumentami skoro ty ich nie dałaś ...

nie jestem trollem kochhaniutki, wyjasnilem ci dlaczego powstal ten temat , nie moja wina ze nie czytasz ze zrozumieniem. Juz gdzies ci pisalem ze na takie tematy sie nie odpowiada.

użytkownik usunięty
Taneleer_Tivan

aha czyli napisałaś ten temat dla beki? tak ? żeby ponabijać się z fanów? to też żałosne.

Ja jestem jej fanem!!! Napisalem ten temat jako odp na tematy w ktorych Scarlett jest obrazana.

użytkownik usunięty
Taneleer_Tivan

No teraz to ja cię rozumiem :D już cię lubie

użytkownik usunięty

.

użytkownik usunięty

poszukiwany post 1

użytkownik usunięty

poszukiwanie postu 2

użytkownik usunięty

.

Taneleer_Tivan

Bez przesady, uwielbiam Scarlett, jest bardzo dobrą aktorką, ale są lepsze. Chloe z kolei jest dobra, ale za młoda żeby wyrzucać ją na wyżyny. :)

dastan3000

SweetSrtist...Avada Kedavra!!!

dastan3000

SweetArtist :*

Taneleer_Tivan

Haha, jeśli zakochałeś się w SA to mu to powiedz.

dastan3000

To jestes ty.

Taneleer_Tivan

No nie wiem, nie wiem. Tak w ogóle to nie mam pojęcia kim Ty jesteś. :)

dastan3000

Jestes SweetArtist, Dastanie( bo tak Cie nazywaja), nie jest to zbieg okolicznosci. Wiesz ze Sweet tez lubi SJ?(to bylo glupie pytanie):D. Jak tam Larii? Teraz udawaj ze jej nie znasz.

Taneleer_Tivan

To bardzo miłe wiedząc że ktoś chcę być taki jak JA ^^ i nawet się pode mnie podszywa. Dastan jest tylko jeden. Coś mi mówi nazwa LArii, ale nie wiem kto to. A kto by nie lubił SJ. ; )

dastan3000

Larii to taki multitroll

Taneleer_Tivan

Podasz link do jej konta?

dastan3000

Znajdziesz ja na Inne, i w znajomych konta SweetArtist.

Taneleer_Tivan

Okej znalazłem, ale niczym szczególnym nie przykuła mojej uwagi. Pewnie jest dziesiątym kontem jakiegoś popularnego trolla z inne. ;)

Taneleer_Tivan

Ciekawie ujęte. :D